Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 5 10 0.5
Bourdela 08 December, 2020 4744
κατερινα μιλφ-πεταει η γλωσσα της
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Καθαριότητα χώρου

8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
καλησπερα στους συναγωνιστες

πρωτη φορα με την κατερινα σαββατο βραδυ.η κοπελα σαλοναρισε με αρκετη χαρη και γλυκιτητα και λογω του μειομενου χρονου που ειχα ειπα να την δοκιμασω.
Η κατερινα ειναι ρωσομιλφ με την κλασικη ρωσικη φατσα.δεν γυρνας το κεφαλι σου αν την δεις στον δρομο λογω προσωπου αν και το σωμα δεν παιρνει αριστα.λεπτο με κολο οχι απο αυτους που τους βλεπεις και τρεχουν τα σαλια σου αλλα με ωραιο βυζακι.
ηρθε στο δωματιο και μεχρι να βγαλει στριγκακι και παπουτσια ξεκινησα τα χαϊδεματα και τα φιλακια.προφανως ειχε και η κοπελα καλη διαθεση και γρηγορα βρεθηκαμε στο κρεβατι με εκεινη να μου παιρνει πιπα με μια γλωσσα που πραγματικα πεταγε.δεν ειδα deep αλλα γενικα μου αρεσει να βλεπω την γλωσσα να περναει απο ολο το πεος μου και να επικεντρωνεται στο κεφαλι.ηταν παντως ανω του μετριου.
σιγα σιγα ξεκινησαν και τα φιλακια με γλωσσα που δεν καταφερα να αντισταθω και μετα ηρθε και το γλυφομουνι.το μουνακι καθαρο και πραγματικα μετα απο λιγο αφου προσπαθησε να με σταματησει ,ομως εγω συνεχεισα τελειωσε με σπασμους.
μια σταση κανονικη και κατα την διαρκεια της φιλακια και προτροπη απο εκεινη να της ξανακανω γλυφομουνι και με δαχτυλακια τωρα.προφανως αν της πετυχεις το κουμπι ειναι κατι που της αρεσει.την εβαλα σε σταση 69 οποτε και ηρθε το τελος μου μεσα στο στοματακι της.
η κοπελα τα φτυνει και αμεσως σηκωθηκε για πλυσιμο,ενω δεν πηρα κολαρακι αν και ειχε μαζι της κρεμουλα και η υπηρεσια ανακοινωσε οτι τον δινει μεσα στην τιμη.για αλλη μια φορα ομως.αν και γενικα δεν ειναι ο μουναρος θα την ξαναεβλεπα επειδη με καυλωσε αρκετα και υπηρχε ενα κλικ μεταξυ μας στην ολη φαση.

γι ακαποιον που ειναι λατρεις των μιλφ νομιζω πρεπει να την δοκιμασει,για τους υπολοιπους ειναι μια κοπελα που τιμαει τα χρηματα της και δεν θα κλαψετε το 20ρικο σας αν τυχει και πατε μαζι της.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
κατερινα
Κοπέλες διαθέσιμες
κατερινα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
July 27, 2013
Τιμή €
20
Φιλί