Φωκαίας 17Β

 
8.3 (6)
4228 0 1 0 0 0

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Φωκαίας 17Β
Longitude
23.73
Latitude
37.99

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

6 reviews
 
33%
 
67%
5-7 stars
 
0%
3-5 stars
 
0%
1-3 stars
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.3(6)
Εμφάνιση σώμα
 
8.5(6)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.7(6)
Συμμετοχή
 
7.8(6)
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.7(6)
Καθαριότητα χώρου
 
6.7(6)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.1(6)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.3(6)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
View most helpful
ΜΠΙΑΝΚΑ
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Παρασκευη βραδυ , ξημερώματα Σαββάτου και μετα απο ποτάκι στην Κολοκοτρώνη οπου υπήρξε γνωριμία με Πολωνιδα τουριστρια , μελαχροινη με πρασινα ματια, χωρις ωστόσο να προκύψει κάτι, είχα γινει ντουρασελ και δεν μπορούσα να συγκρατήσω τον ραυτο μου. Κατευθύνθηκα φωκαιας 17Β για την Μπιανκα οπου την ειχα βαλει στο ματι απο καιρο. Πιο παλια την ιδια κοπελα την παρουσίαζε η τσατσά με όνομα Αλέξια. Ευγενικη η τσατσα ελαβε το παραβολο των 20 ευρω και περασα στο δωματιο. Ευτυχώς ο χωρος και τα σεντονιο ηταν καθαρα. Αφου ετοιμάστηκα μετα απο περιπου 4 λεπτα μπηκε η Μπιανκα στο δωματιο. Ομορμη ξανθια κοπελα καστανα ματια, γυρω στο 1.70 με 3αρι στηθος και καλο σωμα. Ξεκίνησε μια καλη ξεσκουφωτη πιπα οπου αμα ειχε λιγο σάλιο παραπάνω θα ηταν κορυφη. Μετα περασμα προφυλαχτικου και ανέβηκε απο πανω να βλεπω το στηθος της..μετα στα 4 και τελευταια σταση ιεραποστολικα. Εδινε καποια φιλακια , αλλα χωρις γλωσσα. Η κοπελα ειναι πολυ ομορφη και απορω πως ειναι φωκαιας και δεν οχι σε στουντιο ή CG, για οποιον εχει καλη μνήμη μοιάζει στην Κλαουντια που δούλευε Κασσανδρας εποχή 2011-2012 π δήλωνε Ιταλίδα. Θα ξαναπαω σίγουρα μαζι της.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΜΠΙΑΝΚΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
October 27, 2018
Τιμή €
20
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Jenny Jenny
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Αχ Τζένη Τζένη. Αχ Τζένη Τζένη.
Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου μπορώ να γράψω.
Πιπίνι 20χρονο τσολιάς. Βουλγάρα γύρω στο 1.75, κορμί λαμπάδα μοντελέ, βυζάκι δυαράκι, κωλαράκι όχι όσο σφιχτό θα έπρεπε για την ηλικία της, αλλά λαχταριστό, μουνάκι μυρωδάτο, πρόσωπο γλυκό που υποδηλώνει την ηλικία της, μακριά ίσια μαλλιά. Ευγενική, με ενέργεια. Δύσκολα έφευγε όποιος την έβλεπε. Θα έχετε τουλάχιστον 20 λεπτά αναμονή για να την γευτείτε.

Κάνει τσιμπούκι ακάποτο ενώ δίνει γλωσσόφιλα και κάνει 69. Εγώ ζήτησα με σκούφο χωρίς γλωσσόφιλα, καθώς αυτή είναι η αρχή μου για τα μπουρδελοκόριτσα. Πάντως η αλήθεια είναι ότι ήθελα να παραβιάσω την αρχή μου. Ως τελικό συμπέρασμα έχω να πω ότι άνετα δουλεύει σε γραφείο με 120 ευρώ και πάνω και πάλι θετικά θα γράφαμε.

Κατά την γνώμη μου, δεν πρέπει να την χάσετε όσο δουλεύει για 20 ευρώ. Αξίζει 100%.
Αχ Τζένη Τζένη.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Jenny
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Ημερομηνία
March 15, 2018
Τιμή €
20
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Τι έχανα τόσο καιρό..
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Τη Ξενια την εβλεπα συχνα στις τσαρκες μου απο το 2009-2010 περιπου.. Μου αρεσε παρα πολυ σα γυναικα αλλα για καποιο λογο ημουνα σιγουρος οτι θα φαω φολα και ποτε δεν επαιρνα το ρισκο να περασω μαζι της.. Της δινω ενα μεγαλο + γιατι παροτι με εχει δει απειρες φορες και δε περναγα καμια φορα, δεν με καραμουζιασε ποτε! (σε αντιθεση με κατι αλλες μαλακισμενες που περνας-δεν περνας, λενε μαλακιες). Την τελευταια φορα που την ειδα ομως μου εκανε "στενο μαρκαρισμα" και δεν αντεξα τελικα, υπεκυψα στο πειρασμο..

Το δωματιο πανω απο τυπικο για τα δεδομενα της περιοχης και αρκετα καθαρο.

Η Ξενια ειναι Ρουμανα, 21 ετων, καστανοξανθη με μακρια μαλλια, μετριου αναστηματος, πολυ ομορφο προσωπο, 3αρι φυσικο στηθος, και τελειο σωμα για τα γουστα μου, με κωλαρα και μουταρες και με τις απαραιτητες καμπυλες. Μουναρος!

Μπαινει μεσα, πιανουμε λιγο την παρλα, με ρωτησε πως και μετα απο τοσο καιρο απαφασησα να περασω και της ειπα την αληθεια οτι παροτι τη θεωρω μουναρα, φοβομουνα οτι δεν θα ειναι καλη μεσα. Χαμογελασε, την εβαλα να ξαπλωσει διπλα μου και αρχισα να τη γλυφω σε ολο το σωμα με μανια.. απο την κορυφη μεχρι τα νυχια(στην κυριολεξια ) .. Δε χορταινα να τη φιλαω αυτη τη μουναρα. Για μενα εχει το τελειο σωμα, ηταν πεντακαθαρη και το δερμα της ηταν πολυ απαλο. Τωρα που τα γραφω καυλωνω και ψηνομαι να φυγω για καταδρομικη παλι

Αφου τη "γυαλισα" παντου, χωθηκα και αρχισα να γλυφω με μανια τη μουναρα της. Ειχα σεληνιαστει, ημουνα και 1ος πελατης και ειχα ξεροχυσει δε χωρταινα να γλυφω. μιλαμε για βαθυ ρεκτιφιε οχι αστεια.. Εκεινη εδειχνε να της αρεσει, αναστεναζε και ετριβε τα μαλλια μου..

Οπως ηταν της ειπα να περασει καποτα και να γυρισει για 69.. Την εβαλα να κανουμε λιγο facesitting και ειχα σεληνιαστει εχωνα τη γλωσσα μου οσο πιο βαθια γινοταν στη μουναρα της και δε χορταινα να χουφτωνω την κωλαρα της.. Μετα την εβαλα να μου παρει πιπα σε σταση 69.. Δεν εδωσα και πολυ σημασια στην πιπα της να πω την αληθεια γιατη ημουνα αποροφημενος στο γλυψιμο. Παντως ειχα κατακαυλωσει..

Την εβαλα μετα να ξαπλωσει, τη φιλαγα στο λαιμο και της τον καρφωσα.. Σιγα σιγα στην αρχη γιατι ημουνα πρωτος πελατης. Δε χρειαστηκε να βαλει ουτε κρεμες ουτε τιποτα, καθως ειχα φροντησει εγω γι αυτο Sunglasses .. Η αισθηση ηταν παρα πολυ καλη.. Σιγα σιγα ανεβαζα ενταση και εκεινη πραγματικα εδειχνε σαν να το ζει.. αναστεναζε, με φιλαγε στο λαιμο, με εγλυφε και φυσικα το ιδιο εκανα και γω. Για φιλια στο στομα στην αρχη ηταν αρνητικη. Μετα με το ζορι εφταν που και που κατι πεταχτα και μετα απο καποια ωρα δειλα δειλα αρχισαν να γινονται γλωσοφιλα και τελικα οσο περναγε η ωρα εγιναν πολυ ρομαντικα γλωσσοφιλα. Μειναμε ετσι παρα πολυ ωρα, μου ειχε ερθει να τελειωσω ηδη 2 φορες απ την καυλα και κρατιομουνα..

Μετα σεληνιαστηκα παλι και την εβαλα στα 4 για λιγη ρομαντικη γλυφοκωλαδα. Η πισω τρυπα της ηταν πεντακαθαρη και δε χορταινα να τη γλυφω, χωρις φυσικα να παραμελω και τη μουναρα της.. Ετσι οπως ηταν την τον καρφωσα στα οπου φυσικα με τετοια απιστευτη θεα, στησιμο και αισθηση δεν αντεξα πανω απο 2-3 λεπτα και κατεθεσα.

Χυστες εγω περασα απιστευτα και θα ξαναπαω σιγουρα. Εκανα λαθος που δεν περναγα τοσο καιρο με την Ξενια(σπανιο πραγμα βεβαια να κανει λαθος το πορνοενστικτο μου, αλλα συμβαινουν κ αυτα). Η κοπελα ειναι ο ορισμος της μουναρας για τα δικα μου κριτηρια και οι υπηρεσιες της μπορει να μην ηταν επιπεδου Πωλινας-Αλιονας κλπ κλπ(με λαρυγγωτα, γλυψαρχιδιασματα, γλυφοκωλαδες, γλυφοπατουσες κλπ κλπ για μερακληδες) αλλα στο gfe που αναζηταω εγω, με καλυψε 101% και θα ξαναπαω σιγουρα.

Χρονος παραμονης 20λεπτα(χωρις καμια ενοχληση ουτε απο την ιδια, αλλα ουτε και απο την υπηρεσια), απλο προγραμμα, τιμη 20ευρω

Κλεινω δανειζομενος τη διασημη φραση του Cheyenne
Αυτα για την εμπειρια μου με την Ξενια , χωρις να σημαινει οτι πιθανη δικη σας θα είναι απαραιτητα αναλογη.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ξένια
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
February 12, 2014
Τιμή €
20
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Σεφτές!
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Η συναντηση εγινε στις 24-01-2012 και ωρα 00.30

Ο προεδρος κι εγω ειχαμε μεινει κατω και μιλουσαμε!
Ο Σμυρνης ομως ανεβηκε και με ενημερωσε πως ηταν η Ναταλι.

Δεν ηθελα και πολυ να υποκυψω
και να κανω το λαθος να πεταξω το πολυτιμο 20ρικακι μου!

Η Ναταλι ειναι η Γνωστη μιλφ
που εργαζεται και στο Αλκιβιαδου 16Β αλλα και στο Διδυμου 16Α

40+ στην ηλικια.
Ξανθα, ισια, μακρυα μαλλια.
Ψηλη περιπου στο 1.75
Στηθος μικρο και οχι τοσο καλοδιατηρημενο.
Μαυρες καλτσες, χρυσες γοβες, μαυρο κομπινεζον.

Την ειχαν χωσει βραδυνη βαρδια στο συγκεκριμενο και ηταν ψιλοσπασμενη.
Την περισσοτερη ωρα την φαγαμε μιλωντας παρα κανοντας σεχ!

Ημουν ο 1ος πελατης στην πρωτη βαρδια της στο συγκεκριμενο σπιτακι.
Δεν εχει ξαναδουλεψει εδω οπως μου ειπε.

Τα περι συζητησης, ειναι προφανες πως δεν μπορω να τα περασω προς τα εξω.
Το τι καναμε ομως κατα τη διαρκεια της συνουσιας θα εξιστορηθουν παραυτα!

Πιπα συντομη αλλα αρκετα καλη με χρηση γλωσσας στο τσουτσουνοκεφαλο!
Βεβαια ημουν ηδη ετοιμος! Καταρτι!

Τα εξαιρετικα Black Stockings με τις χρυσες γοβες που φορουσε ηταν τρέλα!

Απο προκαταρκτικα,
λιγο γλυψημο απο πλευρα της στην κοιλιακη μου χωρα
και γυρω γυρω απο το πουλακι μου!

Η σταση του πισωκολλητου ηταν αρκετη,
καθως κρατοντας δυνατα τις γοβες της επηλθε το πολυποθητο τελειωμα!

Οι υπηρεσιες της δεν ειναι το δυνατο της σημειο,
αλλα απο σωματικα προσοντα αυτη η μιλφαρα σκιζει!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
January 24, 2012
Τιμή €
20
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Τανια η κωλαρα
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Λοιπον Τανια, ξανθια με κοντα μαλλια, αρκετα εντονο βαψιμο, περιποιημενη, προς κοντη, με πολυ ωραιο πεταχτο στηθος και φαρδια μεγαλη κωλαρα.. πολυ ευγενικη μου συστηθηκε οταν μπηκε με χειραψια.. ειναι λεει μιση ελληνιδα μιση ρωσιδα.. πολυ καλη συμπεριφορα γενικα, δειχνει ευγενης χαρακτηρας.. στα του αγωνα ξεκινησε με λιγο παιξιμο μετα πιπα καλουτσικη, συντομη σχετικα με ματιες εντονες και ξεκινημα με ιεραποστολικο αφου εβαλε κρεμα οπου ειχε το κακο οτι εβαζε το χερι στο μουνι για να κραταει το προφυλακτικο και το καλο οτι ειχε περασει τα ποδια της γυρω απ τη μεση μ.. συνεχεια και τελος σε πισοκολλητο οπου ειχε σταυρωσει τα ποδια κατω κ ηταν λιγο χαμηλα ωστοσο η αισθηση της κωλαρας της να χτυπαει πανω μ ειχε το επιθυμητο αποτελεσμα.. ειναι καθαρη και προσεχει παρα πολυ, αυτα στα πολυ συν.. πχ σκουπιζει τα χερια με μαντηλακι αφου πιασει τον πουτσο και πριν αρχισει την πιπα.. συμμετοχη τυπικη φυλης λοιπον με αρνητικα σημεια που θα μπορουσε να βελτιωσει αλλα συμπεριφορα αψογη.. περασα καλα και δεν αποκλειω το ενδεχομενο να την τιμησω ξανα.. η τσατσα ευγενικη μ ειπε φευγοντας να προσεχω στο δρομο :)

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τανια
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
November 18, 2011
Τιμή €
20
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Διότι ΕΤΣΙ πρέπει να είναι ένα σωστό MILF!
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Ημερομηνια επισκεψης 01-05-2011 και ωρα 00.30

Δεν εχα σκοπο να καταθεσω καθως θα εμενα απο χρημα εντελως!
ΚΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΜΕΙΝΑ!

Δεν γινοταν να μην περασω με την Τατιανα!

Η Τατιανα ειναι μια μιλφαρα γυρω στα 40+
Υψος στο 1.70 με πολυ απαλο σωμα και λιγη χαλαρωση!
Μαυρα μακρια μπουκλωτα μαλλια μεχρι την μεση της!
Μικρο στηθος το οποιο δεν εμφανιστηκε
αν και η τσατσα διαφημηζε το τελειωμα στα βυζια της κοπελας!
Εντυπωσιακο Baby Doll με εξαιρετικες μαυρες καλτσες και High Heels!

Στο δωματιο ειναι ακριβως οπως πρεπει να ειναι ενα μιλφ με εναν μικροτερο της!
Μου εκανε παιχνιδια για να με καβλωσει
και μου μιλαγε αρκετα ερεθιστικα αλλα οχι προστυχα!

Περασμα καποτας (υπαρχει και ελευθερο στοματικο)
και απο τις καλυτερες πιπες που μου εχουν κανει τελευταια με προφυλακτικο!
Το εγλυφε το παλαμαρι τοσο καλα που θα μπορουσα να χυσω μονο με πιπα!
Ενθιωθα και το γραργαλητο απο το χερι της
που επεζε με τα @ρχιδι@ μου και ειχα παρει φωτια!

Με δικη της προτροπη ανεβηκε απο πανω μου
αφηνοντας με για λιγο να παιξω με την κλειτοριδα της ταυτοχρονα!

Στην συνεχεια πισωκολλητο οπου η θεα απο τις μαυρες καλτσες της, τα βογγητα της,
και ο καθρεφτης που ηταν απεναντι μας,
με εκαναν να χυσω τοσο ωραια που να μου μεινει σαν μια ιδανικη συναντηση!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα ψαξω να την βρω απεγνωσμενα το επομενο ΠΣΚ,
διοτι το μαγαζι ειναι και λιγο λαχειο στο ποτε θα ξαναανοιξει μεταμεχονυκτια!

Αν και με ενημερωσε πως θα βρισκεται εκει τις ωρες μετα τις 00.00.

Βλεπουμε!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τατιάννα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
May 01, 2011
Τιμή €
20
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *