Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 5 10 0.5
Bourdela 08 December, 2020 6543
Καινούργια (?) Λεττονή
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

7.0
Καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Επίσκεψη σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα και βλέπω την Ιρίνα (δεν είμαι σίγουρος 100% για το όνομα). Συμπαθητική, γύρω στο 1.60 χωρίς τακούνια,ξανθό κοντό καρέ μαλλί και ωραίο κορμάκι.

Δίνω το 20ρικο και περνάω στα ενδότερα και μετά απο κανα 5 λεπτο έρχεται η κοπέλα.Λίγες λεπτομέρειες για την εικόνα της: Έχει πολυ ωραίο κώλο,σφιχτό και στρογγυλό χωρίς να είναι τεράστιος(βλ Αντριάννα) ενώ τα βυζιά της είναι μέτριου μεγέθους.Πρόσωπο γλυκό,δεν μιλάει ούτε αγγλικά ούτε ελληνικά(θα εξηγήσω παρακάτω).

Στα της συμμετοχής ,έκατσε σχετικά πολύ ώρα μέσα (όπως έχω ξαναπεί πάω πρωί συνήθως οπότε δεν έχουν πολύ κόσμο) και ήταν αρκετά πρόθυμη,η πίπα της καλή και αργή,αλλάξαμε 3 στάσεις(αυτή από πάνω,εγώ από πάνω κι εγώ από πίσω) και γενικώς η συμπεριφορά της ήταν ευχάριστη(πεταχτά φιλιά,αγκαλίτσες κι όλα αυτά τα αγαπησιάρικα).

Η συνεννόηση έγινε στα ρώσικα αφού όπως είπα δεν μιλάει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά.Οπότε εάν δεν ξέρετε ρωσικά θα δυσκολευτείτε.

Η τσατσά είπε ότι είναι καινούργια και η ίδια μου είπε ότι είναι από τη Λετονία.Δυστυχώς έκανα το λάθος να της μιλήσω ρωσικά και μιλούσε πολύ όλη την ώρα σχεδόν αλλά αν εξαιρέσεις αυτό ήταν αρκετά καλή στη δουλειά της.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ιρίνα(μάλλον)
Κοπέλες διαθέσιμες
Ιρίνα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
June 09, 2013
Τιμή €
20
Φιλί