Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 2 10 0.5
Call Girls 01 January, 2021 778
It was OK
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση πρόσωπο

6.0
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

6.5
Συμπεριφορά/Social time

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

5.0
Γεια σας και απο μενα με παρθενικη κριτικη για την Ελενα!

Ηλικια:δηλωνει 27 ετων, μπορει και να ειναι, εγω προσωπικα πιστευω ειναι κοντα 30
Υψος: 1.65
Σωμα: οπως οι φωτογραφιες (εδω οχι στην αγγελια), ωραιο σωμα, δυνατο βυζι και κολαρακι, σφιχτο κορμι γενικα
Εμφανιση/Προσωπο: Ειναι καθαρα υποκειμενικο βεβαια αλλα γνωμη ενος 25αρη - Τιποτα το ιδιαιτερο. Σιγουρα ανωτερη εμφανισιακα απο κοπελες οπως η νανσυ (αυτη με τη μυτη μελιτζανα) αλλα πραγματικα το μονο που καταφερε ηταν να τη κρατησω ανετα αλλα σε καμια περιπτωση δεν ενθουσιαστηκα, εν ολιγης θα της την επεφτα σε μπαρ μετα το 3ο ποτο.
Καθαριοτητα: Καθαρη αν και δεν εκανε ντους σε καμια στιγμη αλλα φανηκε οτι ειχε ερθει ετοιμη για τον αγωνα!
Επικοινωνια: Ελληνιδα, το Social Time ομως απιστευτα βαρετο μιας που η κοπελα δεν ειναι και τερας εξυπναδας
και γενικα αλλα ελεγα εγω αλλα απανταγε εκεινη αλλα προφανως δεν ηρθε για να λυσουμε εξισωσεις!

Στον Αγωνα:
Δεν φιλαει, εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει αλλα ξερω οτι ειναι σημαντικο για καποιους.
Πιπα μετρια προς καλη με σκουφο (μου ειπε οτι κανει ελευθερο αν την πιεσουν αν και δεν θελει να το κανει γενικα και ξενερωνει, εμενα προσωπικα με ενδιαφερει το ελευθερο μονο αν συνοδευεται απο CIF η CIM, αλλιως χεστηκε η φοραδα στο αλωνι και απο τη στιγμη που ηταν κατηγοριματικη σε αυτο το θεμα δεν το πιεσα), Στο πηδημα ολα μια χαρα, εχω γαμησει καλυτερες αλλα και χειροτερες, καμια πρωτοβουλια βεβαια και οταν την εστηνα περιεργα δεν ελεγε οχι απλα με κοιταγε με ενα βλεμα αγελαδας. Παντως πολυ στενη, ωραια βογγητα, χωρις ομως να δενεται στο ρολο (μπορει να μη τις το εβγαλα εγω της κοπελας) και με οδηγησε 2 φορες στη καταθεση με ευκολια!

Επαγγελιματισμος: Καμια σχεση με επαγγελματια με οτι αυτο συμπεριλαμβανει, σηκωνει η ιδια το τηλεφωνο, αργησε λιγο να ερθει αλλα δεν με ενοχλησε. Στα θετικα οτι δεν ειπε τιποτα για λεφτα και πραγματικα εγω εκανα την κινηση και τις τα εδωσα. Γενικοτερα δεν σε κανει να νιωσεις οτι εισαι με βιζιτα σε καμια στιγμη.

Εν κατακλειδι τα 150 ευρο για την κοπελα αυτη ηταν πολλα απο τη στιγμη που δεν κανει CIF,CIM, ελευθερο, Anal και χωρις φιλια. Τα λεφτα μου δεν τα εκλαψα βεβαια γιατι δεν περασα ασχημα. Στα 100 ευρο συμφωνω και εγω θα ηταν απο τις πολυ καλες επιλογες, στα 150 απλα θεωρω οτι δεν πρεπει να ειναι απο τις πρωτες σας..

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 17, 2011
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style