Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 19 10 0.5
Studio Girls 27 December, 2020 2267
The WOW effect...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.5
Όπως ακριβώς λέει και ο τίτλος, μόλις γύρισα από επίσκεψη στην Αμάντα στη Φ104 και υπό την επήρεια του ΟΑΟΥ εφέ! Είμαι ακόμα ελαφρά "σαστισμένος", για να μην πω ότι τα έχω χαμένα!

Καταρχήν να πω ότι θεωρούσα κάπως υπερβολικά όλα αυτά τα θετικά σχόλια που γράφονταν για την Αμάντα, είχα λοιπόν περιέργεια να την γνωρίσω από κοντά. Να την δω μόνο. Γιατί κατά τα άλλα, είχα πάει αποφασισμένος να πάρω την Ελβίρα στο φουλ πρόγραμμα των 100 ευρώ, που περιλαμβάνει τα αγαπημένα μου εξτρά. Όλα αυτά τα σχέδια απλώς εξαφανίστηκαν ως διά μαγείας, με το που εμφανίστηκε η Αμάντα στο χολ ανάμεσα σε πληθώρα συναγωνιστών. Αυτή η πολυκοσμία με έκανε να νιώθω ιδιαίτερα άβολα, είναι η αλήθεια. Όταν όμως αραίωσε το πλήθος, και φάνηκε στον ορίζοντα η ελπίδα να βρεθώ με την Αμάντα χωρίς να χρειαστεί να περιμένω κανένα δίωρο (ο χρόνος με πίεζε ασφυκτικά), δεν το σκέφτηκα καθόλου. Πήρα το φουλ πρόγραμμα των 100 ευρώ και ανέβηκα στο επάνω δωμάτιο.

Παρόλο που είχα γίνει υπέρ του δέοντος αναλυτικός σε προηγούμενες κριτικές μου, δεν θα το κάνω αυτή τη φορά. Και οι υπηρεσίες που αναφέρω είναι ενδεικτικές, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Θα πω μονάχα τα εξής: η Αμάντα μπορεί να προσαρμόζεται κυριολεκτικά σαν χαμαιλέοντας στα γούστα του εκάστοτε πελάτη. Της ζήτησα σούπερ αργούς και απαλούς ρυθμούς, και αυτό ακριβώς έκανε. Αυτό όμως δεν αλλάζει σε τίποτα την πραγματικότητα. Κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε, ένιωθα ότι είχα στην αγκαλιά μου μια πραγματική ΤΙΓΡΗ, που είχε μεταμορφωθεί σε άκακη σπιτική γατούλα, μόνο και μόνο επειδή της το είχα ζητήσει!!!

Το πρόγραμμα κράτησε ακριβώς τριάντα λεπτά, τα οποία πέρασαν σχεδόν αστραπιαία και ήταν πλούσιο, απλώς τώρα συνειδητοποίησα ότι "έκαψα" πλέον για πάντα την επιλογή του πενηντάρικου. Όταν έχεις για πρώτη φορά, τριάντα λεπτά χρόνο με την Αμάντα, δεν ξαναγυρνάς στο τέταρτο, εγώ τουλάχιστον δεν πρόκειται να το κάνω. Η επόμενη επίσκεψη θα είναι μια ολόκληρη ώρα, τίποτα λιγότερο.

Μακάρι η Αμάντα να πρόσφερε "υπηρεσίες πολύ μακράς διάρκειας". Με μεγάλη χαρά θα συγκέντρωνα μερικές χιλιάδες ευρώ, και με ακόμη μεγαλύτερη θα της τα "κατέθετα" για να την απολαύσω "αποκλειστικά για πάρτη μου", για μερικές μέρες σε κάποιο νησί μέσα στον Αύγουστο. Αυτό μάλιστα, θα ήταν πραγματική εμπειρία ζωής!

Πληροφορίες

Studio συνάντησης
Φυλής 104
Ημερομηνία
December 19, 2011
Βάρδια
Βραδινή
Τιμή €
100
Φιλί
Δεν ζητήθηκε
Πίπα