Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.1 3 10 0.5
Studio Girls
28 December, 2020
1499
Σαμπρινα Τσεχα Θεα, με αψογη εξωτερικη εμφανιση!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
10.0
Συμπεριφορά κοπέλας
8.0
Συμμετοχή
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Η Σαμπρινα(απο Τσεχια) ειναι για μενα σε εξωτερικη εμφανιση, η ιδανικη γυναικαρα.Ψηλη-ξανθια, με πλουσιο φυσικο στηθος και σωμα μπιμπελο, χωρις ατελεια καθοτι ειναι γυρω στα 25 στην ηλικια της!!!...Ο ορισμος της ψηλης νταρντανας γυναικας που τα συνδυαζει ολα και σου ερχεται με του που την βλεπεις να τις κανεις ερωτα μεχρι τελικης πτωσεως.Και τις τρεις φορες που την εχω επισκεφτει στο Αντιοχειας 64(στουντιο... με ολη την σημασια της λεξης, σε λειτουργικοτητα και ανεσεις..το μειον ειναι τα μικρα δωματια και οτι ακουγεσαι ευκολα καθοτι ειναι σε κοντινη αποσταση).Παντα παιρνω το απλο προγραμμα των 50.Η Σαμπρινα μεσα στο δωματιο ειναι προθυμη...σε εναλλαγες στασεων, το στοματικο της στα 50 ειναι με σκουφο, καταπληκτικο.... δεν φτανει ομως με τιποτα την Μεγαλη των Ρωσιδων σχολη, που ειναι αυθεντια καποιες στο στοματικο(π.χ Αλινα).Περνας καλα μεσα στο δωματιο με καλες υπηρεσιες απο την Σαμπρινα, αναλογα ομως του προγραμματος που θα επιλεξεις.Στο απλο δεν προσφερει τις υπηρεσιες που προσφερουν αλλα αστερια συναδελφισες της...διχως να σημαινει οτι δεν ειναι καλες!!..Απλα δεν ειναι αναλογες της εξωτερικης της εμφανισης που εκει την εχω στα πεντε καλυτερα στουντιοκοριτσα αυτη την εποχη.Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Πληροφορίες
Studio συνάντησης
Αντιοχειας 64.
Ημερομηνία
April 06, 2011
Βάρδια
Απογευματινή
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα