Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.1 86 10 0.5
Studio
08 December, 2020
7884
Μάπα η κοπέλα,πολύ καλό το studio...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
7.0
Συμπεριφορά κοπέλας
6.0
Συμμετοχή
6.0
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0
Χθες με μια παρέα λέγαμε για μαμήσια που ρίξαμε μικροί στα μπουρδέλα.Έτσι και εγώ σήμερα αποφάσισα να τα θυμηθώ στη πράξη.Κατά τις δύο το μεσιμέρι πέρασα τη πόρτα του studio στην οδό Φυλής.Το studio ήταν καταπληκτικό και πεντακάθαρο.Μια κουβεντούλα με την τσατσά για το προγραμματάκι τις δίνω και τα ευρόπουλα και ανεβαίνω στον επάνω όροφο και στο δωμάτιο 4.Ύστερα από κανά δεκάλεπτο μπαίνει μέσα η Πάμελα που την είχα διαλέξει από τις άλλες δύο κοπέλες που είχαν βάρδιες.Με το που την βλέπω ορμάω αμέσως στις απίστευτες βυζάρες της.Αλλά η Πάμελα αμέως με ξενέρωσε λέγοντας να γυρίσω για να μου κάνει μασάζ.Ένα μασάζ της πλάκας.Δεν κατάλαβα τίποτε απολύτως.Μετά από κανά δεκάλεπτο που είχα αρχίσει να παραπονίεμαι μου λέει με βαρδία καρδία να γυρίσω.Μου φοράει το σκουφάκι και μου πέρνει μια κάτω του μετρίου πίπα,με πολύ χέρι και να παίρνει μόνο το κεφαλάκι.Ύστερα από λίγο τις ζητάω να συνεχίσουμε σε στάση 69 που δεν κράτησε παραπάνω από ένα λεπτό,γιατί λέει ότι πίαστηκε και τις πονάει ο γοφός.Στα καπάκια αρχίσαμε μια ισπανική(που ίσως ήταν το μόνο που ξέρει να κάνει σε γενικές καλές γραμμές).Μόλις τελείωσε με την ισπανική άρχισα να την γλύφω στις βυζάρες της που είναι υπέροχες και αξίζουν να τις περιποίηθείς όση ώρα μπορείς.Στα του αγώνα τα έκλαψα τα λεφτά μου.Ελάχιστη συμμετοχή στο σεξ με κάτι ψευτοκραυγούλες που σε πιάνουν τα γέλια αντί να σε καβλώνουν και όλη την ώρα έλεγε τι μου κάνεις μωράκι μου τι μου κάνεις(με σπαστά Ελληνικά).Έγιναν διάφορες στάσεις πότε εγώ από πάνω με τα πόδια της στους ώμους όχι όμως γύρω από την μέση μου,δεν μπορούσε πολύ ώρα εκεί(κρίμα και μου αρέσει αυτήν η στάση).πότε αυτή από πάνω αλλά και στα τέσσερα,χωρίς όμως να γουστάρει αυτό που κάνει και στο έβγαζε αυτό.Δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η συνέβρεση με την Πάμελα.Τα έκλαψα τα λεφτά μου.Αλλά θα ξαναπάω όχι για τη Πάμελα αλλά για την Άντζελα!!!
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
Κοπέλες διαθέσιμες
Πάμελα,Μπέττυ.Αλεξάνδρα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
July 19, 2012
Τιμή €
100
Εξτρά €