Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 2 10 0.5
Studio Girls 29 December, 2020 1313
Spanish master
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση πρόσωπο

6.0
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Όντως η κοπέλα είναι διαχρονική αξία... Η ημερομηνία είναι και πάλι ενδεικτική, καθότι η κοπέλα δουλεύει πλέον στην Βούρβαχη κυρίως, όπου και την επισκέφθηκα σχετικά πρόσφατα με ένα φίλο, στον οποίο συνέστησα και ξετρελάθηκε...
Εγώ προσωπικά την είχα επισκεφθεί όταν δούλευε στην Φρατζή, όπου και πέρασα υπέροχα...
Εαν ψάχνετε για κανένα μοντέλο, ξεχάστε το... Έχει τα κιλάκια της και την περιφέρεια της, χωρίς να την χαλάνε... Όμως έχει τεράστια φυσικά υπέροχα βυζία που αξίζει να τα δοκιμάσετε... Το ισπανικό είναι στα stadar της με το πρόγραμμα των 50 ευρώ και... Αξίζει!!! Σε τελειώνει όποτε θέλει με το ισπανικό της... Πραγματικά το καλύτερο ισπανικό που μου έχουν κάνει ever... Από συμμετοχή και συμπεριφορά είναι άψογη και κάνει το παν για να περάσεις καλά. Στην πράξη δεν είναι κάτι το εξωπραγματικό, καλή πιπούλα και σεξ...αλλά ξετρελένεσαι να είναι από πάνω σου και να βλέπεις το στήθος της... Τρομερή θέα... Το πρόγραμμα το 50 € στην Βαλεντίνα είναι σαν πρόγραμμα 100 σε άλλες... Value for money!!! Εγώ γενικά είμαι fan σε model-type-studio-girls, τύπου Claudia,Caroline κλπ, αλλά όλα κι όλα... Όποιος δεν έχει δοκιμάσει το ισπανικό της Βαλεντίνας είναι άσχετος με το άθλημα.... Δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε.... Περιμένω review...

Πληροφορίες

Studio συνάντησης
Φρατζή 47
Ημερομηνία
July 26, 2010
Βάρδια
Βραδινή
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα