Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 5 10 0.5
Massage 25 December, 2020 2652
ΑΛΙΚΙ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφανιση σώμα

7.5
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

7.5
Καθαριότητα κοπέλας

6.5
Ποιότητά μασάζ

6.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

6.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Ειχα ορεξη για μασαζακι και ηθελα να επισκευτω αυτο το μαγαζι με την πολυ λογικη τιμολογιακη πολιτικη (50 ευρω και μαλιστα για 45 λεπτα)
Ανεβηκα λοιπων στον 4ο με υποδεχτικε ενα ευγενικο μιλφ και μετα τα τυπικα του καλοσορισματος μου εστειλε να δω τα κοριτσια ,περασαν 3 θειτσες και μετα ξαναρχεται η σεριφισα και της λεω καμια ποιο μικρουλα δεν εχετε ? μου λεει ειναι μεσα σε προγραμμα η Αλικη και η Κατερινα και ξανα
εξαφανιζεται (πηγε να δει αν τελειωνει καποια απο αυτες )
και σε ενα λεπτο εμφανιζετε μπροστα μου η Αλικη οπου σε συγκριση με τις θειες ηταν ενα αγγελουδι ,και οπως ηταν φυσικο περασα ατακα και επιτοπου ..
Η Αλικη ειναι ενα αδυνατο πετιτ κοριτσι εως 30 χρονων μαλλον, με καταξανθο μακρυ μαλλι εναμισαρι βυζακι και πολυ γλυκια φατσουλα ...
Μου ξεκαθαρισε οτι δεν μπορει να κανει δυνατο μασαζ γιατι ειχε χτυπησει στο χερι ,οκ λεω παμε στο παρασυνθημα ,με στελνει για μπανακι στο εξωτερικο μοναδικο μπανιο για ολα τα δωματια , και μετα απο λιγα λεπτα που την περιμενα μου ηρθε , γδυθηκε και εμεινε μονο με το στρινκγακι και ξεκινησε ενα μασαζακι σε ολο το σωμα που δεδωμενου οτι το ενα χερι της δεν το πιεζε ηταν μια χαρα για χαλαρωση ,μετα απο κανα 15λεπτο αρχισε το μασαζ να γινεται χαδι μαζι με φιλακια στον λαιμο μου , ειχε δοθει το συνθημα και γυρισα οπου δεν αργησε με εναν αριστοτεχνικο τροπο μου φορεσε προφυλακτικο χωρις μα και μου και ξεκιναει μια πιπα με χαδια και κοιταγματα οταν φτιαχτηκα την ξαπλωσα και την ξεκινησα και εγω σε ενα σπατουλαρισμα ωσπου αρχισε να βαριανασαίνει και τοτε ξαπλωσα στο κρεβατακι και μου ηρθε απο πανω της εξηγησα οτι ηθελα ενα αργο και βασανιστικο γαμησι και αυτο ακριβως μου προσφερε ως που (υποτιθεται) τελειωσε και αυτη μαζι μου ...
*Στην καθαριοτητα εχασε το 10ρι επειδη ειχε αφησει το γατακι της μερικες μερες αξύριστο...

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΑΛΙΚΙ
Κοπέλες διαθέσιμες
4
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
December 12, 2016
Κόστος €
50
Βάρδια