Αναζήτηση

Άνδρου 13 - 3ος ( Πρώην Γ Σεπτεμβρίου 89)

 
7.2 (2)
1325 0 1 0 0 0
Άνδρου 13 - 3ος ( Πρώην Γ Σεπτεμβρίου 89)

Πληροφορίες

Περιοχή
Κυψέλη

Χάρτης-Μap

Address
Άνδρου 13
Longitude
23.73
Latitude
38.00

Map

Swap Start/End

User reviews

2 reviews
Overall rating
 
7.2
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.3(2)
Εμφανιση σώμα
 
7.5(2)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
7.5(2)
Συμμετοχή
 
6.5(2)
Καθαριότητα κοπέλας
 
6.0(2)
Ποιότητά μασάζ
 
8.0(2)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0(2)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.0(2)
Already have an account? or Create an account
View most helpful
Φανή
Overall rating
 
7.5
Συνάντηση με τη Φανή αυτή τη φορά. Ελληνίδα, μικρή σε ηλικία με κοντό μαλλάκι, μικρό στήθος και ωραίο τουρλωτό κολλαράκι.
Πρέπει να είναι πρόσφατη άφιξη στο χώρο. Στο δωμάτιο δεν υπήρχε πάγκος οπότε το μασάζ έγινε στρωματσάδα υπό το φως κεριών. Το μασαζάκι της ήταν καλό και παιχνιδιάρικο. Με ξεκίνησε δυνατά και μετά απαλά για να χαλαρώσω, πράγμα που έγινε. Έχασα λίγο την αίσθηση του χρόνου δεν μπορώ να υπολογίσω πάντως με έπιασε από πάνω μέχρι κάτω.

Γύρος δεύτερος αρκετά καλός και πολύ καλή η συμμετοχή της. Στα υπόψην ότι κάνει στοματικό με σκουφάκι ενώ δεν θέλει φιλιά στο στόμα. Κάπου εδώ σταματάνε τα καλά πάμε στα μείον. Πρώτο και κύριο ότι μύριζε χαμηλά. Δεν ξέρω αν το ότι το μπάνιο είναι κοινό αποτρέπει τη χρήση του, πάντως δεν είναι δυνατόν να μην κάνει η κοπέλα ένα ντουσάκι πριν μπεί στο δωμάτιο, ή βγαίνοντας από τον προηγούμενο πελάτη. Δεύτερο φάουλ ήταν αξύριστη και δεν μιλάμε για λίγο....

Τουλάχιστον και τα δύο μείον διορθώνονται πολύ εύκολα θέλω να ελπίζω ότι απλά έτυχε. Σε γενικές γραμμές ενδιαφέρουσα περίπτωση, αν προσέξει αυτά τα δύο πραγματάκια.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Φανή
Ημερομηνία
January 04, 2012
Κόστος €
70
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
  • Μόνο μασάζ
  • Στάση 69
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Z
82 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 1 0
Εύη
Overall rating
 
7.0
Η επίσκεψη έγινε μέσα στις γιορτές, η ημερομηνία κριτικής είναι τυχαία. Καινούριος ο χώρος, αλλά με πολλές ελλείψεις και σε υποδομές και σε κοπέλες λόγω των ημερών. Φαντάζομαι θα στρώσουν τα πράγματα με τον καιρό. Τα δωμάτια δεν έχουν ντουσιέρες, οπότε χρησιμοποίησα το κοινόχρηστο μπάνιο για ένα φρεσκάρισμα. Στο δωμάτιο που μπήκα υπήρχε πάγκος για μασάζ (δεν έχουν όλα ακόμα). Πέρασα με την Εύη.

Είναι Ελληνίδα, μικρή σε ηλικία, μακρί μαύρο μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο αδύνατη με μικρό βυζάκι, αρκετά flat κορμί. Παλιότερα δούλευε σε μαγαζί προς το Μαρούσι απ' ότι μου είπε. Στα του μασάζ ήταν αρκετά καλή το ξέρει το αντικείμενο. Ήταν σχετικά δυνατό, πράγμα που δεν περίμενα λόγω της λεπτής σωματοδομής της. Στα του αγώνα, πρόκειται για τελείως αματούρι. Αν δεν έχετε υπομονή δεν ενδείκνυται. Πάντως εγώ αν και υπομονετικός κάτι δεν μου πήγαινε με την Εύη. Ήταν τελείως παθητική και δεν πήρε την παραμικρή πρωτοβουλία. Συμβαίνουν και αυτά. Συνολικά έμεινα στο δωμάτιο κάτι παραπάνω από μία ώρα.

Δεω ξέρω αν θα την ξαναέβλεπα, δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις...

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Εύη
Ημερομηνία
January 02, 2012
Κόστος €
70
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
  • Μόνο μασάζ
  • Ελεύθερο στοματικό
  • Στάση 69
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα.
Z
82 reviews
Report this review Comments (1) | Was this review helpful? 0 0