Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 18 10 0.5
Studio Girls
27 December, 2020
1984
Δεν ειμαι τοσο σιγουρος..αλλα καλα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
10.0
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Ειπα να παω Λιντα..Ημερομηνια ενδεικτικη.Ακουσα τοσα.Ενταξει σαλοναρισμα καλο αλλα δεν πολυκαταλαβα πολλα.Σκοτεινα και μικρη διαρκεια.Περναω,περιμενα αρκετα και ως ανταλλαγμα πηρα εκσπερματωση στα βυζια της.
Λοιπον το χει,ειναι εμπειρη και το γουσταρει.Απλα με πειραξε μονο το οτι τεχνηεντως η μη,τουλαχιστον σε μενα σαν να εκρυβε το προσωπο της εξυπνα.Επισης με το που μπηκε κατεβασε το φωτισμο τοσο που δε βλεπομασταν.Οποτε η εχει θεμα με το σωμα της(δυσκολο ειναι μια χαρα)η θεμα με το προσωπο.Κατα τα αλλα το service της super,αφου δε μπορουσα να τελειωσω κιολας και εκανε τα παντα.Παντως δε ξερω αν θα ξαναπαω.
Λοιπον το χει,ειναι εμπειρη και το γουσταρει.Απλα με πειραξε μονο το οτι τεχνηεντως η μη,τουλαχιστον σε μενα σαν να εκρυβε το προσωπο της εξυπνα.Επισης με το που μπηκε κατεβασε το φωτισμο τοσο που δε βλεπομασταν.Οποτε η εχει θεμα με το σωμα της(δυσκολο ειναι μια χαρα)η θεμα με το προσωπο.Κατα τα αλλα το service της super,αφου δε μπορουσα να τελειωσω κιολας και εκανε τα παντα.Παντως δε ξερω αν θα ξαναπαω.
Πληροφορίες
Studio συνάντησης
Sensuality
Ημερομηνία
November 23, 2012
Βάρδια
Πρωινή
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
N
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Δεν πειραζει καλη καρδια τουλαχιστον δεν ειμαι τρελος και δεν τα λεω μονο εγω.
Μαλλον εχει τις μερες της η κυρια. Σε καταλαβαινω φιλε μου τα ιδια εκανε και σε εμενα.
Πρώτη φορά ακούω άνθρωπο να μην πέρασε μαζί της καλά και μάλιστα να την εκνεύρισε
Δεν θυμάμαι ποτέ την Λίντα να είναι θυμωμένη
Πώς τα κατάφερες ;;