Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 18 10 0.5
Studio 06 December, 2020 6083
Με την Μαριάννα.
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.5
Συμμετοχή

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Την Μαριάννα την πρωτοείδα πριν από αρκετούς μήνες στο Βριλησσού 36.Μου άρεσε πολύ, αφού είναι όμορφη γυναίκα, με ωραίο σώμα.Δυστυχώς, δε μπόρεσα να την συναντήσω εκείνο το χρονικό διάστημα.Μετά μεσολάβησε το καλοκαίρι, η απουσία της Μαριάννας απ΄ την Αθήνα, οπότε δεν είχα την ευκαιρία να την ξαναδώ.Κάτι που έγινε όμως στην πρόσφατη επίσκεψή μου στην Αθήνα.Παρέα με τον συναγωνιστή Μάθιου κάναμε βόλτα στην άδεια από κόσμο περιοχή του Βοτανικού και στα στούντιο της περιοχής.Μάθαμε σε άλλο στούντιο της αλυσίδας, ότι η Μαριάννα δούλευε στο Μ.Αλεξάνδρου 133, οπότε περάσαμε για να πούμε μια καλησπέρα και να την ξαναδώ μετά από τόσο καιρό.Η Μαριάννα μπήκε στο σαλόνι, χαμογελαστή, μας καλησπέρισε και γυρίζοντας την πλάτη προς το μέρος μας, άρχισε να λικνίζει το κωλαράκι της.Πώς ν’ανισταθείς σε τόσο όμορφο και προκλητικό θέαμα;Είχα πάρει αμέσως την απόφασή μου, να περάσω στα ενδότερα μαζί της.Με συνόδεψε στο δωμάτιο που βρίσκεται στα δεξιά, συνεννοηθήκαμε για το πρόγραμμα που ήθελα και τη ρώτησα, αν μπορούσαμε να κάνουμε ντουζάκι παρέα.Απάντησε καταφατικά χαμογελώντας κι έφυγε για να πάρει μια πετσέτα. Δεν άργησε να έρθει.Έτσι όπως ήμουν καθισμένος στην πολυθρόνα την πήρα στην αγκαλιά μου και πιάσαμε κουβεντούλα, για να σπάσει ο πάγος.Κάποια στιγμή μου είπε, ότι είχε πάρει μερικά κιλά στην περιφέρειά της και σηκώθηκε για να μου δείξει, τι εννοούσε.Αυτό όμως που είδα εγώ, ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα γύρω στο 1,70, με ωραίο λεπτό σώμα, σφιχτό και τουρλωτό πισινό, ο οποίος έτσι όπως ήταν στημένος μπροστά μου, έφαγε μερικά σκαμπιλάκια.Και φυσικά, της τόνισα ότι τα λεγόμενά της δεν ευσταθούσαν, αφού το σώμα της έχει τις αναλογίες, που αρέσουν στους περισσότερους άντρες.Μου χαμογέλασε, με ευχαρίστησε κι έβγαλε τα μαύρα εσώρουχα που φορούσε, αποκαλύπτοντας και το φυσικό, σφιχτό, 2,5άρι στήθος της και τις ήδη ερεθισμένες ρόγες της.
Μπήκαμε στο μπάνιο και χρησιμοποιώντας το αφρόλουτρο είχα την ευκαιρία να έρθω σε πρώτη επαφή με τη γυμνή σάρκα της.Ξεκίνησα απ΄τα βυζάκια της και κατεβαίνοντας όλο και πιο χαμηλά κατέληξα ανάμεσα στα πόδια της, φρεσκάροντας το κορμί της.Το ίδιο έκανε κι η Μαριάννα περιποιούμενη τον μικρό manager.Την σκούπισα με την πετσέτα της κι αφού σκουπίστηκα κι εγώ, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι.Την γύρισα μπρούμητα, για να απολαύσω την υπέροχη θέα του κώλου της.Και με φιλιά ξεκίνησα απ΄το λαιμό της, μέχρι να χώσω τη γλώσσα μου στο καυτό μουνάκι της.Τούρλωσε το κωλαράκι της, για να με βοηθήσει στο έργο μου, να γλείφω την κλειτορίδα της και να βυθίζω τη γλώσσα μου μέσα της.Βέβαια, και τα χέρια μου δεν ήταν αμέτοχα.Έτσι όπως ήταν στημένη στα τέσσερα, χούφτωνα τα σφιχτά κωλομέρια της και μπόρεσα να τα σκαμπιλίσω αρκετές φορές, μετά κι από δική της προτροπή.Το μουνάκι της έιχε ήδη μουσκέψει αρκετά και την γύρισα ανάσκελα, για να έχω μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων και για να μπορέσω να την ερεθίσω ακόμη περισσότερο.Μετά από λίγο άρχισε να βαριανασαίνει, να κουνάει τη λεκάνη της πάνω-κάτω όλο πιο έντονα και να σφίγγει το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της, μέχρι που έφτασε σε οργασμό, κρατώντας το κεφάλι μου ακίνητο με τα δυο της χέρια.
Κούρνιασε για λίγο στην αγκαλιά μου, να ηρεμήσει.Το χαρούμενο κι ήρεμο πρόσωπο της φανέρωνε, ότι είχε απολαύσει τις περιποιήσεις μου.Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και τους λοβούς των αυτιών.Με γύρισε ανάσκελα και συνέχισε στο στήθος και τις ρόγες μου, το στομάχι μου, ενώ ταυτόχρονα έτριβε πάνω στο σώμα μου το στήθος και τις ρόγες της.Τα αρ@@@ια μου έγιναν το επόμενο αντικείμενο του πόθου της.Αφού τα καραμέλωσε αρκετά, όπως κι όλη τη γύρω περιοχή και τον κορμό του manager, άρχισε να τα γλείφει και να τα ρουφάει, πότε ένα-ένα, πότε και τα δύο μαζί για αρκετά λεπτά.Ο ερεθισμός μου ήταν κάτι παραπάνω από ορατός.Μου πέρασε προφυλακτικό κι άρχισε μου πρόσφερε μια εκπληκτική στοματική περιποίηση, χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της, με εναλλαγές deepthroat, έντονων ρουφηγμάτων, άριστη χρησιμοποίηση της γλώσσας της σε όλο το μήκος, αλλά και τη βάλανο του πούτσου μου.Η τεχνική της πάρα πολύ καλή.Με δυσκολία κρατήθηκα, να μην τελειώσω.Είχε έρθει η ώρα για το κυρίως πιάτο.Έπιασε το manager και τον έβαλε μέσα στο καυτό μουνάκι της κι άρχισε να με καβαλάει, αρχικά αργά κι αισθησιακά και κατόπιν πιο έντονα.Τα χέρια μου χούφτωναν, πότε το κωλαράκι της, πότε τα βυζάκια της.Ενώ πιπίλιζα τις ρόγες της, όποτε τις πλησίαζε κοντά στο πρόσωπό μου.Επειδή είχα ερεθιστεί πάρα πολύ κι ένοιωθα το τέλος να πλησιάζει, την γύρισα ανάσκελα, σε ιεραποστολική στάση, και μετά από παλινδρόμηση λίγων λεπτών μέσα στο υγρό μουνάκι της, τελείωσα.
Μείναμε αγκαλιασμένοι και συνεχίσαμε να κουβεντιάζουμε, όπως κάναμε και στην αρχή της συνάντησής μας, σα να γνωριζόμασταν καιρό.Δε βιαζόταν καθόλου να φύγει απ’το δωμάτιο, αλλά έμεινε μαζί μου, μέχρι να την ειδοποιήσει η πολύ ευγενική και διακριτική υπηρεσία, για την άφιξη κάποιου πελάτη.Πολύ καλή κι απ’αυτή την άποψη και στο social time.Όταν βγήκα απ’το δωμάτιο και πριν να φύγω απ’το στούντιο, η Μαριάννα βγήκε στο χωλ και με δύο σταυρωτά φιλιά με καληνύχτισε.Έκλεισα την πόρτα πίσω μου απόλυτα ικανοποιημένος απ’τη συνάντησή μου μαζί της.Κάτι που εύχομαι και σε όσους από εσάς συναντηθείτε μαζί της.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Κοπέλες διαθέσιμες
-
Ημερομηνία
January 17, 2013
Τιμή €
70
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα