Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 18 10 0.5
Studio 06 December, 2020 6083
Μαριάννα – Sex Machine…….
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

7.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάω την Μαριάννα. Είχαμε ξαναβρεθεί προ τριετίας περίπου και πάλι στο Μ. Αλεξάνδρου 133, στο ξεκίνημα της τότε, όταν εργαζόταν σαν Έλενα, σε μια συνάντηση απλά του μέσου όρου. Από τότε πολλά άλλαξαν. Η Μαριάννα «ωρίμασε» είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, αρκετά ψηλή συγκριτικά με την μέση κοπέλα. Μαύρα μακριά μαλλιά, σώμα με σωστές αναλογίες, φυσικό στήθος, μακριά πόδια που καταλήγουν σε μια αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, πρόσωπο με ωραία χαρακτηριστικά, και αέρα έμπειρης – πλέον - γυναίκας. Κοπέλα εντυπωσιακή, που δεν αφήνει ασυγκίνητα τα ανδρικά βλέμματα, πολύ κοντά στα standards μου, και παρόλο που την είχα δει αρκετές φόρες στις βόλτες μου, δεν είχε τύχει να περάσω ξανά μαζί της. Κάτι που έγινε περασμένα μεσάνυχτα της τσικνοπέμπτης…..

Τα προκαταρκτικά της θα μου μείνουν αξέχαστα, όχι μόνο για την ποιότητα τους, αλλά και για την χρονική τους διάρκεια. Ελάχιστες φορές στην μακρόχρονη πορεία μου, κοπέλα έχει «ασχοληθεί» μαζί μου για τόσο πολύ. Με άριστη τεχνική με αγκάλιαζε, με χάιδευε , με φιλούσε και πέρναγε την γλώσσα της από όλα τα μήκη και τα πλάτη του σώματος μου.

Δεκτική και στην ανάλογη «συμπεριφορά» από πλευράς μου, μέχρι την ώρα του δικού μου στοματικού σαν φυσική συνέχεια του ξεκινήματος. Η ανταπόκριση της και η συμμέτοχη της κορυφαία με διακριτικούς αναστεναγμούς και βογγητά, χάδια στο κεφάλι και τα χέρια μου, προτροπές για αυξομείωση του ρυθμού. Σε ανάλογα καλό επίπεδο και το δικό της στοματικό. Βαθύ, υγρό με εναλλαγές στο tempo, χωρίς χρήση χεριού, σωστή χρήση της γλώσσας, άψογη περιποίηση όλης της γενετικής περιοχής, δίνοντας έμφαση για πολύ ώρα και στα @@κια.

Χωρίς να «εγκαταλείψει» τον «μικρό Cheyenne» κατάφερνε να αλλάζει θέσεις στο σώμα της, αφενός δίνοντας μου πρόσβαση σε όλα τα απόκρυφα σημεία της, αφετέρου σε κάποια στιγμή να περάσουμε σε κλασσικό 69 για κάποια λεπτά. Όπως και τα προκαταρκτικά της και το στοματικό της διάρκεσε πολύ και ακόμα απορώ, πως άντεξα τόσο!!!

Το sex ξεκίνησε με την Μαριάννα σε ρόλο cowgirl, βάζοντας το σώμα της σε διάφορες γωνίες, έτσι ώστε να μπορούμε εναλλάξ να «περιποιούμαστε» ο ένας τον άλλον. Συνέχεια για λίγο με στάση τού λωτού, για να μας βρει τα τέλος με ιεραποστολικό μέσα σε σφιχτές αγκαλιές, βαριές ανάσες, βογγητά και τρυφερά φιλάκια, σε ένα παροιμιώδες gfe κλίμα.

Παρότι λόγω της ημέρας (Τσικνοπέμπτη) είχα φάει και είχα πιεί πολύ, με αποτέλεσμα να αργώ πέραν του δέοντος να ολοκληρώσω, η Μαριάννα δεν δυσανασχέτησε καθόλου, ισα ισα που και μετά το τελείωμα, έκατσε μαζί μου, παρόλο που στην διάρκεια της συνεδρίας μας, είχε κτυπήσει δύο φορές το κουδούνι. Με ευχαρίστησε τόσο στο δωμάτιο όσο και στην έξοδο που με συνόδευσε παρέα με τον ευγενικό κύριο επί της υποδοχής κατά την αποχώρηση μου.

Η Μαριάννα είναι μια όμορφη/εντυπωσιακή γυναίκα με δυνατό service. Αφιέρωσε πολύ ώρα στα προκαταρκτικά, με μεγάλη ποικιλία και καλή τεχνική, κάτι που εμένα μου αρέσει. Το στοματικό της πάρα πολύ καλό, η συμμέτοχη της και η διάθεση της για sex σε πολύ ψηλά επίπεδα. Κατάφερε να με κάνει να «ξεχαστώ» με πλήρη άνεση χρόνου, αφήνοντας με εν ολίγοις απόλυτα ικανοποιημένο. Συνδυάζει ομορφιά και ποιότητα, είναι από τις γυναίκες που καταλαβαίνει τι θέλει ένας άντρας και του το προσφέρει.. Είχαμε πολύ καλή χημεία και οικειότητα και πιστεύω ότι εάν συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο σε όλους τους επισκέπτες της θα αποτελέσει ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στον χώρο.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Μαριάννα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Ημερομηνία
March 07, 2013
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style