Αναζήτηση

Λολιτα

February 29, 2012
Λολιτα

Πληροφορίες

Πόλη
Σχολιασμός στο

User reviews

1 review
Overall rating
 
9.1
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
9.5(1)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.5(1)
Συμμετοχή
 
9.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0(1)
Καθαριότητα χώρου
 
9.5(1)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.5(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0(1)
Already have an account? or Create an account
Στα σίγουρα
Overall rating
 
9.1
Με τη Λολίτα, έχουμε βρεθεί όλες κι όλες 2 φορές, αλλά μπορώ να πω πως υπάρχει μια χημεία μεταξύ μας. Αυτό βγήκε τη πρώτη φορά, που την είχα δει στο Αθανασίας 3 προς το τέλος της βάρδιας και πραγματικά είχα εντυπωσιαστεί.
Η 2η συνάντηση έγινε στο Studio Fantasy στο Γκάζι. Ο χώρος πολύ καλός εσωτερικά, πεντακάθαρος αλλά με μικρά δωμάτια. Πρόβλημα στο παρκάρισμα δεν συνάντησα στις 11 το πρωί.
Υπάρχει δε και μια μικρή μείωση στις τιμές (απλό απο 40 ευρώ)
Πήρα το φουλ με 80 ευρώ γιατί ήθελα να τη χορτάσω περισσότερη ώρα. Δίνω το αντίτιμο στην ευγενική κυρία και ετοιμάζομαι για το ντουζ.
Πριν βγω από το ντουζ, έρχεται η Λολίτα και με ρωτάει αν θέλω βοήθεια. Της λέω να με σκουπίσει, όπως και έκανε. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι που τέλειωσα δεν με άφησε καθόλου σε ησυχία. Της αρέσει πολύ η περιποίηση χαμηλά και το δείχνει. Πολύ καλά και με διάρκεια τα προκαταρκτικά και ότι κάνει το κάνει καλά και χωρίς να δείχνει τάσεις ξεπέτας. Το στοματικό ήταν βελτιωμένο σε σχέση με τη 1η φορά, κάτι που προσωπικά με ενθουσίασε πολύ. Φυσικά την περιποιήθηκα κι εγώ χαμηλά για αρκετή ώρα (της αρέσει) Έμεινα στο δωμάτιο κοντά στη μια ώρα και δεν το κατάλαβα καθόλου.
Να σημειώσω πως είναι περισσότερο GFE και πολύ λίγο PSE. Τουλάχιστον δυο φορές που έχουμε βρεθεί δεν μου έβγαλε PSE, εκτός από κάτι χαστούκια στα κωλομάγουλα. (της αρέσει, να της φυλάνε το αυτί την ώρα της πράξης)

Η κριτική είναι καθαρά υποκειμενική. Δεν είναι απαραίτητο να ισχύει για όλους

Πληροφορίες

Studio συνάντησης
Ιεροφαντών 9
Ημερομηνία
February 24, 2012
Βάρδια
Πρωινή
Τιμή €
40
Εξτρά €
40
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 3 4