Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 14 10 0.5
Call Girls 03 December, 2020 3908
Το ιδιο προθυμη και σε τριο!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

9.5
Συμμετοχή

8.5
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.5
Καλημερα στους φιλους του φορουμ,συναντηση εχθες βραδυ σε γνωστο χωρο του Παγκρατιου, με μια προσφατη γνωριμο,την Ελενα απο τις "γυναικειες φυλακες" του σειρηνακη. Το κοριτσι πλεον κινειται σαν ζευγαρι και αυτο το γεγονος απο μονο του αρχικα με εβαζε σε διλημμα.Μετα απο ευκολη συνεννοηση,μου ειπε οτι η συμμετοχη του παρτενερ της εξαρταται απο την επιθυμια του πελατη της και οτι εφοσον ηθελα, θα μπορουσε να μην συμμετεχει εως και καθολου.Αφησα τα πραγματα να εξελιχθουν και το ζευγαρι αρχισε πολυ ερεθιστικες περιπτυξεις μπροστα μου, η Ελενα αρχισε να τον τσιμπουκωνει με παθος,καλωντας και εμενα κοντα της.Συντομα αρχισε να ρουφαει και τα 2 εργαλεια δημιουργωντας μια φαντασιωση αναλογη με ταινιες threesome ή gangbang! Μετα απο ενα πολυ δυνατο και απολαυστικο τσιμπουκι,ξαπλωσα το μωρο ανασκελα,σηκωσα τα πολυ γυμνασμενα ποδια της ψηλα, εχοντας το κεφαλι μου αναμεσα στις γοβες της-ηταν κατι που το ειχα ζητησει απο πριν,αλλωστε αρεσει και στην ιδια να πηδιεται με γοβες- και αρχισα να την πηδαω δυνατα, οι φωνες της ομως σταματησαν οταν ο παρτενερ της πλησιασε και της μπουκωσε το στομα! Δεν κρυβω οτι η εικονα αυτη ηταν τοσο καυλωτικη, που της ζητησα να σηκωθει,να ερθει γονατιστη μπροστα μας και να παρει τα χυσια μας στο προσωπο και στο στομα της.Αρχισαμε να τον παιζουμε και σχεδον μαζι την χυσαμε γεμιζοντας ολο της το στομα! Διαλειμμα για ντουζακι προκειμενου η Ελενα να παρει ανασα απο τα χυσια μας και πολυ καλο social με τον παρτενερ της, οντας πολυ απλος..Β γυρος, η Ελενα στα 4,πιπα σε εμενα και ο παρτενερ της απο πισω να γλυφει το μουνακι της.Δεν αργησε να με κανει τουρμπο,καθησε πανω στο κ@υλι μου και αρχισε να το ιππευει ακουραστα.Εκανα νευμα στον Δημητρη να ερθει ορθιος διπλα μας και να της τον δωσει στο στομα οπως και εγινε.Λιγο πριν τελειωσω για 2η φορα,ζητησα απο τον Δημητρη να την παρει στα 4 και εγω πηγα μπροστα της και την τσιμπουκωνα.Η εικονα του αντρα να την ξεσκιζει πηδωντας την αγρια με εφτασε πραγματικα στο αμην με αποτελεσμα να καταθεσω στο στοματακι της! Αφου την εχυσα,ακολουθησε και ο Δημητρης καταθετοντας πανω στην κωλοτρυπιδα της.Ηταν μια εμπειρια πραγματικα πολυ ερεθιστικη και για το σωμα αλλα και περισσοτερο για το μυαλο και το ματι..Οπως ειπα και πριν, υπηρχε αρχικα ενα διλημμα για την υπαρξη τριτου ατομου,ευτυχως ομως ξεπεραστηκε αφου η συμπεριφορα και της Ελενας αλλα και του Δημητρη σε κανει να μην το σκεφτεσαι καθολου.Σε συνδυασμο με το λογικο δωρακι των 80ευρ και του σχεδον πληρους προγραμματος,νομιζω οτι εχουμε μια τιμια αλλα και value for money επιλογη.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 20, 2012
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €