Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 18 10 0.5
Studio 06 December, 2020 6083
Για να δούμε τι ξέρεις Λίζα……
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Ένα κορίτσι που είχα δει από τα «πρώτα του βήματα» εδώ και ένα χρόνο περίπου. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής στην αρχή δεν μου άρεσε, όμως η όλη της παρουσία με τον καιρό βελτιώθηκε. Με έχει δει πολλές φορές στις τσάρκες μου, έχουμε μιλήσει και έχουμε αστειευτεί αρκετά, όμως δεν είχα περάσει πότε στα ενδότερα μαζί της, και με κάθε ευκαιρία «μου την έλεγε». Έτσι η έκπληξη της μεγάλη όταν στην σημερινή μου επίσκεψη της είπα χαμογελώντας : «Για να δούμε τι ξέρεις να κάνεις».

Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι μια νεαρή κοπέλα, κανονικού αναστήματος, με πολύ ωραίο σώμα, χωρίς ίχνος περιττών κιλών, αλλά δίχως να είναι το ανορεκτικό μοντέλο. Μακριά μαύρα extensions, με πολλές ξανθές ανταύγειες. Φυσικό στήθος, στο σωστό μέγεθος με το σώμα της, αναλόγων διαστάσεων και η περιφέρεια της. Πρόσωπο αρκετά ναζιάρικο, μαύρα μάτια, και ένα ελαφρύ κενό ανάμεσα στο δυο μπροστινά της δόντια, ντυμένη με ένα πολύ όμορφο σετ κοραλλί εσωρούχων.

Δεν είχα τελειώσει καν ακόμα το ντους μου όταν μπήκε στο δωμάτιο. (με την ευκαιρία ας μου επιτραπεί μια εντελώς φιλική υπόδειξη προς την διεύθυνση : Τα δωμάτια και εν γένει το studio χρίζει γενικής ανακαίνισης). Κλείνω την παρένθεση και συνεχίζω :
Έκανε και αύτη ντους και την περίμενα στο κρεβάτι.. Ξάπλωσε δίπλα μου για να ξεκινήσουμε να μιλάμε σε φιλικό κλίμα. Μου ζήτησε να της κάνω μασάζ. Έτσι και έγινε. Όσο τα χέρια μου περιποιόντουσαν το νεανικό κορμί της, συνεχίζαμε να μιλάμε για πολλά θέματα. Με σταμάτησε και μου ζήτησε να ξαπλώσω εγώ ανάσκελα και ξεκίνησε να με «φροντίζει».

Προκαταρκτικά πολύ καλά με γλειψίματα στο λαιμό, τα αυτιά, στο στήθος και όλο το υπόλοιπο σώμα. Δεχόταν με ευχαρίστηση και τα δικά μου ανάλογα προκαταρκτικά με βαριές ανάσες, βογγητά και αναστεναγμούς.
Το στοματικό της Λίζας ήταν κατά πέρα από κάθε προσδοκία και έφερε γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σωστή χρήση της γλώσσας με πέρασμα από όλο τον κορμό και την βάλανο, βαθιά ρουφήγματα, φτυσίματα, χτυπήματα στην γλώσσα και τα μάγουλα της. Για αρκετή ώρα ασχολήθηκε και με τα @@κια με εναλλαγές ρουφηγμάτων και γλειψίματος, νέο στοματικό, νέα περιποίηση όλης της γενετικής περιοχής με πολύ καλή τεχνική και διάρκεια.

Σειρά μου για στοματικό sex, με την Λίζα να δείχνει πως απολαμβάνει την προσπάθεια μου.
Πίεζε τα στήθη της, με τις κινήσεις της, καθοδήγησε και διευκόλυνε την κατάσταση, έσπρωχνε το κεφάλι μου με τα χέρια της, σφίγγοντας το ταυτόχρονα με τα πόδια της. Τα μάτια της ερμητικά κλειστά, οι εκφράσεις του προσώπου της ηδονικές, οι αναστεναγμοί της έντονοι. Μετά από κάποια λεπτά με σταμάτησε και αφού μεσολάβησαν κάποια νέα προκαταρκτικά, και πάλι συνέχεια του στοματικού της για να καταλήξουμε στο «κλασσικό 69» με την Λίζα από κάτω και εμένα από πάνω. Με δική τας πρωτοβουλία σταματήσαμε και ξεκινήσαμε το sex.

Μια και μόνη στάση ήταν αρκετή για να ολοκληρώσω, αφού τα τόσο μακράς διάρκειας και ποιοτικά προκαταρκτικά και στοματικό της ήταν πρόκληση στις αντοχές μου. Στα τέσσερα ήταν η μοναδική στάση που κάναμε, έχοντας πανοραμική θέα του όλου σκηνικού από τον πλαϊνό μεγάλο καθρέπτη
Η Λίζα με καλή συμμέτοχη, σωστά στησίματα, διακριτικούς αναστεναγμούς και βογγητά και με κυκλικές κινήσεις της λεκάνης της με άξονα τον ¨μικρό Cheyenne” – εάν γίνομαι κατανοητός – δεν μου άφησε πολλά περιθώρια για να κρατήσω περισσότερο.
Φιλική κουβέντα μετά, φιλάκι και συνέχεια της κουβέντας στο σαλόνι, οπού μας περίμενε η παρέα μου.

Η όλη παρουσία της Λίζας ήταν πολύ ανώτερη του αναμενομένου. Δεν ξέρω εάν ήθελε να «μου αποδείξει την αξία της», όμως κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να με ικανοποιήσει και τα κατάφερε απόλυτα. Είχε καλή τεχνική, διάθεση, και τίμησε στο ακέραιο τα χρήματα που πήρε. Κρίμα που δεν άντεξα πολύ ώρα για να την «απολαύσω» περισσότερο. Ελπίζω να είμαι πιο αργός την επομένη φόρα……..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λίζα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λίζα
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Ημερομηνία
March 13, 2013
Τιμή €
5
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style