Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 86 10 0.5
Studio 08 December, 2020 7886
Σχιστομάτα γκέισα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Επιστροφή στα στανταράκια και επίσκεψη σε ένα από τα αγαπημένα μου στούντιοκοριτσα, την Μπεττυ. Η Μπεττυ αφενός διαθέτει εξωτική ομορφιά, γυναίκας από Άπω Ανατολή αφετέρου στη συμμετοχή της είναι πολύ δυνατή και κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει τον πελάτη. Ίσως κάποιοι την έχουν συνδέσει πιο πολύ με αυταρχικά προγραμματα, όμως η αλήθεια είναι ότι η Μπεττυ μπορεί εξίσου καλά να ανταποκριθεί και ως gfe και ως pse. Η χθεσινή μας συνεδρία έγινε στο τέλος της δεύτερης βάρδιας.Μάλιστα ήταν "βραδιά discount" κι έτσι πέρασα με μειωμένο εισιτήριο. Στο ρόλο της υπηρεσίας η Αλεξάνδρα η οποία ανταποκρίθηκε με περισσή ευγενεια και χάρη στο ρόλο αυτό, γιαυτο θα τη βαθμολογήσω με 10. Μου πρόσφερανε και κάποιο αναψυκτικό και πέρασα σε ένα από τα δωμάτια του κάτω ορόφου. Το δωμάτιο όπως πάντα καθαρό και πλήρως εξοπλισμένο,όμως όπως και να το κάνουμε είναι ένα κλικ κάτω σε σύγκριση με τα δωμάτια του πάνω ορόφου. Ντουζάκι και τσοντα στην τηλεόραση μέχρι να έρθει το κορίτσι. Και ... έρχεται. Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται εύκολα. Προκαταρκτικά μακράς διάρκειας με φιλιά,γλειψιματα,χάδια και δακτυλοσκοπήσεις . Στοματικό με πολύ καλή τεχνική και σωστό καραμέλωμα @@. Στο σεξ επιλέξαμε μια στάση και σε αυτή μείναμε μέχρι τέλους. Μια στάση που άρεσε και στους δύο μας. Την ιεραποστολική. Κατέθεσα μέσα σε απίστευτη ένταση και ηδονή. Ήταν μια δυνατή και γλυκιά ταυτόχρονα εμπειρία. Στη συνέχεια ,παρόλο που ήμουν ο τελευταίος πελάτης και η βάρδια της είχε τελειώσει, κουβεντούλα για αρκετά λεπτά και αποχαιρετισμός μέχρι την επόμενη φορά.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μπεττυ
Κοπέλες διαθέσιμες
Νεφέλη,Ελένη
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
April 21, 2012
Τιμή €
40
Φιλί