Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 4 10 0.5
Massage 19 December, 2020 1225
ΛΟΛΑ (που τα κανει ολα)
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφανιση σώμα

7.5
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.5
Επισκεψη στο εν λογο μαγαζι διαβαζοντας τα καλα σχολια συναγωνιστων.Χωρος καλος και καθαρος.Η κυρια στην εισοδο ευγενικοτατη,και αφου με παει στο δωματιο ερχονται και τα κοριτσια.
Διαλεξα την λολα λογω πιο προστυχης φατσας.Οι υπολοιπες δεν λεγανε και πολλα μπορω να πω, τελειως υποκειμενικο αυτο!Παντως ειναι λιγο ξενερωτο να μπαινει η κοπελα με το προφυλαχτικο στο χερι.
Λοιπον μασαζακι καλο για χαλαρωτικο και η κοπελα γυμνη οση ωρα σε χαλαρωνει που σημαινει οτι απλωνες τα χερια σου οπου ηθελες!Καποια στιγμη οποια εσυ θελεις γυρνας και αλλαζεις το εργο και το
πας οπου θελεις εσυ.Η κοπελα δεν ζητησα κουλουρι αλλα πιστευω οτι τα κανει ολα,δεν υπηρξε καμμια αρνηση η' δυστροπια σε οτι ζητησα η' τουλαχιστον αυτη την εντυπωση μου αφησε.
Ο σκοπος της εδειχνε να ειναι να μεινω εγω ικανοποιημενος,πολυ θετικο για μενα να υπαρχει αυτη εστω η αισθηση!στο σεξ τι να πω τωρα εγω εφυγα εχοντας καλη διαθεση και αυτο νομιζω οτι πρεπει να
ειναι το ζητουμενο,δεν πηγα εκει για να βρω ουτε την σουπερ γκομενα ουτε το καλυτερο σεξ της ζωης μου.Απλα εφυγα χωρις να εχω στο μυαλο μου τα λεφτα που εδωσα και να τα κλαιω.
Αρκετα τιμια και καλη επιλογη και με ευκολη προσβαση.Θα το ξανακανω σιγουρα μονο που αυτη την φορα θα την πω στη κυρια στην υποδοχη η πιο καυλα απο ολες!!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΛΟΛΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
6
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
January 15, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια