Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 8 10 0.5
Bourdela 09 December, 2020 3053
αλεξανδρα πετιτ ρωσιδοπουλο
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Καθαριότητα χώρου

8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
οπως γραφει και ο φιλος πιο κατω η αλεξανδρα ειναι ενα 30 + μωρο μικροκαμμωμενο.επειδη μου αρεσουν πολυ τα πετιτ μωρα ειπα να δοκιμασω.και μονο να το αγκαλιαζεις φτανει.αν και αργησε αν ερθει μιας και πηγα πρωι και δεν ειχε καν κοσμο,ωστοσο πιστευω οτι αξιζε η αναμονη.ηρθε φωροντας ενα μικρο στριγκακι ενα ωραιο τοπ απο πανω και καλτσοδετα αφου στην αρχη μπερδευτικα και νομιζα οτι παντρευτικα και ημουν στην πρωτη νυχτα του γαμου.πιπουλα ξεσκουφωτη ξεκινωντας με γλυψιμο απο τα αρχιδια και φτανωντας μεχρι πανω και χωρις χερια.πολυ καλη θα ελεγα με μερικες στιγμες deep.δυο στασεις απο πανω και ιεραποστολικα που σου δινουν την εντυπωση οτι εισαι με την γκομενα σου.αν επρεπε να βρω κατι μειον αυτο θα ηταν τα βογγητα που καπως φαινονταν οτι δεν ηταν αληθινα οχι ομως οτι σε χαλαγανε.
στο τελος την εβαλα να μου γλυφει τα αρχιδια και εγω τραβωντας μαλακια εχυσα.φιλακια απο μερους της οπως εκανε και οταν μπηκε οχι στο στομα ομως.και εφυγε,

μου αρεσε επισης οτι καθως εφευγα απο το σπιτακι με χαιρετησε ξανα κατι που λιγες κανουν.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
αλεξανδρα
Κοπέλες διαθέσιμες
αλεξανδρα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
August 05, 2012
Τιμή €
20
Φιλί