Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 86 10 0.5
Studio 08 December, 2020 7885
Με την Αλίκη......
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Καθαριότητα χώρου

9.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Με την Αλίκη βρέθηκα πριν από λίγες ημέρες αρκετά αργά το βράδυ,αφού η Αμάντα που ήταν ο αρχικός μου στόχος (Βριλησσου) ήταν άρρωστη και απείχε αφήνοντας στο πόστο της την Ντορίνα που μου φάνηκε αρκετά καλή. Στην πασαρέλα εμφανίστηκαν η Αλίκη και η Αλεξάνδρα. Επίλογη της Αλίκης με το πρόγραμμα του σεξ show και μασσαζάκι. Ανεβαίνω επάνω όροφο δωμάτιο 3 και μετά από το ντουζάκι ενφανίζεται το μωρό. Λόγω και ώρας πολύ χαλαρή κάναμε αμφοτεροι κάποιες προσωπικές ερωτήσεις και με γυρνάει για να μου κάνει ένα αισθησιακό (όπως το ειπε) μασσάζ. Εντάξει μην φανταστεί κάποιος κάτι το ιδιαίτερο, περισσότερο αισθησιακό για να με καυλώσει ήταν. Μόλις άρχισα και εγώ να της βάζω λίγο χέρι και να ασχολούμε με τα βυζιά της παίρνει ένα δονητή του φοράει προφυλακτικό και μου το δίνει να της το παίξω με το μουνάκι της (2-3 ημερών ξυρισμένο και τσιμπούσε λιγάκι). Ολη η φάση σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς όπως θα έκανα με την γκόμενα μου που θέλω να την κάνω να περάσει καλά. Με τον δονητή στο μουνί και εμένα να της γλυφω την κλειτορίδα ήμουν ένας από αυτούς που την έκαναν να ανασαίνει βαριά εκείνο το βράδυ. Μετά τον δονητή σειρα είχαν τα δύο δακτυλα μου που τα δέχτηκε άνετα με αρκετή δική της συμμετοχή. Μετά γύρισε για να μου κάνει πίπα αφού προηγουμένως έγλειψε τον κορμό και τα @@, εβγαλε και πέρασε ένα προφυλακτικό, παρά το ότι η κυρία κάτω είπε για ελεύθερο στοματικό. Δεν είπα τίποτα γιατί και εγώ είχα κάποιες επιφυλάξεις για ακάποτο , οπότε βγήκα από το δίλλημα. Στο πήδημα αλλάξαμε 4 στάσεις και το τέλος ήρθε στα 4 με θέα την κωλοτρυπίδα της που σημειωτέον δεν δίνει, αλλά λόγω σχετικής εμπειρίας εγώ δεν τον είδα και αδούλευτο (μπορεί να τον κρατάει για τον δεσμό της) . Σε ήρεμο κλίμα μιλήσαμε για κάποια λεπτά και κάποια στιγμή αφού μπήκα να κάνω ένα δεύτερο ντούζ η Αλίκη έφυγε. Γενικά μάλλον προς το gfe της βγαίνει αφού φιλάκια εδόθηκαν εκατέρωθεν με όχι όμως χρήση βαθυών γλωσσόφιλων. Και κάτι άλλο που εμένα με χάλασε ελαφρά είναι ότι το πρόσωπό κάποιες φορές που ερχόταν σε επαφή με το δικό μου με τσίμπαγε από τρίχες που είχαν ξυριστεί προσφατα αλλά όχι σήμερα. Μέσα στο ημίφως και χωρίς τα γυαλία μου δεν είδα κάτι κακό αλλά η αίσθηση ότι έχει στο πρόσωπο τριχοφυία που την πολεμάει με το ξυράφι μου άφησε κάποια ερωτηματικά. Πάντως είναι εμφανίσιμη γενικά , κάπως ποιό petit από άλλες κοπέλες του στούντιο και γενικά πρόθυμη. Αξίζει και αυτή μία δοκιμή.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Κοπέλες διαθέσιμες
Αλεξάνδρα
Ημερομηνία
December 06, 2011
Τιμή €
70
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα