Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 19 10 0.5
Studio Girls 27 December, 2020 2267
ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ,ΤΗΝ ΑΜΑΝΤΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

10.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Μέτα από παρά πολλή καιρό ξέροντας πως δεν μου αρέσει να την επισκεφτώ στο studio,γενικά δεν μου αρέσει αυτή η διαδικασία, και όπως λέει ο λαός άμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ ,την Κυριακή το απόγευμα έχοντας από πριν δυο ήμερες κανονίσει παρά το γεμάτο πρόγραμμα της κοπέλας δέχτηκα στο σπίτι μου, κάτι που πολλή σπανία κανει, σχεδόν πρώτη φορά την, ΑΜΑΝΤΑ την Αμαντουλα όπως μου αρέσει να την αποκαλώ ,με ακρίβεια ελβετικού ωρολογίου ήτανε στην πόρτα μου,
Ανοίγοντας ένα πανέμορφο κορίτσι σχεδόν άγγελος ,την υποδέχτηκα με ένα πάρα πολλή ζεστό φίλη στο στόμα ,με ένα ομορφω ντύσιμο κάτι που πάντα προσέχω και ζητάω από της κοπέλες να έχουν, φορώντας της ψηλοτάκουνες γόβες από το PRINCESS shop,φάνταζε σαν άγγελος που κατέβηκε από τον ουρανό,
Κάτι που μια από της ελάχιστες φορές μου έχει συμβεί η κοπέλα έφερε μαζί της και δώρο επίσκεψης, κάτι πολλή ασυνήθιστο παρόλο που μου ζήτησε να μην το αναφέρω εγώ το γράφω,μονό η συμπάθεια μου συνηθίζει κάτι τέτοιο,ξέρετε ποια?
Περάσαμε στον καναπέ (,the mad σου ανοικη στο έχω γράψει στο κληρονομητυριο) ,μοσχοβολιά γυναίκας γέμισε το γκρίζο απόγευμα της Κυριακής,
βγάζοντας τα ρούχα της ένα πανάκριβο σετ από εσώρουχα της victoria secret,μου ανέβασε τη limbido έχω αδυναμία στα καυλιαρικα ακριβά εσώρουχα και ιδιαίτερα άμα τα φοράνε τόσο όμορφες κοπέλες,
Τώρα στα υπόλοιπα το social το έχει η κοπέλα που σε κάνει να θέλεις περισσότερο να μιλάς μαζί της παρά να κανείς sex Ένα χαμόγελο που σου γεμίζει την καρδιά και σε κάνει χαρούμενο μέσα στη γκριζιλα που περνάμε αυτή την εποχή όλοι μας ,
Στο γαμήσι πούτσα να έχεις και αντοχή να μπορείς να χάρης αυτό το ηφαίστειο που λέγετε ΑΜΑΝΤΑ,όπως και άλλη φόρα έχω γράψει η φύση εμάς τους Άνδρες μας έχει αδικήσει γιατί μας έδωσε μια πούτσα και είκοσι άχρηστα δάκτυλα ενώ με δέκα δάκτυλα κάνανε τη δουλεία μας έπρεπε να έχουμε τρεις τουλάχιστον πούτσες για να μπορούμε καλύτερα να χαιρόμαστε της γυναίκες ,
Πίπα ΘΕΙΚΗ το γράφω με κεφάλαια,ένα πεντακάθαρο μουνάκι που δεν χορτενης να το έχεις στο στόμα σου,με το γλυφομουνι μου, έκανε η κοπέλα την πρώτη κατάθεση στη γλώσσα μου.
Όμορφα ερωτόλογα που σε καυλώνουν περισσότερο, ένα μουνάκι που δεν σου αφήνει τη στύση να χαλάρωση ακόμα και μετά την πρώτη μου κατάθεση,
Σώμα τρομερό όταν δε την είχα στα τέσσερα βλέποντας τα φτερά του άγγελου στην πλάτη της το(τατουάζ) που δεν νομίζω τυχαία να το έκανε σε στέλνει στα Ουρανία γιατί σε περνη αυτός ο άγγελός μαζί του.
Κάναμε ένα ντουζάκι μαζί, το λευκό για αυτή μπουρνούζι,η κάθε κοπέλα έχει το δικό της,χρώμα, και πλέον η Αμαντουλα το λευκό ,τώρα θα μου πεις οι άλλες ε δεν είναι της στιγμής να γράψω πολυλογοντας τη χρώμα έχει αδυναμία η κάθε μια,
σίγουρα η κοπέλα θα μπορούσε άνετα να έχει κάνει καριέρα σαν top model όπως είχε ξεκινήσει,και είχε κάνει όπως μου είπε δουλεία με ΑΣΛΑΝΙ -GAVALAS-TSELIO-και άλλους,το έχω επιβεβαίωση βλέποντας της φώτο, πριν κλήση τη σελίδα της στο φατσο βιβλίο,γιατί δεχότανε από ΜΑΛΑΚΕΣ πολλά υβριστικά μηνύματα,
Περάσαμε σε μια συνέχεια δεν θα έλεγα σε δεύτερο γύρο ,γιατί με την Αμαντουλα δεν υπάρχουν γύρη χάνεις μαζί της το λογαριασμό,
Περάσανε σχεδόν δυο ώρες ,δεν υπάρχει ποιο ευχαριστώ πράγμα να έχεις την κοπέλα σπίτι σου ,χαμόγελο, χαρά όμορφα πράγματα έχεις να πεις μαζί της,
Μια και έπρεπε να δω την βαζελοομαδα μου που παίζαμε στην Τούμπα, της ζήτησα,να φύγουμε,
Εγώ ένα πράγμα της είπα πως άμα κάνει cal girl θα πάρει όλα τα λεφτά, η λίστα αναμονής δεν θα είναι το λιγότερο από μια εβδομάδα ,δεν ξέρω άλλα οποίος θα είναι ο επόμενος τυχερός ,θα με επιβεβαίωση,
Φιλάκια πολλά κούκλα μου και σε ευχαριστώ,
Υ/Γ να μου επιτραπεί να βάλω αβίαστα vmf 10 παραβαίνοντας τους κανόνες του forum,γιατί θα είναι αδικία για την Αμαντουλα κάτι λιγότερο sorry swimmer.

Πληροφορίες

Studio συνάντησης
Η συναντηση εγινε στο Σπιτι μου
Ημερομηνία
October 30, 2011
Βάρδια
Απογευματινή
Τιμή €
150
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα