Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 18 10 0.5
Studio 06 December, 2020 6083
Αλίνα – Διαμάντι από το πουθενά……..
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Μια και μόνο φορά τη είχα δει σε μία από τις τσάρκες μου, μιας και εργάζεται συνήθως στην πρωινή βάρδια και με είχε εντυπωσιάσει. Νεαρή, κοντούλα σχετικά, μελαχρινή με ίσια μαλλιά λίγο πάνω από την μέση. Ωραίο φυσικό στήθος, περιφέρεια με σωστές καμπύλες, σώμα με αρμόνικες διαστάσεις, χωρίς περιττά κιλά. Πρόσωπο γλυκό, με μαύρα μάτια και πολύ σκέρτσο στο βλέμμα της. Με μηδέν πληροφορίες για τις επιδόσεις της, κατηφόρισα επί τούτου στο Γκάζι για την στενότερη γνωριμία σε πρόγραμμα με 69.

Εμφανίστηκε στο σαλόνι φορώντας ένα σετ κόκκινα δαντελωτά εσώρουχα, και ένα κόκκινο διακοσμητικό κορδονάκι στον λαιμό της. Με την ιδία «αμφίεση» ήρθε και στο δωμάτιο, μετά από αναμονή λίγων λεπτών. Ξάπλωσε δίπλα μου, άρχισε να μου μιλάει, και να με χαϊδεύει σε όλο μου το σώμα. Μετά από λίγο ξεκίνησε να με φιλάει στο στήθος μου, τον λαιμό μου, τα αυτιά μου με πολύ καλή τεχνικη. Πικάντικες κουβεντούλες ενδιάμεσα της διαδικασίας, και σιγά σιγά έβγαλε τα εσώρουχα της, προσφέροντας μου το στήθος της για πιπίλισμα. Με σφιχτές αγκαλιές, φιλιά και γλειψίματα περάσαμε αρκετά λεπτά μέχρι να «κατηφορίσω» προς το γατάκι της.

Ασχολήθηκα μαζί της για πολύ ώρα, η ανταπόκριση της με χάδια, αναστεναγμούς, βογγητά, χάδια στο κεφάλι μου, προτροπές για αυξομείωση του ρυθμού. Διακοπή για νέα προκαταρτικά και από τις δύο πλευρές για να συνεχίσω με νέο στοματικό. Στάθηκα γονατιστός στο κρεβάτι για να ξεκινήσει με την σειρά της το oral sex, στημένη στα τέσσερα, μετά από λίγα λεπτά ξάπλωσα, αυτή πήρε θέση στο πλάι, δεχόμενη τα όποια χάδια μου στην ευαίσθητη περιοχή της. Βαθύ στοματικό, με πολύ καλή χρήση της γλώσσας, χωρίς χέρια, καραμέλωμα στα @@κια και όλης της γύρω περιοχής. Την ξάπλωσα ανάσκελα, νέο στοματικό από πλευράς μου για να μπω μέσα της και να ξεκινήσουμε το sex ιεραποστολικά. Δυνατή συμμετοχή, με σφιχτές αγκαλιές, χάδια, διακριτικά βογγητά, τρυφερά λόγια, φιλιά και γλειψίματα στον λαιμό και στα αυτιά μου. Συνέχεια με cow girl όπου μετά από κάποια λεπτά, μετά από τόσα προκαταρκτικά και στοματικό, δεν άντεξα και το τέλος μας βρήκε έτσι.

Παρόλο που είχα ολοκληρώσει δεν βιάστηκε να "φύγει" από επάνω μου, αντίθετα με τους μυς του αιδοίου της, έσφιγγε τον αποκαμωμένο «μικρό Cheyenne» χαρίζοντας μου μια μοναδική αίσθηση. Κουβεντιάσαμε μετά για λίγο, και προς μεγάλη μου έκπληξη, μου πρότεινε να μου κάνει μασάζ, κάτι το οποίο δεν αρνήθηκα. Έτσι χαλαρώνοντας με, συνεχίσαμε την κουβέντα μας περί ανέμων και υδάτων, , «παραβιάζοντας» όμως κάποιες στιγμές την χαλαρότητα της όλης υπόθεσης, περνώντας την γλώσσα της από τα αυτιά την πλάτη και τους γλουτούς μου, γρατζουνώντας με, ταυτόχρονα, ελαφρά με τα νύχια της. Λίγο ήθελα να ξαναφτιαχτώ………

Η Αλίνα μου έδωσε στο 100% ότι ζητάω από μια επίσκεψη μου στα studio. Πολύ καλό service, από μια όμορφη για τα δικά μου standards τουλάχιστον κοπέλα, σε συνδυασμό και με αντίστοιχο social time. Δημιουργήθηκε οικειότητα, λες και γνωριζόμαστε χρόνια (όπως χαρακτηριστικά μου είπε), χημεία, πάθος, που δύσκολα μπορούν να περιγραφούν στον γραπτό λόγο, με μια κοπέλα που πρώτη φορά συναντούσα. Γελαστή, χωρίς βιασύνη, συνεργάσιμη, πρόθυμη σε οποιαδήποτε λογική απαίτηση, με διάθεση να με ικανοποιήσει, τίμησε και σεβάστηκε μέχρι το τελευταίο λεπτό από τα χρήματα που πήρε. Με μια κοπέλα «από το πουθενά», είχα μια από τις καλύτερες συνευρέσεις μου το τελευταίο διάστημα. Ίσως να φαίνομαι υπερβολικός με αυτόν τον επίλογο, όμως πραγματικά το αξίζει. Η κοπέλα είναι αστέρι………..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίνα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Ημερομηνία
February 07, 2013
Τιμή €
50
Εξτρά €
20
Πίπα