Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 86 10 0.5
Studio 08 December, 2020 7884
Ελένη λίγο πριν φύγει απο Ελλάδα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Το πα και το έκανα. Ήμουν σίγουρος πριν πάω ότι θα είναι υπέροχη και ήταν ακόμα περισσότερο απο αυτό που περίμενα. Μπράβο στο κατάστημα επιτέλους πιάνουν τόπο τα λεφτά σου. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Ευγενικότατη η Κυρία στην υποχοή με Καλησπέρησε και με ρώτησε αν έχω ξανάρθει , είπα όχι ( την αλήθεια δηλαδή ) και μου ανακοίνωσε τιμές. Οκ λέω αλλα έτσι και αλλιώς το έγκλημα το είχα ήδη αποφασίσει. Φωνάζει τότε κορίτσια πασαρέλα και ωγαίνει πρώτη η Μαρίνα. Αρκετά όμορφη αλλά έτσι κι αλλιώς είχα πάει για Ελένη. Μετά Ελένη και με το που τη βλέπω καρφώνομαι ότι δε μπορω και με έχει μαγέψει. Έρχετια κοντά μου και μου λέει τι κάνεις? Καλά εσύ της λέω και χαμογελάω. Και μετα η Αλεξάνδρα που εμένα με ξενρώνουν τέτοιες γυναίκες αλλα για του βυζολάτρεις τη συνιστώ έχει απίστευτα βυζιά και μπράβο της για αυτό. χεχε . Λοιπόν σηκώνομαι δίνω το60αρι και ζητάω απλό με 69. Μπαίνω και 15 και έφτασε και 30. Μια χαρα για να χαλαρώσεις και να πιείς και το ποτάκι που με κέρασε η Υπηρεσία. Μπαίνει λοιπό και τια να σας πω ρε παίδες. Δεν υπάρχει η γυναίκα. Έγιναν πολλά μέσα που δε θα τα πώ , να πάτε να δείτε. Πάντως απο ότι κατάλαβα έπαιξε πολύ ρόλο η σωστή και ευγενική συμπεριφορά μου. Παίζει αυτή γυναίκα σε όλα τα σημεία του σώματος της να την έχουν αγιάσει. Αυτά!!! Τελικό συμπέρασμα: Υπάρχουν γυναίκες που δεν είναι πουτάνες και φέρονται με πουτανία και γυναίκες που είναι πουτάνες αλλα δεν έχουν πουτανιά όπως η Ελένη η Αιγύπτια...

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ελένη
Κοπέλες διαθέσιμες
Αλεξάνδρα - Κέλλυ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
November 24, 2011
Τιμή €
60
Φιλί