Οίκος Εποχής Σούλα

Updated 03 April, 2023

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
ΠΑΘΕ Κόμβος Συκουρίου

>Βαθμολογίες αξιολογητών

3 reviews
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0(3)
Εμφάνιση σώμα
 
8.2(3)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
6.5(3)
Συμμετοχή
 
6.2(3)
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.7(3)
Καθαριότητα χώρου
 
9.3(3)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
9.3(3)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
6.5(3)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
View most helpful
Παρέα με την Λέϊλα! Ο lex80 τώρα και στην πόλη σας!
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Πρώτη φορά στον χώρο του Villa εποχής SOULA. Πάμε και στα 3 σπιτάκια του κτήματος. Η Λέϊλα όμως μου τράβηξε το ενδιαφέρον! Εμφανίστηκε με ένα άσπρο σετάκι εσωρούχων και ασορτί μπότες. Η Λέϊλα είναι μια όμορφη μελαχρινή με γλυκό πρόσωπο, σχετικά μακριά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα! Τατουάζ ψηλά στην μέση, αν θυμάμαι σωστά! Φυσικό στήθος, μεγαλούτσικο, στρογγυλό αλλά όχι πεσμένο, ίσα ίσα. Αδύνατη με αξιοπρόσεκτο πίσω σύστημα. Σε γενικές γραμμές είχε αδύνατο και σφιχτό σώμα!
Δίνω το παράβολο των 40 για απλό πρόγραμμα και εισέρχομαι στο δωμάτιο. Μπαίνει μέσα μετά από λίγο η νεαρά. Συζήτηση περί ανέμων και υδάτων. Η κοπέλα από ότι μου έχει πει έχει δουλέψει στα μέρη μας. Αν δούλευε με άλλο όνομα ή το ίδιο δεν μου είπε δυστυχώς. Αρχίζουμε τις περιπτύξεις, δέχεται φιλιά και χάδια στον λαιμό, αυτιά κτλ κτλ αλλά δεν ανταποδίδει. Ασχολήθηκε με τις θηλές μου αλλα μόνο αυτό. Στοματικό αποδεκτό αν και μου συνέχισε την κουβέντα που κάναμε πριν σταματώντας την πίπα για να συνεχίσει την πρόταση. Στην δεύτερη πρόταση όμως την σταμάτησα. Τα αρχίδια μόνο τα χάϊδευε με τα νύχια της. Τοποθετήθηκε σε στάση για να με κοιτάει αλλά λίγο μακριά από μένα. Μόνο το στήθος έπιανες εύκολα! Συνέχεια σε 2 στάσεις. Αρχικά αυτή από πάνω. Αποδεκτό αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Η στάση που της αρέσει αν κατάλαβα καλά ήταν στα 4 διότι εκεί συμμετείχε περισσότερο με διάφορες εκφράσεις και κινήσεις όπου αυτό που μου άρεσε ήταν η θέα από τον πλάγιο καθρέπτη! Το παράξενο της όλης υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι στο ιεραποστολικό δεν τα βρήκαμε. Αυτό έγινε διότι δεν τοποθετήθηκε σωστά. Θα εξηγήσω τι εννοώ. Ξάπλωσε πολύ ψηλά στο κρεβάτι, από την μέση και πάνω ακουμπούσε στην πλάτη του κρεβατιού με αποτέλεσμα η μέση της να διπλωθεί πολύ. Έπειτα με έσπρωχνε με τα πόδια της, τα οποία αναγκαστικά ήταν στους ώμους μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει να μην στήνετε σωστά κοπέλα για ιεραποστολικό!
Τελείωσα με λίγο ζόρι λόγο του περιορισμένου χρόνου που δίνει το κατάστημα!
Αν θα την ξαναέβλεπα; Δεν νομίζω!
Σε γενικές γραμμές μου φάνηκε πολύ διαδικαστική/τυπική η όλη ιστορία με ελάχιστα προκαταρκτικά. Πρώτη φορά μου συμβαίνει να εντυπωσιάζομαι περισσότερο με τον χώρο παρά με τις υπηρεσίες της κοπέλας!

Από εκεί και πέρα. Για τον χώρο μιας και δεν τον είχα ξαναδεί παίρνει όχι μόνο 10 αλλά 20. Το δωμάτιο είχε και ντουζ αλλά η υπηρεσία δεν προσφέρθηκε για πετσέτα κτλ κτλ. Ο περιβάλλον χώρος είναι ΑΨΟΓΟΣ! Είχε μέχρι και ράμπα για άτομα με κινητικά προβλήματα!
Η μόνη παραφωνία είναι τα προγράμματα τα οποία είναι πολύ διαφορετικά από εμάς στην Αθήνα. Εκεί εστιάζουν στον χρόνο και όχι τόσο στις υπηρεσίες της κοπέλας! Στο 40αρι “προβλέπετε” χρόνος της τάξεως τον 7-8 λεπτών, στο 50αρι “λίγο παραπάνω” όπως χαρακτηριστικά είπε η υπηρεσία, στα 100 το 15λεπτο, στα 200 το 30λεπτο και (κρατηθείτε) στα 400 η ώρα με φουλ πρόγραμμα σε πριβέ χώρο (ο οποίος δεν παίζετε, περίπου 100 τετραγωνικών θα έλεγα με τζακούζι που χωράει 4 άτομα κτλ). Η ίδια η κοπέλα μου είπε ότι αν αρχίσεις να περνάς τον χρόνο του απλού τότε σε ρωτάει αν έχεις την διάθεση να δώσεις τα υπόλοιπα 60 (για να συμπληρωθεί το 100αρι για 30 λεπτά) τότε να συνεχίσεις αλλιώς πρέπει να τελειώνεις! Προφανώς είναι γραμμή του Villa Soula και όχι της ίδιας της κοπέλας θέλω να πιστεύω. Για αποφυγή παρεξηγήσεων

Ελπίζω να μην κούρασα αλλά θεώρησα σωστό να αναφέρω λίγα λόγια για τον χώρο και τις τιμές μιας και δεν είναι γνωστά σε γενικές γραμμές!!!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λέϊλα
Ημερομηνία
October 28, 2010
Τιμή €
40
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 4 0
Τζένη - Πριν βγεις στον γυρισμο για την Αθηνα.
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Λίγο πριν το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα, ένα νέο πέρασμα από «Οίκο εποχής Σουλα» για να τιμήσω την Τζένη, η οποία μου είχε κάνει που θετική εντύπωση στην προηγούμενη επίσκεψη μου.

Η Τζένη: Ελληνίδα κατά δήλωση, και το πιθανότερο να είναι αλήθεια, μιας και ο αέρας της και η ομιλία της συνηγορούσαν γι΄αυτό. Ξανθιά με πολύ μακριά μαλλιά, βαμμένα όμως, μιας και τα κατάμαυρα φρύδια της και η μαύρη φουντίστα στο «γατάκι της» επιβεβαίωναν του λόγου το αληθές. Ψηλή, με μικρό στήθος, φυσικό ευτυχώς, και απίστευτη κολάρα.

Σύντομη είσοδος στο δωμάτιο. Με καβαλησε και μου πρόσφερε τα στήθη της για γλείψιμο. Για λίγη ώρα κράτησε η όλη φάση και άρχισε με ελάχιστα περασματα της γλώσσας της στο σώμα, το στήθος και τον λαιμό μου. Έτριψε για κάποια λεπτά το σώμα της πάνω στο δικό μου.
Μου ζήτησε να της τρίψω και να παίξω με το «γατάκι της». Η επιθυμία της, διαταγή και ταυτόχρονα ξεκίνησε το στοματικό. Με πολύ χέρι, άτεχνο, Καμιά επαφή με @@κια.
Στήθηκε στα τέσσερα και ξεκινήσαμε το sex. Ψεύτικα βογκητά, αληθοφανής συμμετοχή η οποια δεν σταμάτησε ούτε στο ιεραποστολικό, Της ζήτησα να τελειώσουμε με στοματικό και έτσι και έγινε.
Μετά το τέλος, ντύσιμο και αποχώρηση.

Χωρίς να το δείχνει, μια αίσθηση βιασύνης πλανιόταν στον ορίζοντα. Ωραία κοπέλα με εμφανής προοπτικές βελτίωσης. Χωρίς να θέλω να προσβάλω, ίσως αυτό να είναι αρκετό για τα standard της περιοχής. Ίσως τα υψηλότερα προγράμματα να είναι διαφορετική…..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζένη, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τζένη
Ημερομηνία
October 31, 2010
Τιμή €
40
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 1
Κάρμεν - Ο Cheyenne στην θεσσαλια
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Ολιγοήμερες διακοπές στην Θεσσαλία και τσαρκουλα στα studio της Λάρισας.
Σε ένα από τα τρία ιδρύματα του «Οίκου εποχής Σουλα» η Καρμεν.
Ρωσίδα κατά δηλωσην της ευγενέστατης υπηρεσίας. Νεαρή, Άφρατη, μελαχρινή με δυο ξανθές ανταύγειες. Πεταχτό κωλαράκι, στήθος σιλικόνης. Είσοδος στο πολυτελές δωμάτιο.

Να σταθω λίγο γενικότερα στον «Οικο εποχής Σουλα». Σε ένα τεράστιο οικόπεδο 1,5 χιλιόμετρο από τη διασταύρωση Εθνικής οδού Λάρισας –Συκουριου, ένας υπερπολυτελής διακριτικός χώρος, με άνετο παρκινγκ, γκαζόν, τρια ισόγεια κτίρια που το κάθε ένα αποτελούσε ανεξάρτητο studio.
Ο εσωτερικός χώρος πολύ προσεγμένος και ειδικά οι 2 από τις 3 υπηρεσίες παράδειγμα προς μίμηση για την ευγένεια τους.

Στα διαδικαστικά.:
Αρκετά τυπική ηλθε στο δωμάτιο η Καρμεν. Έβγαλε τα «ρούχα της» και ξεκίνησε τα προκαταρκτικά τα οποία ηταν ελάχιστα. Φιλάκια και γλειψίματα δευτερολέπτων στο στήθος, το σώμα και τις θηλές μου.
Δεκτική στις όποιες τάσεις μου να την περιποιηθώ, αλλά η όλη της συμπεριφορα δεν με έπειθε ότι το ήθελε, οπότε άφησα κάθε προσπάθεια.
Μέτριο το στοματικό της, χρησιμοποιόντας πολύ χέρι, χωρίς να ασχοληθεί με την γύρω περιοχή η τα @@κια. Στο ίσιο μοτιβο συνεχίστηκε και το sex., ξεκινώντας με την Καρμεν επάνω μου. Ελάχιστη συμμετοχή, γύρισμα στα τέσσερα, μιας και ο κωλαρακος της ήταν ένα αρκετα καλό θέαμα, και έτσι το τέλος ήλθε.
Γρήγορο ντύσιμο και αποχώρηση, χωρίς πολλά πολλά.

Δεν ήταν κάτι το αξιοσημείωτο. Πιο πολύ θα θυμάμαι τον χώρο και την υπηρεσία παρά την συνεύρεση μου μαζί της. Διαδικαστική, τυπική, καθαρά επαγγελματίας.
Για μερικούς δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Εγώ όμως θέλω το κάτι παραπάνω….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Κάρμεν, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
Ημερομηνία
October 29, 2010
Τιμή €
40
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 1