Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 2 10 0.5
Bourdela
12 December, 2020
2010
Mαρία η ψυχρή
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμπεριφορά κοπέλας
7.0
Συμμετοχή
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
4.0
Καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Μετά από τρίωρη τσάρκα στο ρομαντικό Μετάξι,και αφού ειχα περάσει μια φορά απο το εν λόγω μαγαζί,αποφάσισα να επιστρέψω και να τιμήσω την Μαρία.Μια κοπέλα γύρω στο 1,65,λεπτή μελαχρινή,με πολύ μικρό στηθος,που ηταν κάτασπρο σε αντιθεση με το υπόλοιπο σώμα.(λόγω ηλιοθεραπείας προφανώς).Δινω το δεκάρικο και μπάινω σε ένα μέτριο δωμάτιο,το οποιο είχε ενα νιπτήρα χωρίς σαπούνι.Ερχεται η Μαρία,που ηταν αρκετά τυπική και ψυχρή,και την ενιωσα πολύ ξενη απέναντι μου.Ναι ενοειται ξένη θα μου πειτε αλλά δεν μου έβγαζε εκείνο το οικείο που με βοηθάει να καβλώσω.Βάζει κατευθειαν προφυλαχτικό σε εντελως πεσμένο μόριο,και αρχισε μια αρκετά καλή και διάρκειας πίπα,με την οποια καβλωσα ελάχιστα.Μου λέει πως θες να αρχισουμε;Tης λέω στα 4,αλλα δεν εχω καλή στύση.Μου λέει δεν πειράζει,θα μεγαλώσει μεσα!Παπάρια μαντολες,δεν καταφερα να καβλώσω ειδικά οταν αρχισε να μου ερχεται μια εσάνς Πακιστανίλας απο το σώμα της.Μετά ηρθε στα στάση cowgirl με πάλι μέτρια στήση.Τελικά βαρέθηκα και κατάλαβα οτι δεν υπήρχε η παραμικρή χημεία.Την ευχαρίστησα και της ειπα να αποχωρήσει χωρις να τελειώσω.
Μετα όπως καταλαβαίνεται για να τεστάρω ότι το εργαλείο λειτουργεί κανονικά,πήγα και κατέθεσα σε ενα σιγουράκι,και ολα οκ!
Μετα όπως καταλαβαίνεται για να τεστάρω ότι το εργαλείο λειτουργεί κανονικά,πήγα και κατέθεσα σε ενα σιγουράκι,και ολα οκ!
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Κοπέλες διαθέσιμες
Όχι
Ημερομηνία
August 25, 2012
Τιμή €
10
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα