Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 18 10 0.5
Studio 06 December, 2020 6082
Λίγα λόγια για την Ντορίνα……….
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση πρόσωπο

9.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

7.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Άφιξη τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες στο 133 για μια ακόμα συνεδρία με την Ντορίνα Εδώ να σταθώ λιγάκι και να αναφέρω ότι οι εντυπώσεις που θα αναφερθούν είναι ένα σύνολο αρκετών συνευρέσεων που είχα με την συγκεκριμένη κοπέλα, τον τελευταίο μήνα, αφού έχει την «μερίδα του λέοντος» των καταθέσεων μου και αυτός κιόλας είναι ο λόγος που έχω «αραιώσει» κάπως να γράφω κριτικές.

Είναι μια νεαρή κοπέλα, μετρίου αναστήματος, εάν «κατέβει» από τα ψηλοτάκουνα. Μελαχρινή έχοντας κάποιες αφέλειες, με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου.
Ωραίο σώμα, φυσικό στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Το πρόσωπο της για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον είναι πολύ όμορφο. Σαρκώδη χείλη, μαύρα εκφραστικά μάτια.
Ένα από τα πλέον ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά της είναι το λέγειν της. Είναι το «μαγκακι» με την καλή έννοια, ετοιμόλογη με πολύ έξυπνες ατάκες στο σαλόνι και όχι μόνο, κάτι το οποίο άλλους θα κερδίσει, αλλά κάποιους θα αποθέσει με την μια. Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία.

Όταν μπαίνω μαζί της στο δωμάτιο, ο χρόνος «σταματάει» Προκαταρκτικά που θα ζήλευαν και ζευγάρια, με σφιχτές αγκαλιές, φιλάκια (τα γλωσοφιλα τα αποφεύγει) χάδια, γλειψίματα σε μοναδικό κλίμα gfe
Το στοματικό της από τα καλύτερα που έχω δεχτεί και η συμμέτοχη της στην ανάλογη περιποίηση από πλευράς μου, κορυφαία, με εκφράσεις ηδονής στο πρόσωπο της, αναστεναγμούς, βογγητά, και προτροπή για ακόμα περισσότερο.

Στο sex η χημεία που έχω μαζί της, σπάνια την έχω ξανασυναντήσει με άλλες κοπέλες στην μακρόχρονη πορεία μου, και κάθε φορά όλο και κάτι καινούργιο προσθέτουμε στο ρεπερτόριο μας με αποτέλεσμα οι συνευρέσεις μας να έχουν πάντα ενδιαφέρον. Εκτός από τις πάμπολλες στάσεις που έχουμε κάνει στο κρεβάτι, το σκηνικό έχει μεταφερθεί και στην ντουζιέρα, την πολυθρόνα, στα όρθια, στο πάτωμα και όπου αλλού μας κατέβει στην διάρκεια της «διαδικασίας»

Μετά το τέλος πάντα θα μιλήσουμε λίγο, θα αστειευτούμε θα γελάσουμε μέχρι την στιγμή που αναγκαστικά θα πρέπει να αποχωρήσει από το δωμάτιο.

Συμπερασματικά είναι μια κοπέλα που μαζί μου τουλάχιστον δίνει τον καλύτερο της εαυτό, με καλύπτει απόλυτα και έχει καταφέρει κάτι που για μένα προ καιρού φάνταζε αδιανόητο : Τις τόσες πολλές επισκέψεις μου σε αυτήν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μιας και σπάνια πήγαινα με την ίδια κοπέλα σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός. Είναι πλέον το Νο 1 στανταρακι μου.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ντορίνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ντορίνα
Κοπέλες διαθέσιμες
Λάουρα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
April 20, 2012
Τιμή €
50
Πίπα