Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

– Το adultforum.gr απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικους, στην Ελλάδα ενήλικος θεωρείται όποιος έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

– Η ιστοσελίδα δε συνδέεται με οποιαδήποτε μορφή σχέσης (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναφέρεται σχέση υπαλληλίας ή εντολής, προστήσεως) και συνεπώς δε φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζουν τα εγγεγραμμένα μέλη στο δημόσιο φόρουμ (ποστς), ή μέσω προσωπικών μηνυμάτων (pm), για το περιεχόμενο τυχόν συνδέσμων που παραθέτουν ή/και για την ακρίβεια οποιωνδήποτε στοιχείων που αναφέρουν.

– Η ιστοσελίδα δε συνδέεται με οποιαδήποτε μορφή σχέσης (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναφέρεται σχέση υπαλληλίας, εντολής, προστήσεως, εταιρίας, συνεταιρισμού) και συνεπώς δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και την ακρίβεια των περιεχομένων των διαφημίσεων ή/και για την ποιότητα και τις χρεώσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών των διαφημιζόμενων μέσω του adultforum.gr.

– Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση, συζήτηση και ανταλλαγή πληροφοριών για οτιδήποτε παράνομο.

– Απαγορεύεται η χρήση εκφράσεων που προσβάλλουν: α) ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές, σεξουαλικές), β) Δημόσια Πρόσωπα, γ) την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων ή άλλων μελών της ιστοσελίδας. Από την κείμενη νομοθεσία δεν επιτρέπεται η με κάθε τρόπο προσβολή της τιμής άλλου. Επίσης απαγορεύεται ο με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρισμός ή διάδοση για άλλον ψευδούς γεγονότος που μπορεί να βλάψει την τιμή και την υπόληψή του. Όποιος αναγνώστης διαπιστώσει παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας ή οτιδήποτε που τον/την αφορά και είναι δυσφημιστικό ή θεωρεί ότι πρέπει να αφαιρεθεί για κάποιον άλλο λόγο, οφείλει να επικοινωνεί μαζί μας για αφαίρεση της δημοσίευσης είτε μέσω αυτής της φόρμας, το επίμαχο σχόλιο.

– Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση ή ανταλλαγή «ερασιτεχνικών» φωτογραφιών και βίντεο ερωτικού ή σεξουαλικού περιεχομένου από τα οποία είτε υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστούν οι εικονιζόμενοι, είτε συχνά συνοδεύονται από τα προσωπικά στοιχεία και τα προσωπικά τους δεδομένα με αποτέλεσμα το διασυρμό τους (εφόσον κυκλοφορούν χωρίς τη συγκατάθεσή τους).

– Απαγορεύεται η ανταλλαγή και διάδοση κλεψίτυπου υλικού εικόνας και ήχου.

– Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων άλλων μελών, καθώς και η δημοσίευση αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο site.

– Στην ιστοσελίδα υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού/σεξουαλικού περιεχομένου που μπορούν να ενοχλήσουν ορισμένους/-ες επισκέπτες/-τριες.

Ο Διαχειριστής (admin)  διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει ή να επεξεργαστεί χωρίς προειδοποίηση όποιο μήνυμα παραβιάζει τους κανόνες, και να αποκλείσει για κάποιο χρονικό διάστημα ή για πάντα (ανάλογα με τη σοβαρότητα της περίπτωσης) το μέλος που τον αγνοεί. Ο Διαχειριστής έχει επίσης δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει τους κανόνες (μετά από δημόσια ανακοίνωση). Θεωρείτε δεδομένο ότι όποιος εγγράφεται στην ιστοσελίδα, είναι ενήλικος σύμφωνα με το Δίκαιο της χώρας στην οποία κατοικεί, και έχει διαβάσει και αποδεχτεί τους παραπάνω κανόνες.