Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.1 86 10 0.5
Studio
08 December, 2020
7886
Κέλλυ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
10.0
Συμμετοχή
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Ζορίζομαι τελευταία. Ήθελα να περάσω λίγες όμορφες στιγμές και την έκανα για την Κέλλυ στο Οριενταλ. Της έδωσα 1 λουλουδάκι (η εκλεκτή μου) που είχα φέρει όπως και 1 για την υποδοχή (νομίζω είχε τελειώσει τη βάρδια της). Με κέρασαν ποτό. Αναμονή στο σαλόνι φτιάχνοντας χάρτινα λουλούδια για (όλες όσες είδα και ήταν κάμποσες) τις γυναίκες εργαζόμενες της βάρδιας. Πρόγραμμα απλό (40 ευρώ λόγω λουλουδιών, που είπα να είναι χειροποίητα από μένα κι ας μην ήταν τέλεια, ήθελα όμως να πρωτοτυπίσω και όχι να φέρω αληθινά λουλούδια). Δωμάτιο 4. Ντουζ. Έρχεται το κορίτσι. Χάδια, φιλιά, προθέρμανση. Στο όρθιο, στο κρεβάτι, πότε εκείνη από πάνω, πότε εγώ. Ρουφήγματα, γλειψίματα. Πλακίτσα -η Κέλλυ είναι έξυπνος άνθρωπος, και ωραίος τύπος-. Εξαρχής είχε όρεξη και μού έλεγε διάφορα για τις ...σεξουαλικές μου αμαρτίες ανά την Αθήνα -έχω υποτροπιάσει λέει-. Κάποια στιγμή είπα για νοσοκόμες και έκανε τη νοσοκόμα ενόσω ήταν σε εξέλιξη τα προκαταρκτικά. Έδωσε ρέστα. Εγώ από πάνω και να εξερευνώ το σώμα της με χέρια και στόμα. Την απόλαυσα όσο θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο σε μιά στουντιακή συνάντηση. Η Κέλλυ όμως δεν είναι ποτέ βιαστική, ΚΑΙ αυτό μ’αρέσει σε εκείνη. Μετά η κοπέλα από πάνω μου και στοματικό (με λάστιχο), βαθύ, ρηχό, με εναλλαγές. Τη διέκοψα καθώς δεν ήμουν σε μεγάλες φόρμες και της είπα να ανέβει πάνω μου. Άρχισε τον καλπασμό. Με είχε βάλει κάτω. Ρουφούσα και εγώ ότι προλάβαινα, στηθη, λαιμό κτλ. Πήγαινα για ιεραποστολικό, αλλά μού παρατηρεί: δεν με παίρνεις συνήθως πισωκολλητο. Οπότε στα 4 εκείνη και εγώ να θωπεύω οπίσθια και στηθη. Τότε που την πρωτοείδα πριν καιρό, της είχα πει ότι έχει καλό οπίσθιο σύστημα και να καμαρώνει. Τέλος με φωνές. Κουβεντιάσαμε ενόσω ετοιμαζότανε με ντουζαρισμα και ελαφρύ ....ντυσιμο. Μετά στο σαλόνι είδα λίγο Αναστασία, Αλίκη. Την Ελένη την είχα δεί νωρίτερα. Ξαναείδα την Μαρίνα και την Κέλλυ. Λίγη κουβέντα, τις χαιρέτησα, ευχές και έφυγα. Το στούντιο πάντα υποδειγματικά καθαρό και περιποιημένο. Η συνάντηση με την Κέλλυ με βοήθησε και την χρειαζόμουν, καθώς είχαν προηγηθεί διάφορα που με είχαν κουράσει και αγχώσει τόσο την ίδια μέρα όσο και τις προηγούμενες. Και σαν κερασάκι ακολούθησαν άλλοι μπελάδες λίγη ώρα μετά που αναχώρησα από τη Φ104. Κελουσκα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά! Χρόνια πολλά και καλά σε όλες!
ΥΓ1. Δεν ξέρω τί σημαίνει αγαπούλης και ίσως θα με θεωρήσουν κάποιοι. Δεν νομίζω ότι είμαι. Ευγενής όμως είμαι, δεν θέλω να κάνω διακρίσεις, και όχι μόνο με τις νέες και σέξι, αλλά και με όλες τις σκληρά εργαζόμενες του χώρου (συμπεριλαμβανομένης της καθαρίστριας).
ΥΓ2. Την προσφορά της Φ104 (λουλούδια την 8/3/12 = έκπτωση) δεν την εκλαμβάνω σαν απλή ενέργεια marketing, έχει και ολίγον μεγαλύτερη σημασία: καλλιεργεί και κάποια (θετική) κουλτούρα. Κάποιοι/κάποιες θα ρωτήσουν: μα με/για τις πουτ...? Ναι, με/για τις ΚΑΤ’ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ πουτ.. Άλλωστε έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό ότι είναι εξορισμού, «εγγενώς» και εκ των πραγμάτων εργαζόμενες-γυναίκες-άνθρωποι, και το κέντρο βάρους αυτού του τριγώνου δεν είναι σταθερό.
ΥΓ3. Εγώ στα στούντιο πάω να ευχαριστηθώ, αυτό είναι το στυλ μου. (Άλλοι πάνε στα γήπεδα για να χαρούν ωραία μπάλα και άλλοι για να βρίσουν και να πλακωθούν. Διαλέγεις και παίρνεις.)
ΥΓ1. Δεν ξέρω τί σημαίνει αγαπούλης και ίσως θα με θεωρήσουν κάποιοι. Δεν νομίζω ότι είμαι. Ευγενής όμως είμαι, δεν θέλω να κάνω διακρίσεις, και όχι μόνο με τις νέες και σέξι, αλλά και με όλες τις σκληρά εργαζόμενες του χώρου (συμπεριλαμβανομένης της καθαρίστριας).
ΥΓ2. Την προσφορά της Φ104 (λουλούδια την 8/3/12 = έκπτωση) δεν την εκλαμβάνω σαν απλή ενέργεια marketing, έχει και ολίγον μεγαλύτερη σημασία: καλλιεργεί και κάποια (θετική) κουλτούρα. Κάποιοι/κάποιες θα ρωτήσουν: μα με/για τις πουτ...? Ναι, με/για τις ΚΑΤ’ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ πουτ.. Άλλωστε έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό ότι είναι εξορισμού, «εγγενώς» και εκ των πραγμάτων εργαζόμενες-γυναίκες-άνθρωποι, και το κέντρο βάρους αυτού του τριγώνου δεν είναι σταθερό.
ΥΓ3. Εγώ στα στούντιο πάω να ευχαριστηθώ, αυτό είναι το στυλ μου. (Άλλοι πάνε στα γήπεδα για να χαρούν ωραία μπάλα και άλλοι για να βρίσουν και να πλακωθούν. Διαλέγεις και παίρνεις.)
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Κοπέλες διαθέσιμες
Σαμανθα, Ελένη, Αλίκη
Ημερομηνία
March 08, 2012
Τιμή €
40 (=50-10)
Πίπα
- Με σκούφο
Service Style