Αναζήτηση

Εφέσου 11

 
8.9 (4)
1271 0 1 0 0 0
Εφέσου 11

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Εφεσου 11
Longitude
23.73
Latitude
38.00

Map

Swap Start/End

User reviews

4 reviews
Overall rating
 
8.9
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0(4)
Εμφάνιση σώμα
 
8.3(4)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.4(4)
Συμμετοχή
 
9.1(4)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.6(4)
Καθαριότητα χώρου
 
8.4(4)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.8(4)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.8(4)
Already have an account? or Create an account
View most helpful
Βάννα .... ενα ύπέροχο πρωινό !!
Overall rating
 
9.1
Είναι πολύ ευχάριστο φίλοι μου , να διαπιστώνω ότι και άλλοι συναγωνιστές τυγχάνουν άξιων καί εύπρεπών .ως καλιστων ύπηρεσιων........ στό έν λόγω !!
Η πληροφορία γιά ΝΕΑ άφιξη , καί πρόγραμμα τό όποίο έξουδετέρωσε τίς όποιες άντιστάσεις όδηγώντας των > σε κατάσταση παρωξισμού,περίμενα πότε θα ξημερώση γία να βρεθώ σέ παλεό λημέρι ...
Ωρα 12 σήμερα κτυπάω τό κουδούνι , καλημέρα πρίγκιππα > έχω έτοιμο καφέ.
Μήν μού πής ότι δέν είναι έδώ ή Βάννα ??? γέλια άπό μέρους της, έδώ έδώ είναι .....
Να στρίψω δεξιά στό δωμάτιό μου ?? >
Καθ ότιν φρεσκομπανιαρισμένος , δεν είχα άναγκη έπανάληψις.....
Μετά άπό άναμονή πενταλέπτου μπήκε στό δωμάτιο >
Εικοστεσάρων χρονών κόκκινα μαλάκια ,σώμα λαμπάδα 1,80 δυάρι βυζάκι πρόστυχη φατσούλα, μέ ύπέροχα χείλη πού σε προδιαθέτουν για άτελείωτα καί ύγρά τσιμπούκια.
Αγάπη μου ό καφές σου , άστον καφέ ψυχή μου και έλα έδώ νά σέ θαυμάσω , καί όπως ήμουνα ξαπλομένος φέρνω τό κεφάλι μου στήν άκρη τού κρεβατιού τήν γυρίζω νά κοιτάη τοίχο καί όπως τίς άνοιγω έτσι στά όρθια τά ύπέροχα αυτα πόδια φέρνω τό μοσχομυριστό μουνάκι της στό στόμα μου ...... γευση έξωτική χωρίς ίχνος λιπαντικού , γευση καθαρής ζεστής σάρκας.
Δέν σηζητάω γιά τόν κάpταιν jim...... 18,3 σε πλήρη στήση .
Μωρό μου μέ έχεις καυλώση θέλω τόν πούτσο σουυυυυυυυυυυ θέλω να σε καταπιώ όλόκληρο..... καί δίχως άλλο γυρίζη καί μού τόν παίρνη σε ένα βαθύ πολύ βαθύ τσιμπούκι άξιο πολλών συγχαρητηρίων , ό πούτσος μου δέν ύπάρχη πλέον προσπαθώ να τόν δώ άλλά αυτός ταξιδευη μεταξύ Σκύλας καί Χάρυβδης...... αυτό συνεχίστηκε γιά 10 λεπτά ...
Θά χύσω φωνάζω, σταματάη και μου λέη ........... μέ νάζι ... μουνάκι ή κωλαράκι άγόρι μου.
Στό σμιλευμένο σου κωλαράκι θέλω νά χύσω ,,,,,,, γρήγορα τό πέρασμα τού προφυλακτικού γιατί οί άντοχές μου είχανε πιάση κόφτη.
Στήθηκε στά τέσσερα καί τό > .
Ιμπρεσιονιστικός πίνακας τού 19ου αίώνα τού Ρενουάρ ένφανίστηκε μπροστά μου δημιουργόντας μου αστείρευτο πάθος .
Ηξερα πλέον ότι τό κωλαράκι αυτό θα μπορούσε νά σβήση τό volkano ....
Η διείσδυση ήτανε άκαριαία γιατι τό 18,3 εχριζε άμεσης άνακούφισης...
Οί άντοχες τής Βάννας άξεπέραστες, άντεξε στό δεκάλεπτο σφηροκόπημα , μέχρι πού άναφώνησααααααααα ........ πάρτα όλααααααααααααααααααααα
Βγαίνοντας βιαστικά ... γνώριμος ήχος άκούστηκε........
Ητανε ό ήχος άνοίγματος τού Καλόγερου Don Perignon... προσδιδοντας τό άγριο ξεκώλιασμα......
Πετώντας τό λαστιχάκι πού παραδόξως άντεξε στήν πίεση τού στενού τοιχώματος , καί άφρίζοντας ό καλόγερος ..... ένας νέος Ρενουάρ δημηουργήθηκε στόν ποτισμένο κωλλλλλαράκι τής Βάννας.....
Ερώτηση ....
Έχετε άναρωτηθοί λατρεμένοι μου φίλοι καί λάτρεις τού πρωκτικού , πόσο όμορφος είναι ένας κώλος χυμένος μέ καυτό σπέρμα ????
ΕΓΩ ΤΟ ΕΖΗΣΑ !!!!
Τιμή συνευρεσης 25 ευρώ !!
Υ.Γ. Βέβαια ή δική μου κρίση είναι ή ώς άνω διά τήν συνευρεση..

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Βάννα!!
Κοπέλες διαθέσιμες
Στέλλλλλα !!
Ημερομηνία
November 25, 2012
Τιμή €
25 ευρω
Εξτρά €
οχι
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
Fetish
νο
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
P
19 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Λίζα ...... Εφέσσου 11 !!!!
Overall rating
 
9.5
Η αναζήτηση μέ έφερε αυτή τη φορά στό γνωστό μου στέκι (καθ΄ότιν λάτρης καί τής ζεστής πούτσας ), σέ οδό φημισμένη για τις ικανότητες των (κοριτσιών) αλλά και
τών δικών μου όρέξεων που ενίοτε έχω βρει και διαμάντια που επιδίδονται στον έκλεπτυσμένο καί εύγενή πρωκτικό έρωτα (παθητικά καί ένεργητικά)

Βρίσκω ξανά λοιπόν τήν Λίζα τής όποίας οι επιδόσεις της με είχαν ικανοποιήσει καί στό παρελθόν ........... έτσι είσχώρησα στο δωμάτιο χωρίς δεύτερη σκέψη με σκοπό να είσχωρήσω και βαθύτερα σε μέρη ύγρά καί α΄άλοπρόσσαλαααααααααααααααααα

Ήρθε το κορίτσι με όρεξη για κουβεντούλα, παρότι ήταν προς το τέλος της βάρδιας.

Το θυμόμουν καί από την προηγούμενη φοράαύτό αύτό, ότι δηλαδή η κοπέλα ήταν όμιλητική και πρόσχαρη καί σου έφτιαχνε τη διάθεση.

Κάθισε στο κρεβάτι ενώ εγώ στεκόμουν όρθιος μπροστά της και ενώ μιλούσε άρχισε να χαιδεύει τήν φλόγα μου μέχρι που τον πήρε στο στόμα της .................

Μιλούσε και τσιμπούκωνε ένώ εγώ χούφτωνα τα βυζιά της, όταν ξαφνικά σταμάτησε και σηκώθηκε όρθια όπου με άγκάλιασε και άρχισε φιλάκια και χάδια.

Και ξαφνικά νά καί τά γλωσσόφιλα...

Μετά τον ξαναπήρε στο στόμα της και έδειξε ότι το άθλημα το κατέχει καλά με χτυπήματα στη γλώσσα, όρχεολειχία μεσάλιο άπειρο χωρίς υπόδειξή μου και διάφορα στοματικά παιχνιδάκια που με έκαναν τούρμπο ένώ ήταν τό δευτερο γαμήσι σήμερα............

Κατόπιν την ξάπλωσα ανάσκελα αρχίζοντας δαχτυλιάσματα σε κάθε της τρύπα χωρίς διαμαρτυρία, μέχρι που ξεκίνησα ίεραποστολικά όπου τό μουνάκι της έδινε ωραία αίσθηση.

Εκείνη με τη σειρά της είχε εξαιρετική συμμετοχή με κουνήματα ενώ βγάζοντας τη γλώσσα της με προέτρεπε σε έκ νέου γλωσσόφιλα.

Επειδή ένιωθα το τέλος να έρχεται όλο και κοντύτερα, τον έβγαλα καί τήν γύρισα
σε στάση πισωκολητού στήν στάση λοιπόν αύτή , αύξησα ρυθμό και έφτασα στό τέλος.

Από ότι θυμόμουν το κορίτσι ήταν δεκτικό σε τελειώματα πάνω του αλλά δεν άποπειράθηκα αυτή τη φορά γιά τόέν λόγω !!11

Χαλαρή κουβεντούλα και έφυγε ευχαριστώντας με μετά από περίπου 15 λεπτά στο δωμάτιο.

Η τσατσά δεν ενόχλησε προς τιμήν της.
Συμπέρασμα....... Επιλογή σε υπηρεσίες έξαιρετική σε μια εποχή που έχουμε γεμίσει άπειρα πορνίδια και ξεπέτες............

Θα ξαναπροτιμηθεί πάραυτα...... καί δεόντως!!!!!!!1111

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λίζα !!!!!!!!
Κοπέλες διαθέσιμες
Λίζα !!!!
Ημερομηνία
May 08, 2012
Τιμή €
30
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
P
19 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 1
Γνωριμία με την Ελβίρα…….
Overall rating
 
8.5
Μια από τις γυναίκες που τον τελευταίο καιρό «ακούγονται» αρκετά είναι η Ελβίρα.
Μια ώριμη γυναίκα, μελαχρινή, με ωραία χαρακτηριστικά, όμορφο σώμα, πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Την είχα δει σε τσάρκα πριν μια εβδομάδα περίπου, μου άρεσε και σε συνδυασμό με την φήμη που την ακλουθούσε, αποφάσισα σήμερα για τη στενότερη γνωριμία,
Παράβολο των 50 ευρώ (πλέον) ενώ την περασμένη εβδομάδα, μου είχε ανακοινωθεί έναρξη στα 40, στο όποιο όμως συμπεριλαμβάνεται και το ελεύθερο στοματικό και το 69.

Δεν άργησε να έλθει στο δωμάτιο..
Ένα δωμάτιο, το οποίο δεν έχει καν τις υποτυπώδεις προδιαγραφές για studio, Τουλάχιστον ήταν καθαρό. Λίγες κουβέντες πριν την έναρξη

Έφερε τα πλούσια στήθη της σε απόσταση βολής από το στόμα μου ζητώντας μου να πιπιλίσω τις ρώγες της οι οποίες ομολογουμένως είναι εντυπωσιακές.
Δυνατή Ισπανική, και μάλιστα με δική της παρότρυνση, λέγοτας μου να της πιέζω εντονότερα το στήθος.
Τα προκαταρκτικά της ελάχιστα και σύντομα επικεντρώθηκε στον «μικρό Cheyenne»., τον οποίο περιποιήθηκε δεόντως με την ανάλογη συμπεριφορά και στα @@κια. Το στοματικό της, δεν ήταν ιδεταιρα βαθύ, αλλά όμως αρκετα αισθησιακό, με την απαραίτητη μόνο χρήση χεριών, έτσι ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Καλώς ή κακώς είμαι λάτρης των προκαταρκτικών και της ζήτησα κάποια επιπλέον, αποκαλύπτοντας της τα « κρυφά μου σημεία».
Κάτι που χωρίς καμία αντίρρηση έκανε, έτσι ώστε να με ικανοποιήσει μέχρι την τοποθέτηση του προφυλακτικού. για να ξεκινήσουμε το sex.

Της ζήτησα cow girl για αρχή, κάτι που είχα ακούσει πως αποφεύγει, αλλά προς μεγάλη μου ευχάριστη, χωρίς καθόλου να δυσανασχετήσει «ίππευσε» για την αρχή της συνεδρίας μας. Κάλος ρυθμός, δεκτική στα φιλιά μου στο λαιμό και στα αυτιά της, και δεν αρνήθηκε τις πρώτες επαφές των χειλιών μας, για να επακολουθήσουν φιλιά στο στόμα
Συνέχεια με ιεραποστολικό, με αγκαλιές, φιλιά και αρκετές κουβέντες άλλοτε πρόστυχες, άλλοτε τρυφερές από την μεριά της μέχρι το τέλος.

Πολύ φιλική κουβεντιάσαμε όσο φόρεσε το μαύρο της fish net, εκατερωθεν κομπλιμέντα μέχρι την αποχώρηση.

Μια τίμια κατάθεση. Μια γυναίκα όμορφη, φιλική, ομιλητική και καλή στην δουλειά της, σέβεται τα χρήματα που παίρνει και προσπαθεί για την ικανοποίηση του επισκέπτη της... Δεν μπορώ να πω ότι η χημεία μας ταίριαξε απόλυτα, όμως σίγουρα πέρασα καλά.. Ίσως να φταίει και ο πολύς ντόρος που έχει γίνει γύρω από αυτήν, (κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είναι υπεύθυνη) και να περίμενα κάτι το «εξωγήινο», Σε καμία όμως περίπτωση δεν έχω κάποιο «παράπονο» μαζί της και δεν μετάνιωσα που την γνώρισα.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ελβίρα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ελβίρα
Ημερομηνία
August 27, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
C
199 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 2 3
Ελβίρα. Δυναμικό come back!
Overall rating
 
8.3
Επίσκεψη χτες το απογευματάκι στο εν λόγο ίδρυμα! Μόνος στο σαλόνι, με καλωσόρισε η ευγενική κυρία επι της υποδοχής. Την Ελβίρα την είχα ξαναδεί αλλά ήθελα να την δω ξανά πριν κάνω το βήμα να μπώ στο δωμάτιο. Στο σαλόνι βγήκε ολο νάζι και κέφι. Φυσικά πέρασα. Για όσους δεν γνωρίζουν την Ελβίρα είναι μελαχρινή με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Κανονικού αναστήματος. Αδύνατη με σώμα κανονικών αναλογιών, οχι στεγνό-μοντελέ. Μεγαλούτσικο στήθος σιλικόνης, το οποίο όμως στην αφή είναι ωραίο και σχετικά μαλακό. Ωραία περιφέρεια.

Η υπηρεσία ανέφερε το αρχικό πρόγραμμα με 50 ευρώ. Άλλαξε η τιμή απο τα 40 που ήταν προ ημερών. Στο αρχικό πρόγραμμα όμως περιελαμβάνετε ισπανικό και 69 οπότε δεν είναι τραγική η διαφορά των 10 ευρώ. Για τους φαν απλά αναφέρω οτι υπάρχει και πρωκτικό στα 80 ευρώ.
Δίνω το πορτοκαλί εισιτήριο και μπουκάρω στο δωμάτιο.

Στα ενδότερα τώρα.
Μετά απο μικρή αναμονή έρχεται και η Ελβίρα. Μια δυο κουβέντες και κατευθείαν στο ψητό, χωρίς να είναι κακό αυτό. Τριψίματα, γλειψίματα, χουφτώματα. Τα προκαταρκτικά είχαν την τιμητική τους για πάρα πολύ ώρα. Παιχνίδια με την γλώσσα και πρόστυχες ματιές. Ισπανικό κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας. Στοματικό σε διάφορες στάσεις. Ξαπλωμένος στο κρεβάτι, όρθιος δίπλα απο το κρεβάτι, στα πλάγια. Δεν περιορίστηκε μόνο εκεί αλλά ασχολήθηκε και με την τριγύρω περιοχή. Μετά απο αρκετή ώρα έρχεται και η ώρα του σεξ. Στήνετε καλά, δεν κλέβει στις στάσεις και είναι υπομονετική. Τουλάχιστον μαζί μου ήταν αρκετά υπομονετική. Συμμετέχει καθ' όλη την διάρκεια του σεξ με χάδια, φιλιά, προστυχόλογα, γενικά η γυναίκα ξέρει να σε φτιάχνει. Μετά το τέλος, δεν αποχώρησε. Κάθισε λίγο όπου και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων μέχρι την στιγμή που έπρεπε και οι δυο μας να αποχωρήσουμε!

Στα του δωματίου τώρα:
Μεγάλο, ευρύχωρο. Έχει δικό του αιρ κοντίσιον και ενα μικρό νιπτήρα ο οποίος σε απόπειρά μου να τον χρησιμοποιήσω παραλίγο να μου μείνει στο χέρι η βρύση. Τον νιπτήρα πρέπει να τον εγκαταστήσανε με πρότυπο ανθρώπου τον παπαθεμελή. Δεν εξηγείτε αλλιώς γιατί είναι τόσο χαμηλά. Παρόλα αυτά ήταν καθαρό. Το κρεβάτι άνετο και τα σεντόνια καθαρά.

Στα του χώρου γενικά:
Ο χώρος πολύ απλά είναι κατώτερος του αναμενόμενου. Η Ελβίρα αδικείται εκεί μέσα. Το παρελθόν του οίκου είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους αλλά όταν αποφασίζεις να κάνεις μια αλλαγή και να το μετατρέψεις σε στούντιο τότε δεν αρκεί μόνο μια ταμπελίτσα στην είσοδο που να λέει "στούντιο". Το σαλόνι θυμίζει μπουρδέλο της ευρύτερης περιοχής. Καναπέδες-σκαμπό, ενα πρόχειρο στέρεο να παίζει μουσική στην γωνία, τα πλακάκια παλαιού τύπου, οι πόρτες παλιές. Ηχομόνωση μηδέν καθώς άκουγες και σε άκουγαν απο τον δρόμο λές και ήσασταν σε απόσταση αναπνοής. Το γεγονός οτι δεν είχε τηλεόραση στο σαλόνι και στο δωμάτιο δεν με απασχόλησε καθόλου. Ελπίζω να το πάρουν πιο ζεστά το θέμα και να κάνουν μια ανακαίνιση στον χώρο άμεσα.
Για αυτό βάζω χαμηλότερο βαθμό στην σχέση απόδοσης-τιμής.

Η υπηρεσία έκανε την δουλειά της σωστά και αθόρυβα. Κατά την παραμονή μου στο δωμάτιο δεν έκανε αισθητή την παρουσία της με κανένα τρόπο!

Η πρόσβαση-πάρκινγκ ήταν εύκολη λόγο Αυγούστου!

Εαν θα ξαναπήγαινα;
Σίγουρα!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ελβίρα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
August 25, 2011
Τιμή €
50
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα
  • Με σκούφο
  • Ξεσκούφωτη
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
L
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0