Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 86 10 0.5
Studio 08 December, 2020 7884
Γνωριμία με την Ελένη!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Την Ελένη την είχα δει παλαιότερα όταν είχα περάσει απο το συγκεκριμένο στούντιο και μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον. Σήμερα όταν την είδα στο πρόγραμμα σκέφτηκα οτι ήρθε η στιγμή να την γνωρίσω απο πιο κοντά. Παρόλο που είχε κίνηση, πορείες και αρκετό κρύο δεν πτοήθηκα.

Δίνω το 50ρικο και κάνω την είσοδό μου στο δωμάτιο με αριθμό 4. Την Ελένη δεν μπαίνω στον κόπο να την περιγράψω καθώς υπάρχουν ήδη αρκετές κριτικές για την κοπέλα.

Μετά απο ολιγόλεπτη αναμονή έρχετε η Ελένη. Γδύνετε και πλησιάζει το κρεββάτι. Το μεγάλο ατού της είναι το στήθος της στο οποίο και επικεντρώθηκα. Προφανώς το ξέρει και η ίδια καθώς απο μόνη της το έφερνε συνεχώς στο πρόσωπο μου και δεν έδειχνε να δυσανασχετεί όσο ασχολιόμουν μαζί της. Έκανε ενα πέρασμα και απο σώμα μου γενικά όπου κατέληξε διάφορα παιχνίδια και μινι ισπανική. Τα προκαταρκτιά της περιείχαν φιλιά στο στήθος και στον λαιμό μου. Πέρασμα της γλώσσας της απο τα @@ και οταν επίλθε στύση πέρασμα του προφυλακτικού για ξεκίνημα του στοματικού το οποίο κυμαίνονταν σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ξεκίνημα με εκείνη απο πάνω όπου τα χέρια μου και πάλι δεν ξεκολούσαν απο το στήθος της. Πότε κοιτούσε εμένα, πότε τον καθρέπτη. Στο ιεραποστολικό χούφτωνε και έγλυφε το στήθος της συνεχώς. Στο πισωκολητό βρήκα εναν ρυθμό τον οποίο και ακολούθησα. Το τέλος για κάποιον λόγο δεν έρχονταν και σταδιακά αρχησε να επέρχετε μια πτώση. Το τέλος επίλθε μετά απο μαλακία όπου και όταν ένιωσα οτι έρχετε το τέλος της ζήτησα να το πάρει στο στόμα της μέχρι την στιγμή της ολοκλήρωσης στο προφυλακτικό όπου για λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος συνέχισε το στοματικό.

Όσον αφορά το δωμάτιο:
Πρώτη φορά σε δωμάτιο του συγκεκριμένου στούντιο. Με το που μπήκα στάθηκα για μερικά δευτερόλεπτα περιεργάζοντας τον χώρο. Πρώτη εντύπωση αρκετά έντονη καθώς με το που μπαίνεις βλέπεις εναν υπερυψωμένο πάγκο/κρεββάτι, στα αριστερά ενα μεγάλο Χ με λουριά, αλυσίδες και όλτα αξεσουάρ καθώς και μια μεγάλη βιτρίνα με διάφορα αξεσουάρ για αυταρχικό. Το δεύτερο "κομμάτι" του δωματίου είχε το κρεββάτι, νυπτήρα και γενικά όλα τα απαραίτητα. Κάπου εκεί είδα και ένα άλλο αξεσουάρ αυταρχικού που είναι μια λεκάνη απο τουαλέτα στην οποία έχει άνοιγμα απο κάτω για να βάλεις το κεφάλι σου.
Σε γενικές γραμμές το δωμάτιο πολύ ωραίο, αρκετά ευρύχωρο και πάνω απο όλα καθαρό. Το κρεββάτι έτριζε λίγο αλλά μικρό το κακό. Στα πολύ θετικά είναι η ύπαρξη καθαρίστριας που καθαρίζει το δωμάτιο μετά απο κάθε πελάτη.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ελένη
Κοπέλες διαθέσιμες
-
Ημερομηνία
January 17, 2012
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα