Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 4 10 0.5
Massage 21 December, 2020 3030
μινιόν κινεζάκι, not bad...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση πρόσωπο

6.5
Εμφανιση σώμα

6.5
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

7.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.0
πέρασμα το Σάββατο το μεσημέρι

παρούσες μόνο 2 κοπέλες:
η Βίκυ, ξανθιά 40άρα υπέρ το δέον νταρντάνα, αδιάφορη
και η Κική, κινεζάκι κοντούλικο, χαριτωμένο και χαμογελαστό όπως τα περισσότερα κινεζάκια, δεν είμαι φαν των ασιατισσών, αλλά πέρασα μαζί της γιατί βαριόμουν ναπολύ μέτριο, λίγο καταθλιπτικό θα το έλεγα, γενικότερα ο χώρος του ιδρύματος από τους χειρότερους που έχω πάει, μπουρδελοκατάσταση πολυτελείας
τεσπά, μπανάκι, μασάζ πολύ καλό οφείλω να πω, μετά από ένα τέταρτο λήξη του τριψίματος, καλαμωτό προφυλαγμένο, καλό κι αυτό, είχε και καραμέλωμα εις τας μπάλας την έβαλα κάτω και κάναμε μπάρμπεκιου υπομονετική, μύριζε άρωμα, μετά το φαγοπότι όμως ντύθηκε αμέσως...δεν μπορώ να ξέρω εάν πήγε και μπανιαρίστηκε αφού έφυγα

30 λεπτά συνολικός χρόνος, 60 Ευρώ το κοστούμι (η όλη εμπειρία έμοιαζε με δέλο, όχι επειδή ήταν ξεπέτα (που δεν ήταν) αλλά θέλετε ο χώρος, θέλετε η αμεσότητα του πράγματος...οπότε δύσκολα θα ξαναπάω στο ίδρυμα αυτό)

βασικά, με 50 Ευρώ πήγαινα σε στούδιο και τον πέταγα και σε 2μετρη γκομενάρα, οπότε δεδομένου ότι δεν είχε την αίσθηση μασατζίδικου η όλη φάση, τα λεφτά που έδωσα για την συγκεκριμένη (φιλότιμη πάντως) κοπέλα είναι πολλά...

τέλος, να αναφέρω ότι κατά την διάρκεια της συνεδρίας είχαν σπάσει τα κουδούνια ίσως και επειδή ήταν Κυριακή ίσως και επειδή είναι φθηνότερο από τα λοιπά ιδρύματα του είδους δεν ξέρω, πάντως μου έκανε εντύπωση

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Κική
Κοπέλες διαθέσιμες
Βίκυ
Ημερομηνία
July 02, 2011
Κόστος €
60
Βάρδια
Πρωινή
Θα την ξανάβλεπες?