Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 4 10 0.5
Massage 19 December, 2020 1224
Xριστίννα - ωραίο βυζί - δίνει κώλο
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφανιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.5
Συμμετοχή

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

6.5
Ποιότητά μασάζ

8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Μεσημεριανή επίσκεψη Παρασκευής, και η τυχαιρή κορασίδα η Χριστίνα εκ Ουκρανίας

Στα θετικά:
1. Καλή τιμή για 2 φορές (ζήτησα μία πριν το μασάζ και μία μετά το μασάζ, μόλις 100 ευρώ (20 εξτρα από το κανονικό)
2. Ικανοποιητικότατο μασάζ. Δέχεται και οδηγίες (καθώς μασάζ μασάζ κάνω και σε επαγγελματίες, οπότε ήξερα τι να ζητήσω)
3. Πολύ ωραίο σώμα για τα γούστα μου (στήθος 3άρι, λεπτή μέση) δίνει κουλούρι με 40 έξτρα, είναι καυλόφατσα με καυλογκριματσούλες κατά τη διάρκεια κλπ
4. Ο χώρος πολύ όμορφος - φαίνεται ότι είναι πρόσφατα φτιαγμένος. Η τσατσά φιλικότατη! Η ποικιλία ικανοποιητική (6 κοπέλες όταν πήγα εγώ, η Χριστίνα μου είπε ότι υπάρχουν κι άλλες αλλά είναι διακοπές - συνήθως είναι 8 τη φορά)

Στα αρνητικά:
1. Δεν ολοκληρώθηκε 1 ώρα, παρά του ότι έπαιξε πρόγραμμα-μασάζ-πρόγραμμα. Σε 50 λεπτά είχαμε ολοκληρώσει τα πάντα (εις βάρος φυσικά του μασάζ που ήταν δεν ήταν 20 λεπτά)
2. Θα ήθελα καλύτερους κανόνες υγειηνής (π.χ. μετά το πρόγραμμα, να αλλάξει το χαρτί/σεντόνι στο κρεβάτι, μασάζ και πρόγραμμα στο ίδιο σεντόνι δεν ήταν σωστό).

Γενικά θα το ξανατιμήσω το μέρος, καθότι περπατήσημη απόσταση από τη δουλειά μου και καλύτερος χωρος από Φραντζή 4 που τιμούσα ιδιαιτέρως (σχεδόν κάθε εβδομάδα)

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Κοπέλες διαθέσιμες
6
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
January 07, 2011
Κόστος €
100
Βάρδια