Αναζήτηση

Μαριάννα

January 03, 2021
Μαριάννα

Πληροφορίες

Πόλη

User reviews

1 review
Overall rating
 
7.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5(1)
Εμφάνιση σώμα
 
8.0(1)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
6.0(1)
Συμμετοχή
 
6.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0(1)
Καθαριότητα χώρου
 
9.0(1)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
10.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
4.0(1)
Already have an account? or Create an account
Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερα...
Overall rating
 
7.3
Κόλλησα με τις φωτογραφίες της Μαριάννας από την πρώτη που τις πρωτοείδα εδώ στο φόρουμ. Χωρίς μάλιστα να έχω δει καν το πρόσωπό της! Μου έγινε έμμονη ιδέα να την συναντήσω, έτσι λοιπόν επισκέφθηκα τον χώρο της λεωφόρου Αθηνών την προηγούμενη Παρασκευή στην πρωινή βάρδια της Μαριάννας.
Η υπηρεσία ευγενέστατη μου ανέλυσε το πρόγραμμά της και προτίμησα το πριβέ πρόγραμμα της μίας ώρας (το μοναδικό το οποίο περιλαμβάνει και δεύτερο γύρο). Στο πρόγραμμα αυτό υποτίθεται ότι περιλαμβάνονται τα πάντα (ελεύθερο στοματικό, πρωκτικό, δεύτερος γύρος, χαλαρωτικό μασάζ κτλ.) Και λέω υποτίθεται, γιατί φυσικά τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.
Μπαίνω στο δωμάτιο, το οποίο ήταν αρκετά περιποιημένο και καθαρό, άλλωστε δεν υπήρχε άλλος συναγωνιστής στον χώρο την ώρα που πήγα (γύρω στις 3), και δεν υπήρξε ούτε μέχρι την ώρα που έφυγα. Μετά από λίγο η υπηρεσία έφερε δύο ποτήρια με σαμπάνια. Ύστερα ήρθε και η Μαριάννα. Η Μαριάννα (από την Τσεχία, όπως μου είπε) μιλάει αρκετά καλά ελληνικά και είναι γλυκιά στο πρόσωπο, και ακόμα καλύτερη στο σώμα της. Μπορώ να πω ότι οι φωτογραφίες την αδικούν κιόλας ελαφρά. Πολύ όμορφες καμπύλες στο σώμα της, χυτά και μακριά πόδια, στήθος κλασικό δυάρι θα έλεγα, φυσικότατο, με ελάχιστα σημάδια διάθεσης κρεμάσματος, τα πολύ αρχικά θα έλεγα.
Της εξήγησα ότι θέλω "στοργή και προδέρμ", όπως κάνω πάντα όταν πρωτοσυναντώ μια γυναίκα, απεχθάνομαι τους βίαιους ρυθμούς σε ταχύτητες "ανεβοκατεβάσματος πιστονιού" στην αρχή της μάχης. Θέλω με την ησυχία μου να εξερευνήσω, οπότε λατρεύω τους πολύ αργούς ρυθμούς, σε ταχύτητες slow motion! Στη συζήτηση επάνω έφαγα την πρώτη μεγάλη κρυάδα, όταν η Μαριάννα μου είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι εάν μου έκανε ελεύθερο στοματικό, όλο το πρόγραμμα θα είχε μία εκτόνωση, όταν εγώ είχα πληρώσει για δύο γύρους!!! Αντιλήφθηκε βέβαια ότι άρχισα να "φορτώνω".
Ξεκινήσαμε με χαδάκια, όπου και διαπίστωσα ξεκάθαρα ότι η Μαριάννα δεν φιλάει καθόλου στο στόμα, οπότε δεν το επιδίωξα κι εγώ καθόλου. Ξεκίνησε την ξεσκούφωτη (τελικά) πίπα με πολύ ωραίους και αργούς ρυθμούς, όπως ακριβώς της ζήτησα, με τη δέουσα περιποίηση στο κεφάλι με τη γλώσσα, κοιτάζοντάς με στα μάτια ταυτόχρονα, στοιχείο που προσωπικά με ανάβει πολύ. Δεν προχωρούσε όμως ποτέ βαθιά (παρόλο που το ζήτησα), μετά βίας έφτανε λίγο μετά το κεφάλι, οπότε όσοι είσαστε λάτρεις του "deep throat", απλά ξεχάστε το.
Την ανέβασα αρχικά από επάνω για κανένα πεντάλεπτο, και μετά την έφερα στο κλασικό ιεραποστολικό, στο οποίο οφείλω να ομολογήσω ότι η αίσθησή της ήταν σκέτη κάβλα, ο κόλπος της είχε φοβερή αίσθηση, μετά από πολύ λίγο έκανα την πρώτη κατάθεση. Ούτε λόγος για πρωκτικό στον πρώτο γύρο, μου το είχε ήδη ξεγράψει η Μαριάννα!
Μικρό διάλειμμα για πέντε περίπου λεπτά, και ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο, πίπα ξεσκούφωτη και πάλι, αρκετά καλή αλλά και πάλι πολύ ρηχή, και πάλι ιεραποστολικό για κάμποση ώρα, και μετά την έστησα στα τέσσερα για αρκετή ώρα. Οι κραυγούλες της Μαριάννας σε όλη τη διάρκεια της μάχης, εντελώς προσποιητές, στοιχείο που με ξενέρωνε αρκετά. Μόλις λοιπόν ήμουν έτοιμος για το "κουλούρι", η Μαριάννα το έσφιξε επίτηδες, με αποτέλεσμα την πτώση (δεύτερος γύρος γαρ, και δεν είμαστε πλέον εικοσάρηδες). Ούτε λόγος για προσπάθεια νέας ανόρθωσης από την πλευρά της Μαριάννας, μου πέταξε ένα ξερό: ¨Δεν φταίω εγώ που σου έπεσε", και με παράτησε σύξυλο στα 45 συνολικά λεπτά διάρκεια!
Δεν φταίει φυσικά κανένας άλλος εκτός από μένα, αντί να πάω με το πρόγραμμα του πενηντάρικου, προτίμησα να κολυμπήσω κατευθείαν στα πολύ βαθιά. Ας πρόσεχα...

Πληροφορίες

Studio συνάντησης
Αθηνών 318
Ημερομηνία
December 09, 2011
Βάρδια
Πρωινή
Τιμή €
200
Εξτρά €
Ελεύθερο στοματικό, extra ball
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Z
9 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0