Συγγρού 144

 
8.6 (3)
3681 0 1 0 0 0

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Λεωφόρος Συγγρού 144
Longitude
23.72
Latitude
37.96

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

3 reviews
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.5(3)
Εμφάνιση σώμα
 
8.5(3)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.7(3)
Συμμετοχή
 
8.3(3)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0(3)
Καθαριότητα χώρου
 
8.7(3)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.7(3)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.7(3)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
View most helpful
Καλη καβατζα
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εχω παει τεσσερις φορες στο X bar το οποιο θεωρω μια πολυ καλη τιμια επιλογη για καποια μοναχικα βραδυα. Ο χωρος ειναι ευχαριστος, η μουσικη για μενα, πολυ καλη. Τα ποτα ΟΚ.
Η ατμοσφαιρα με πολυ θετικη ενεργεια. Να ναι καλα η Βραζιλιανα συντονιστρια.Παροτι εχω παρει διαφορες κοπελες, θελω να σταθω στη Τζουλια.
Η Τζουλια ειναι η ΡΟυμανα με το ενισχυμενο στηθος που κρυβει το προσωπο της στις φωτογραφιες και τον τελευταιο καιρο εχει αραιωσει γενικα.
Προσωπικα δεν περιμενα οτι θα βρω τετοια εμφανιση , κλαση και συμπεριφορα σε στουντιο.
Παιδια με την κοπελα ειχα ενα φοβερο φανταστικο GFE και μου συμπεριφερθηκε σαν να ημουν ο γκομενος της. Μου εδειξε τρελη εμπιστοσυνη σε ολες τις κινησεις της
ωστοσο δεν μπαινω σε λεπτομερειες .
Να πω οτι η κοπελα εχει πολυ ωραιο σωμα, παρα πολυ απαλο δερμα, πολυ ωραιο προσωπο με μια τσιγκανικη νοτα αλλα κλασατη οχι γυφτε! στα στηθη της εχει γινει δουλεια ανω του μεσου ορου, το μουνακι της ειναι ενα ποιημα το κωλαρακι της ομορφο σωστο και ταιριαζει με ολο το πακετο κτλπ κτλπ.

Την εχω δει 2 φορες και εχω περασει μαζι της φανταστικα σε σημειο που να μου δινει τρομερη ενεργεια !
Σε σχεση με 5-6 στουντιο που επισκεφτηκα το τελευταιο εξαμηνο και πηρα συνολο 10 κοπελες, η Τζουλια μου εδωσε το καλυτερο πακετο με μεγαλη διαφορα !

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τζουλια
Κοπέλες διαθέσιμες
τζουλια,ραφαελα και αλλες
Ημερομηνία
March 01, 2014
Τιμή €
160
Πίπα
  • Δεν ζητήθηκε
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΑ
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Καθαρά δευτέρα στο καινούργιο μπαρ του 144.Πρωτότυπο σκηνικό θα έλεγα και κάτι διαφορετικό αφου πίνεις το ποτάκι σου,κάνεις το κονέ με τα κορίτσια του στούντιο,τα οποία πλέον είναι ολα στο μπαρ για ποτό και γενικά η φάση θυμίζει λίγο στριπτιτζάδικο χωρίς σοου.Τεσπα διάλεξα την ντάλια (του amnezia για όσους γνωρίζουν) η οποία είχε έρθει για πρώτη φορά στο στούντιο και γενικά (απ'οτι είπε) δεν εχει ξαναδουλέψει ποτε σε κάποιο αλλο σπίτι.Ανεβήκαμε πάνω στο στούντιο τοοποίο εχει κάτι σαν ρεσεψιόνξενοδοχείου στο παλιο σαλόνι και μπήκαμε στο δωμάτιο κατευθείαν.Τις έδωσα το 50αρικο και βγήκε εξω να το δώσει στην τσατσα και να πάρει σκουφί.Κάναμε ντουζάκι και οι δυο και περάσαμε στην ουσία.Η ντάλια εχει ενα ωραίο σώμα,φυσικό με γλυκό προσωπάκι.Πίπα με χέρι,μετά την ξάπλωσα και αφού έγλυψα της ρώγες της και την κάρφωσα με την αντίσταση του χεριού της,την γύρισα στα 4 να θαυμάσω την πατούρα της και τελίωσα.Ντουζάκι απο τη μεριά μου (με περίμενε να ετοιμαστώ) και κατεβήκαμε μαζί στο μπαρ πάλι.Γενικά μέτρια πράγματα εκτος απο την εμφάνιση της κοπέλας και τον νέο χώρο,ο οποίος θα τιμηθεί πολλές φορές απο μένα τουλάχιστον

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΝΤΑΛΙΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
ΝΤΕΛΙΑ,,ΤΖΕΣΙΚΑ,ΙΜΑΝ,ΑΛΛΕΣΑΝΤΡΑ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
March 18, 2013
Τιμή €
50
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
ΚΑΝΤΥ
Γενική βαθμολογία
 
9.1
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΑΖΩΝΑΚΗ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΝΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΩΡΑ 06:00 ΠΟΥ ΟΜΩΣ???ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΦΛΑΣΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ 144 ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΑΩ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!!!Η ΚΑΝΤΥ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΗ ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΗΔΗΞΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΥΙΣΚΥ ΜΟΥ ΜΕΛΑΝΙΑΣΕ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΝΑ 45 ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΚΑΝΤΥ ΔΕΝ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΤΙΜΗΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΚΑΝΤΥ
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
March 26, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1