Ιάσωνος 19Α

 
6.7 (2)
1860 0 2 0 0 5

Πληροφορίες

Χάρτης-Μap

Address
Ιάσωνος 19Α
Longitude
23.70
Latitude
38.07

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

2 reviews
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.8(2)
Εμφάνιση σώμα
 
7.5(2)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
6.3(2)
Συμμετοχή
 
7.5(2)
Καθαριότητα κοπέλας
 
3.8(2)
Καθαριότητα χώρου
 
4.5(2)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
7.0(2)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.8(2)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
View most helpful
Σιμόνα ένα όμορφο πιπινάκι για gfe
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Τσαρκα στα τελειωματα της πρωτης βαρδιας και δυστυχως τα περισσοτερα καταστηματα που με ενδιεφεραν ειχαν ηδη κλεισει για αλλαγη βαρδιας και ετσι οι επιλογες μου ηταν πολυ περιορισμενες.. Αποφασησα να μπω με τη Σιμονα τελικα..

Η κοπελα ειναι πιπινακι γυρω 20 ετων, με καστανα μαλλια, ομορφη φατσουλα, αδυνατη με ωραιο σωμα και κωλαρακι και σχετικα μικρο στηθος.. Απο μακρια μοιαζει με οπτασια αλλα απο κοντα δυστυχως θα παρατηρησει καποιος εντονα σημαδια ακμης στο προσωπο της..

Μπαινει μεσα βιαστικη(ημουνα ο τελευταιος πελατης, και η επομενη κοπελα ειχε ηδη ερθει οποτε ο χρονος μας ηταν περιορισμενος), βγαζει τα εσωρουχα της και ξαπλωνει διπλα μου.. Ξεκινησαμε κατευθειαν χαμουρεμα με εκεινη να με γλυφει στο λαιμο και εγω να ανταποδιδω ενω παραλληλα ετριβα την κλειτοριδα της.. Τα πεταχτα φιλια στο στομα συντομα εγιναν γλωσσοφιλα.. Μετα αρχισα να ασχολουμαι με το στηθος της και εφτασα στο μουνακι της το οποιο αρχισα να γλυφω με μανια αλλα συντομα ενιωσα μια δυσαρεστη γευση.. Δεν γνωριζω την αιτια αλλα πολυ φοβαμαι οτι ηταν γευση αιματος Confused .. Προφανως η κοπελα δουλευε με περιοδο.. Ξενερωσα και προβληματιστηκα αρκετα, αλλα αυτο ευτυχως δεν ειχε καμια επιπτωση στη στυση μου..

Μου περασε προφυλακτικο και ξεκινησε μια συμπαθητικη πιπα αλλα γρηγορα βαρεθηκα και την εβαλα να με καβαλησει, αφου εβαλε πρωτα 2 κιλα κρεμα.. Αρκετα gfe κλιμα με ρομαντικα γλωσσοφιλα με εκεινη να ανασαινει μεσα στο στομα μου αλλα δυστυχως ηταν ολοφανερο οτι προσπαθουσε να με ξεπεταξει οσο πιο γρηγορα μπορουσε...

Ιεραποστολικο μετα στο ιδιο κλιμα με καλη συμετοχη αλλα εμφανη σημαδια ξεπετας τα οποια συντομα φανερωσε λεγοντας μου αυτο που ηδη γνωριζα, δηλαδη οτι εχει εθει η επομενη κοπελα και πρεπει να φυγει γρηγορα..

Την εβαλα στα 4 με εκεινη να στηνεται αρκετα καλα και αντεχε δυνατο σφυροκοπημα αλλα λογω πιεσης χρονου δεν υπηρχε περιπτωση να τελειωσω αμεσα οποτε την εδιωξα και αποφασησα να δοσω αλλου το σπερμα μου..

Συμπερασματικα ειναι ομορφη κοπελιτσα για τα δεδομενα της περιοχης με καλη συμμετοχη και σαν λατρης των ομορφων πιπινιων και του gfe σκοπευω να την ξαναδοκιμασω καποια αλλη, πιο καταλληλη στιγμη.

Χρονος παραμονης 10 λεπτα, απλο προγραμμα, τιμη 10 ευρω

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
Κοπέλες διαθέσιμες
2
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Ναι
Ημερομηνία
January 01, 2014
Τιμή €
10
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Mαρία η ψυχρή
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Μετά από τρίωρη τσάρκα στο ρομαντικό Μετάξι,και αφού ειχα περάσει μια φορά απο το εν λόγω μαγαζί,αποφάσισα να επιστρέψω και να τιμήσω την Μαρία.Μια κοπέλα γύρω στο 1,65,λεπτή μελαχρινή,με πολύ μικρό στηθος,που ηταν κάτασπρο σε αντιθεση με το υπόλοιπο σώμα.(λόγω ηλιοθεραπείας προφανώς).Δινω το δεκάρικο και μπάινω σε ένα μέτριο δωμάτιο,το οποιο είχε ενα νιπτήρα χωρίς σαπούνι.Ερχεται η Μαρία,που ηταν αρκετά τυπική και ψυχρή,και την ενιωσα πολύ ξενη απέναντι μου.Ναι ενοειται ξένη θα μου πειτε αλλά δεν μου έβγαζε εκείνο το οικείο που με βοηθάει να καβλώσω.Βάζει κατευθειαν προφυλαχτικό σε εντελως πεσμένο μόριο,και αρχισε μια αρκετά καλή και διάρκειας πίπα,με την οποια καβλωσα ελάχιστα.Μου λέει πως θες να αρχισουμε;Tης λέω στα 4,αλλα δεν εχω καλή στύση.Μου λέει δεν πειράζει,θα μεγαλώσει μεσα!Παπάρια μαντολες,δεν καταφερα να καβλώσω ειδικά οταν αρχισε να μου ερχεται μια εσάνς Πακιστανίλας απο το σώμα της.Μετά ηρθε στα στάση cowgirl με πάλι μέτρια στήση.Τελικά βαρέθηκα και κατάλαβα οτι δεν υπήρχε η παραμικρή χημεία.Την ευχαρίστησα και της ειπα να αποχωρήσει χωρις να τελειώσω.
Μετα όπως καταλαβαίνεται για να τεστάρω ότι το εργαλείο λειτουργεί κανονικά,πήγα και κατέθεσα σε ενα σιγουράκι,και ολα οκ!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μαρία
Κοπέλες διαθέσιμες
Όχι
Ημερομηνία
August 25, 2012
Τιμή €
10
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
  • Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0