Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 19 10 0.5
Studio Girls 27 December, 2020 2267
Με το χαμογελο στα χειλη....
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.5
Συμμετοχή

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Εχοντας μονο 25 χρονια να πατησω σε τετοιο μερος υπηρχε ενα μεγαλο κολημα ως προς το ποτε θα καταφερω να γνωρισω και εγω την Αμαντα.
Η χτεσινη βραδια λοιπον μου ταιριαξε τελεια...οσο αναφορα τον τροπο και την ωρα καθοτι η δεσποινης τις περισσοτερες μερες ειναι τελευταια βαρδια οπου δουλευει.
Ξεκινημα λοιπον της βραδιας με αρκετα ποτακια στο Ακρωτηρι με ενα φιλαρακο και... με αδεια εξοδου για ολο το βραδυ...καθοτι υπαρχουν οικογενειακες υποχρεωσεις,και τελειωμα της βραδυας
στην αγκαλια της κορασιδος.Εφτασα στο μαγαζι κατα της 5 το πρωι και ηταν με πελατη,αναμονη κανα τεταρτο παρεα μετα απο λιγο με καποιον συναγωνιστη" απο το φορουμ οπως μου ειπε η ιδια"
τον οποιο κ΄ τον υποδεχτηκε εγκαρδια.Βασικα ηθελα να την τσεκαρω απο κοντα για το τι παιζει και λεω μονο αυτο: πρεπει οποσδηποτε να της βρουμε κενες ημερες για να την απολαμβανουμε εκτος στουντιο.
Στο δωματιο τωρα τι να πω απλα ενα ευχαριστω που με βοηθησε να χαλαρωσω ολα τα αλλα τα λενε πριν απο μενα και για μενα οι φιλοι συναγωνιστες,εφυγα απο εκει σιγουρος οτι θα την ξαναδω αλλα σιγουρα οχι εκει!

Πληροφορίες

Studio συνάντησης
ΣΠ.ΠΑΤΣΗ 40
Ημερομηνία
June 08, 2011
Βάρδια
Βραδινή
Τιμή €
50
Εξτρά €
20
Φιλί