Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.2 19 10 0.5
Studio Girls
27 December, 2020
2267
εμπειρια..
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
9.5
Συμπεριφορά κοπέλας
9.5
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
8.5
Καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Αμαντα λοιπον , εχοντας σκασει απο τη περιεργεια να την δω απο κοντα εκανα κατι που δεν εχω κανει ποτε μεχρι τα 40 μου, να παω σε studio. μιας και ψινομουν να την παρω σπιτι για τις υπηρεσιεσ της ειπα να δοκιμασω με φτινοτερο τροπο στο εν λογο καταστημα.
Περιμενοντας λοιπον στο δωματιο μονος ακουω ξαφνικα δυνατα γελια καλοσορισματα και εναν διαχυτο χαβαλε σε ολο το μαγαζι που πασχει απο ηχομονοση και καταλαβα οτι ειχαν σκασει μυτη 2-3 συναγωνιστες απο εδω. Αποτελεσμα να κοριφοθει ακομη περισοτερο η λιμπιντο μου απο περιεργεια να δω επιτελους την κορασιδα μας. Η περιεργεια λοιπον μου βγηκε σε καλο , προκειτε για μια δροσερη κοπελα με αρκετη διαθεση για sex και οχι μονον.Εμπειρια που πρεπει να ζησει ο καθε ενας που θελει να μην εχει αστοχιες και αποτυχιες. Οσο για τον αγωνα πορνοσταρ κατασταση σε ολο το μεγαλειο. Σε ευχαριστω Αμαντα μου και συντομα θα με επισκεθεις σπιτι μου.
Περιμενοντας λοιπον στο δωματιο μονος ακουω ξαφνικα δυνατα γελια καλοσορισματα και εναν διαχυτο χαβαλε σε ολο το μαγαζι που πασχει απο ηχομονοση και καταλαβα οτι ειχαν σκασει μυτη 2-3 συναγωνιστες απο εδω. Αποτελεσμα να κοριφοθει ακομη περισοτερο η λιμπιντο μου απο περιεργεια να δω επιτελους την κορασιδα μας. Η περιεργεια λοιπον μου βγηκε σε καλο , προκειτε για μια δροσερη κοπελα με αρκετη διαθεση για sex και οχι μονον.Εμπειρια που πρεπει να ζησει ο καθε ενας που θελει να μην εχει αστοχιες και αποτυχιες. Οσο για τον αγωνα πορνοσταρ κατασταση σε ολο το μεγαλειο. Σε ευχαριστω Αμαντα μου και συντομα θα με επισκεθεις σπιτι μου.
Πληροφορίες
Studio συνάντησης
ΣΠ 50
Ημερομηνία
June 05, 2011
Βάρδια
Απογευματινή
Τιμή €
50
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα