Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 8 10 0.5
Ακριβή η μπριζόλα και νοοτροπία μπουρδέλου
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφανιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

6.0
Συμμετοχή

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

6.0
Ποιότητά μασάζ

3.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

1.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

2.0
Κυριακάτικο μασαζοσκαουτινγκ στο μαγαζι με φιλαρακι. Το μαγαζι ειναι στη Σινώπης κοντα κάθετα στη Μιχαλοπουλου. Η πορτα κατω δεν ανοιγε με το κουδουνι ηταν κλειδωμενη. Κατεβαινει μας ανοιγει αξιογαμητο ουκρανικο μιλφ η Τζενη. Ανεβαινουμε πανω. Στο γραφειο καθονταν η ουκρανη σεριφισα η θειτσα που ελεγε το ποιημα στο τηλ. Μας παρουσιαζει τα τεμαχια αλλο ενα ουκρανικο μετριας εμφανισης μιλφακι που δε συγκρατησα το ονομα της, δυο ελληνικα μπαζομιλφ Γεωργια και Χριστινα και ενα πιπινι την Αννουλα που ειπε οτι ηταν Ελληνιδα αλλα τον κοβω οτι δεν ηταν και μου φανηκε και γνωστη φυσιογνωμια. Μαλλον σε αλλο μαγαζι την εχω ξαναδει. Η θειτσα μας λεει 70 το μασαζ. Ενω ολα τα τεμαχια περιμεναν μπροστα ποια θα διαλεξουμε. Γιατι τοσο ακριβα της λεω; 50-60 εχει το μασαζ στα περισσοτερα μαγαζια. Τοσο χρεωνουμε εδω λεει και μας ζητησε και τα λεφτα μπροστατζα λες και ειμαστε σε μπουρδελο... Εντωμεταξυ τπτ δε δικαιολογουσε αυτη τη τιμη. Ο χωρος μετριος και τα περισσοτερα τεμαχια μέτρια. Τελος παντων λεω ας κανω τοπο στην οργη για χαρη του σκαουτινγκ ας περασουμε. Εγω περνω την Αννουλα και ο φιλος μου τη μιλφαρα τη Τζενη. Περναω στο δωματιο και σε λιγο τσουπ ερχεται η σεριφισα και μου λεει αν θες κατι παραπανω εχει 90Ε. Γιατι τετοια τιμολογιακη πολιτικη της λεω;
Η μπριζολα σε μερικα μαγαζια εχει πεσει στα 60..Ε τοσο εχει εδω μου λεει.

Κανω ντουζ και ερχεται η Αννούλα γλυκο πιπινακι με ωραια μπλε ματακια και ωραιο χαμογελο. Και απο σωμα καλουλι
ωραιο κωλαρακι βυζακι μικρο μεν αλλα με ωραια ρωγιτσα. Ε πιασαμε τη κουβεντουλα την ρωτουσα απο που ειναι και επεμενε οτι ειναι Ελληνιδα. Μιλαγε μεν χωρις προφορα αλλα οι προτασεις που σχηματιζε ηταν περιεργες. Πρεπει να ειναι ξενη με πολλα χρονια στην Ελλαδα και ντρεπεται να πει τη καταγωγη της. Παντως δε μου φατσαρε για Αλβανη ή Ρουμανα ... Με αρχιζει στο μασαζακι ε το παλευε οχι τπτ ιδιαιτερο. Αρχισα και εγω να τη χαδευω σε μια φαση της λεω δε βγαζεις κανα ρουχο να εισαι πιο ανετη. Μου λεει ξερεις ειναι αλλο προγραμμα αυτο. Οκ της λεω το ξερω. Δωσε τα +20 μου λεει πρεπει να τα δωσω στη σεριφισα. Τα πηρα παλι εκει. Μες στη καβλα να μου ζηταει λεφτα λες και θα τους τα φαμε τα εικοσι ευρω. Τελος παντων της τα δινω παει και επιστρεφει. Γδυνεται αρχιζουμε τα φιλακια και τα χαμουρεματα. Της λεω να αλοιφτει με λαδι και να μου κανει b2b πεφτει πανω μου και αρχιζει να τριβεται ενω με φιλαγε στο αυτι. Ε σε λιγο γυριζω και με αρχιζει και απο μπροστα στο γλυψιμο και στο φραπεδιασμα. Εγλυφε ωραια και καραμελωνε τα @@ και επαιζε με τη γλωσιτσα της στο πουτσοκεφ@λο. Πηγαινε να τον ρουφηξει ακαποτα τη σταματω βαζω σκουφο και της τον δινω. Καλο καλαμωτο φραπε βαθυ και υγρο. Σε μια στιγμη σταματησε και αρχισε να παιζει το νουνακι της το ανοιγε και με ρωταγε αν μου αρεσει. Της λεω πολυ τη βουταω τα ποδια στους ωμους και την αρχιζω στο σφυροκοπημα. Μετα της ειπα να πεσει στα γονατα για κλαρινετο μπροστα στο καθρεπτη και μου πε οτι δε εχουμε αλλο χρονο και αν θελω να τη παρω και αλλη ωρα. Τα πηρα παλι γιατι ειχαν περασει μονο 40 λεπτα. Μου λεει τοσος χρονος ειναι εδω το μασαζ θα μου φωναζει η θειτσα αν αργησω. Της λεω κοψε τις μαλακιες την γυρναω στα τεσσερα με θεα το ωραιο κωλαρακι της και της ριχνω ενα αγριο σφροκοπημα και οταν τελειωσα μου λεγε να μην τον βγαλω γαμα με και αλλο φωναζε. Καβλιαρα μας αποδειχθηκε η Αννούλα στο τελος... ειναι που ανησυχουσε μπας και περασει η ωρα...Μετα αφου εκανα ντουζ ηρθε με ενα δισκο με γλυκα και επεμενε να παρω δυο τρια..

Συμπερασμα αν και μ αρεσε η Αννουλα με χαλασαν πολλα εκει μεσα η νοοτροπια μπουρδελου που ζητουσαν μπροστατζα τα λεφτα και σε κοβαν πανω στη καβλα, ο φοβος οτι θα της την πει η σεριφισα αν ξεπερασει το χρονο και οι αδικαιολογητα υψηλες τιμες σε σχεση με την εμφανιση των τεμαχιων και του χωρου.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Άννα
Κοπέλες διαθέσιμες
Τζένη Γεωργια Χριστίνα
Ημερομηνία
March 27, 2011
Κόστος €
90
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες