Αναζήτηση

Στούντιο 12

January 11, 2021
Στούντιο 12

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Έξοδος Λυκόβρυση αμέσως δεξιά

User reviews

4 reviews
Overall rating
 
8.7
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.1(4)
Εμφάνιση σώμα
 
8.9(4)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.9(4)
Συμμετοχή
 
8.4(4)
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0(4)
Καθαριότητα χώρου
 
9.5(4)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0(4)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.8(4)
Already have an account? or Create an account
View most helpful
Μου άρεσε το σεξ της.
Overall rating
 
9.0

Δυο κοπέλες στη βάρδια: η Αντριάννα και η Έλλις. Διάλεξα τη δεύτερη γιατί ήταν πιο πεταχτούλα στο σαλονάρισμα, σε αντίθεση με την πρώτη που ήταν λίγο ντροπαλή.
Η Έλλις είναι καστανόξανθη, με φυσικό στήθος, μέτριο σε μέγεθος. Έχει ωραίο κώλο και όμορφα πόδια. Αν το σώμα της ήταν λίγο πιο σφιχτό και τα βυζιά της λίγο πιο μεγάλο, θα της έβαζα 10'
Ήρθε στο δωμάτιο χαμογελαστή και ευδιάθετη. Μιας και το δωμάτιο είναι μεγάλο, τα χαμουρέματα ξεκίνησαν από το σκαμπό, συνεχίστηκαν στον καναπέ και κατέληξαν στο κρεβάτι.
Για να μην τα πολυλογώ, η πίπα της ήταν πολύ καλή, μου γυάλισε και τα @@ μου! Πρώτα ιεραποστολικό, μετά η στάση του λωτού και τελείωμα στα τέσσερα όπου και τα έδωσε όλα.
Μερικά χαδάκια, καναδυό κουβεντούλες (στα Αγγλικά), φόρεσε τα εσώρουχα της και βγήκε.
Είναι μια εργαζόμενη δεκτική (χωρίς μα και μου) και πολύ ευδιάθετη. Δεν κλέβει στις στάσεις και δείχνει να της αρέσει αυτό που κάνει.
Πήρα το απλό πρόγραμμα στα 50 ευρώ. Θα την ξαναδώ σίγουρα!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Έλλις
Κοπέλες διαθέσιμες
Αντριάννα
Ημερομηνία
February 27, 2017
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
I
8 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Αλίσα
Overall rating
 
8.2
2η μου επίσκεψη στο μαγαζί. Έφαγα και αρκετή κίνηση μέχρι να φθάσω. Θέλει ΙΧ. Διακριτικότητα μάλλον μικρή μπαίνοντας-βγαίνοντας με το αμάξι.

Αλίσα: Όμορφο μινιόν κουκλάκι, σώμα αγαλματένιο, μικρό βυζάκι, ρόγες δυναμικές, νόστιμο εμφανισιακά γατάκι, κοντούλα, ξανθά σχετικά κοντά μαλλιά, πρασινομάτα, από τη Ρωσία. Ευγενής, γλυκιά και συμπαθητική. Σε προδιαθέτει θετικά. Αν και εμένα μού αρέσουν εμφανισιακά άλλες γυναίκες θεωρώ ότι είναι όμορφο κορίτσι.

Δωμάτιο: Άνετο. Κτιστή ντουζιέρα άνετη σε προδιαθέτει να μπεις μαζί με τη γυναίκα. Χωρίς νιπτήρα! Οινόπνευμα κτλ δεν είχε. Φλατ Τ/Ο. Πλευρικός καθρέπτης άβολος. Κλιματισμός ναι. 1 ρολό υγείας. Πετσέτα σφραγισμένη ...στουντιακού μεγέθους (=θα την ήθελα μεγαλύτερη). Παντοφλάκια ζήτησα αλλά είχαν τελειωσει, τα παρήγγειλαν λέει. Παρατήρηση: παντοφλάκια δεν είχαν ούτε στην 1η επίσκεψη στο μαγαζί πριν καιρό. Ίσως είναι τελείως τυχαίο που δεν είχαν. Μειωμένες οι παροχές, η τιμή όμως σταθερά στα 50 (απλό).

Συνάντηση: Σύντομη μάλλον. Προκαταρκτικά μικρής διάρκειας με λίγα φιλάκια στο λαιμό/στήθος, βυζάγματα, χαιδέματα. Δεκτική. Αλλά νομίζω ήθελε μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν είναι ότι έδειχνε φουριόζα, όμως θα έπρεπε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε αγκαλιάσματα, περιπτύξεις, και χαιδεματα πριν το στοματικό. Λάστιχο και πίπα με χειρωνακτική μπαλο-περιποίηση. Και εγώ να την χαιδεύω. Ιεραποστολικό μέχρι τελικής πτώσεως και εκείνη να μού χαιδεύει με τα νύχια την πλάτη (σωστή κίνηση καθότι η πλάτη θεωρείται από τις ερωτογενείς περιοχές). Επιφωνηματα. Έκανε και τις κινήσεις της όταν διαπίστωσε ότι φθάνω. Στυλ gfe, χωρίς καθόλου γλωσσόφιλα. Social time ελάχιστο πριν φύγει –χρειαζόταν μακρύτερο. Θα βοηθούσε επίσης εάν ήταν λίγο θερμότερη, και να είχε περισσότερη προσποίηση.

Στο δια ταύτα: Τις άλλες δύο φορές που την είχα συναντήσει (αλλού) και χωρίς να μού κάνει εξτραδάκια η ατμόσφαιρα ήταν θερμότερη και οι παλιές εμπειρίες καλύτερες. Γι αυτό και τράβηξα στο μακρινό σε μένα μαγαζί, ελπίζοντας σε εφάμιλλη εμπειρία. Στα πλαίσια του προσωπικού της στυλ (το έχει!) μπορεί να προσέξει κάποια πράγματα για βελτιωμενες συναντήσεις. Από την άλλη, μερικές φορές «απλά συμβαίνει» όσο και εάν δεν πρέπει όσο και να μην το θέλει ο πελάτης: Είναι η συγκυρία από τη συνύπαρξη αρνητικών συνιστωσών(?) -πρωταγωνιστές, σκηνοθέτης, παραγωγός, κτλ....

Είμαστε άνθρωποι κι όχι μηχανές - οι προσδοκίες για το καλύτερο αναβάλλονται για την επομενη.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αλίσα
Κοπέλες διαθέσιμες
Αλίσα, Βικυ
Ημερομηνία
June 07, 2013
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
I
173 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Καρολίνα
Overall rating
 
8.7
Κοπέλες Σόνια + Καρολίνα (η 2η δεν αναφερόταν στο πρόγραμμα). Σαλονάρισμα εκ του μακρόθεν (12μ), εκείνες στο βορρά και εγώ στο νότο. Ωραίες κορμοστασιές! Πρόσωπο όμως?

Προγραμματα όχι φθηνά. 50 απλό (μού αρνήθηκαν έκπτωση), εάν κατι λίγο εξτρα +20 Ε (π.χ. ισπανικό +20, ή μασαζ +20).... Η Σόνια (μόνο) κάνει και ελεύθερο στοματικό.

Πήρα απλό (50) με Καρολίνα.

Χώρος νέος, νότιο δωμάτιο μεγάλο –μού αρέσει!, ευχάριστα ζεστό (Α/C), μεγάλο κρεβάτι, πλευρικός μεγάλος καθρέπτης, χτιστή ντουζιέρα, όχι νιπτήρας, flat tv με ΧΧΧ-ταινία, καποια διακοσμητικά, παχιά μοκέτα παντού. Μικρή πετσέτα καινούργια παχειά σφραγισμένη. Παντόφλες δεν είχε, είχε όμως η αποθήκη τους σφραγισμένες (συγχωρεμένοι). Ρολό χαρτί. Υγρομάντηλα. Οινόπνευμα δεν θυμάμαι να είδα. Μουσική από ηχεία. Καλό δωμάτιο γενικά, με άποψη, επιδέχεται κλικ φινιρίσματος που θα κάνει τη διαφορά.

Καρολίνα (Ρωσίδα)
ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Πρόσωπο συνηθισμένο (ίσως και μια ιδέα άγριο) βελτιώνεται αισθητά όταν χαμογελά=7, λεπτό σώμα=9, μικρό φυσικό στηθος=7, κάτω χείλια=9, ξανθά (πρακτικά) ίσια μαλλιά εως ωμους, 1,65-1,70, ηλικία=25?
Υπηρεσίες gfe (επαγγελματια), καθολου φιλιά, εγώ χαιδέματα δεν επιχείρησα εισαγωγή δαχτύλου. Και εκείνη χαιδέματα (Εμπειρη=?, π.χ. όταν είπα για την έλλειψη παντόφλας δεν κάλεσε την υπηρεσία.). Έπαιξα με τα στηθη της βύζαγμα οι ρόγες ανταποκρινονταν.

Στοματικό με λαστιχο (όχι φουλ καύλες αν και είχα πολυήμερη αποχή, χρειαζόταν να επιμείνουμε κι άλλο στα προκαταρκτικά) χωρίς καραμέλωμα, χαιδευε μπάλες. Ιεραποστολικό (ποδιαπάνω, ανοιχτά/κλειστά, κτλ.) Χαιδευαμε εναλλάξ το ... κουμπί της. Μετά εκείνη αποπάνω. Γυρισμα ξανά σε ιεραποστολικό όπου και άδειασα. Παρατήρηση: Άκουσα έναν απαλό θόρυβο στην ξυλόπόρτα πριν αδειάσω! Έβγαζε φωνούλες κάθε τόσο σε όλη τη συνεύρεση. Χρήση κρέμας? ναι!

Σύντομο social time. Αγγλικά (λίγα ελληνικα). Χαμογελαστή και δεκτική καθόλη τη συνάντηση.

Αρρωστη! (επηρρεάστηκε η απόδοση της?) Μπουκωμένη-έτρεχε η μύτη, ζεστή στο άγγιγμα (πυρετός?), απέφευγε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να αναπνεύει στο προσωπο μου!

Συνολικά η εμπειρία μου όχι κατι ιδιαίτερο που να παίρνει φωτιά το δωμάτιο. Καλή κοπελα, όχι τεμπέλα, αλλά όχι θεά σε εμφάνιση-επιδόσεις, με δυναμική συμπεριφορά. Έχει προοπτικές να ανέβει σημαντικά από ποιοτικής πλευράς η εμπειρία (ένστικτο μου).

Σαλόνι μεγάλο, χωρίς όμως διακριτικότητα. --- Κουζίνα-μπάνιο μάλλον βορεινά! --- parking εύκολο (αλλά το ΙΧ επισημαίνεται από τους διερχόμενους --- η πρόσβαση απαιτεί ΙΧ (εύκολη τις μέρες & ώρες της χαλαρής ΕΟ Α-Θ, αλλοιώς ....)

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Κοπέλες διαθέσιμες
Καρολίνα, Σονια
Ημερομηνία
November 24, 2012
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
I
173 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 1
Ανίτα – Μια «δυνατή» γυναίκα σε έναν εξαιρετικό χώρο.
Overall rating
 
8.8
Μια κοπέλα που το όνομα της θεωρείται από τα δυνατότερα της «πιάτσας». Στην μοναδική μας συνάντηση προ καιρού, στις αρχές –σχετικά- της καριέρας της, στο Αριστομένους 72, με το όνομα Αννέτα τότε, είχα μείνει κατενθουσιασμένος και σήμερα επεδίωξα την δεύτερη συνάντηση μας. Είναι ξανθιά, με πολύ γλυκό πρόσωπο, ωραίο σώμα. Ενισχυμένο στήθος, αρκετα ευδιάθετη στο σαλόνι. Αρχές της τρίτης βάρδιας και είσοδος στο νέο ίδρυμα της Λυκόβρυσης με απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ.

Δυο λόγια για το studio, μιας και είναι η πρώτη φορά που περνάω στα «ενδοτέρα». Σίγουρα μέσα στην πεντάδα των καλύτερων μαγαζιών που έχω δει. Μακραν το πιο ευρύχωρο, πολυτελές, χωρίς καμία δόση kits. Τα δωμάτια ακολουθουν την φιλοσοφία του σαλονιού, μεγάλα, πολυτελή, με ντουζιέρα σε απομονωμένο χώρο, σφραγισμένη πετσέτα..

Δεν είχα ακόμα να προλάβει να τελειώσω το ντους μου, και ήρθε στο δωμάτιο. Χαμογέλασε και με περίμενε στο κρεβάτι όσο σκουπιζόμουν. Μιλήσαμε λίγο και για ξεκίνημα με ρώτησε με πολλά υπονοούμενα : «Τι θέλεις να σου κάνω». Στο ανάλογο κλίμα της απάντησα «ότι νομίζεις».
Χαμογέλασε και «επιτέθηκε» στα @@κια με ένα άψογο καραμέλωμα, χαϊδεύοντας ταυτόχρονα τον «μικρό Cheyenne».
Της ζήτησα κάποια επιπλέον προκαταρκτικά, μιας και είναι κάτι που αρέσκομαι, και δεν είχε καμία αντίρρηση να ικανοποιήσει την επιθυμία μου. Φιλάκια στο στήθος και τον λαιμό μου, αντίστοιχα και από εμένα.
Στοματικό, αρκετά ποιοτικό, βαθύ, με φτυσίματα, χτυπήματα της γλώσσας στο πρόσωπο και την γλώσσα της
Sex σε 3-4 στάσεις και γρήγορο σχετικά τελείωμα από πλευράς μου, μιας και γενικά δεν ήμουν στα φόρτε μου σήμερα.
Ξάπλωσε δίπλα μου, με ρώτησε το όνομα μου, μου έκανε κάποια κομπλιμέντα πριν να αποχωρήσει μετά από ευχαριστίες και από τις δυο πλευρές.

Η σημερινή μας συνάντηση ήταν αρκετα διαφορετική από τη προηγούμενη. Τότε πρωτόβγαλτη ακόμα, ήταν αρκετα gfe situation, με άριστες υπηρεσίες. Σήμερα αντίθετα ήταν σε ρυθμούς pse, όχι ακραίους βέβαια αλλά συνάντησα μια ορεξάτη γυναίκα αντί το γλυκό κοριτσάκι του τότε. Ήταν δεκτική, πρόθυμη ευγενική. Η συνάντηση μας δεν μπορεί ομως να χαρακτηριστεί κορυφαία, αλλά για αυτό φταίω αποκλειστικά εγώ, μιας δεν ήμουν στην καλύτερη δυνατή φόρμα και ψυχολογία για άλλους λόγους. Σίγουρα όμως είναι μια πολύ αξιόπιστη επιλογή.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ανίτα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ανίτα
Κοπέλες διαθέσιμες
Λούνα
Ημερομηνία
January 14, 2012
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Πλαστικές επεμβάσεις
στα στήθη
Service Style
PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
C
199 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 1 0