Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 86 10 0.5
Studio 08 December, 2020 7888
Μια ατυχής επιλογή.
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

7.0
Συμμετοχή

5.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

5.0
Αν ο ντόρος που έχει ξεσπάσει αυτές τις μέρες κάνει τις κοπέλες να έχουν παρόμοια συμπεριφορά με την εν λόγω κοπέλα,τότε καλύτερα να κόψουμε το άθλημα, να καθόμαστε σπίτι μας και να τον παίζουμε. Και χρήματα θα εξοικονομήσουμε και πιθανότατα καλύτερα θα περάσουμε. Μιλάμε τώρα η γυναίκα δεν με άγγιξε καν. Πέρασε κατευθείαν το προφυλακτικό στο μαλακό μόριο και άρχισε την "πιπίλα" παίρνοντας τέτοια στάση ώστε να μην μπορώ ούτε εγώ να την αγγίξω ή να τη χαιδέψω. Tragic! Βέβαια οφείλω να πω ότι έδειξε υπομονή και υπομονή κι έτσι με πολύ βύζαγμα επιτέλους σηκώθηκε το πεος. Πρώτη στάση ιεραποστολική, δεύτερη και τελευταία πισωκολλητό. Αρκετή ώρα σφυροκόπημα,όμως η μόνη διάφορα από το αν το έκανα με πλαστική κούκλα ήταν ότι η κοπέλα έβγαζε κάποιες (φανερά ψευτικες )κραυγές, πράγμα που με εκνευρισε περισσότερο. Τέλος πάντων κάποια στιγμή τελείωσα και η κατά τα αλλα αμίλητη συνεδρία μας έλαβε τέλος. Εξίσου αμιλητα ντύθηκε κι έφυγε από το δωμάτιο. Για την ιστορία να αναφέρω και δύο πραγματακια ακόμα. Εγώ είχα πάει εκεί για άλλη κοπέλα η οποία όμως απουσίαζε. Στηριχθηκα στα λόγια της υπηρεσίας για τη Roxy και την πάτησα. Επίσης έκανα χρήση μιας κάρτας του adultforum με έκπτωση 10 ευρώ (δεν ξέρω αν κι αυτό έπαιξε το ρόλο του). Προσωπικά έφυγα απογοητευμένος από το στούντιο.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Roxy
Κοπέλες διαθέσιμες
Νεφέλη
Ημερομηνία
May 04, 2012
Τιμή €
40
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα