Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 8 10 0.5
xalarwsh ................................
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφανιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Ποιότητά μασάζ

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
λοιπόν να κάνω και εγώ την κριτική μου
αφού ψάχνοντας στο net για μασατζίδικα κάπου κοντά μου βρήκα αυτό που ήταν το πιο κοντινό......"μπουκαραρα" λοιπόν μέσα "ψιλοανχομενος" μιας και πήγαινα πρώτη φορα σε τέτοιου είδους μαγαζί.....ήταν τρεις κοπέλες διαθέσιμες και μια η τζένη που καθόταν στο γραφείο ΑΦΕΝΤΙΚΟ....την έψησα τελικά και την πείρα αυτή .....ας μην πολυλογώ...στο ψητό.......γδύθηκα μπανάκι έχω από το δωμάτιο ένα μείον αυτό......ξεκίνησα με μια περιποιημένη πίπα που κατέθεσα μέσα στο στόμα τις ξεσκούφωτοι φυσικά......μασαζάκι.....για αρκετή ώρα πολύ καλο θα έλεγα με χαλάρωσε αλλα όχι πολύ για τον λόγο ότι είχα φοβερες καύλες......μετά με σήκωσε από το κρεβάτι και μου είπε να την σκίσω στον καναπέ και να κοιτάμε τον καθρέφτη......έτσι έγινε και δεν άλλαξα και στάση μιας και μου αρέσει ...όπου την έχυσα..την καπότα...μπανάκι πάλι "με κερασε" παγωτάκι 1 χρόνου....δεν ξέρω από ποτε τα είχαν και έφυγα......έχω ξαναπάει άλλες δυο φορες μια μα την τζένη πάλι και με μια άλλη δεν θυμάμαι πως την λένε αλλα αυτή το παίζει και καλά ελληνίδα.....
τεσπά θα τις ξαναδώ γιατί πέρασα καλά.....

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
tzenh
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
June 21, 2011
Κόστος €
90
Βάρδια
Πρωινή
Θα την ξανάβλεπες?