Λεπτομέρειες αξιολόγησης

Call Girls 12 January, 2011 207
Χανούμ Μπουρέκ
Γενική βαθμολογία 
 
7.6
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
6.0
Εμφάνιση σώμα 
 
6.0
Συμμετοχή 
 
9.0
Συμπεριφορά/Social time 
 
10.0
Καθαριότητα κοπέλας  
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
7.0
Την ιδέα για συνάντηση με την Έλενα , τη πρώην φοιτήτρια , μου την έδωσε φίλος , μια και το τελευταίο καιρό δεν παρακολουθούσα το τι γίνεται στις ανεξάρτητες . Λίγο το νεαρό της ηλικίας της , λίγο ότι δεν είχε γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα το κοντέρ της , και οι ζουμερές φωτογραφίες στην αγγελία της , αν και προτιμώ τις αδύνατες , είπα να τη συναντήσω . Ένα SMS , επιβεβαίωση , και η συνάντηση κλείστηκε για την επομένη .

Με καθυστέρηση 15λέπτου , μπερδεύτηκε λίγο το γνωστό παλληκάρι που εκτελεί χρέη τηλεφωνητή & οδηγού , με ενημέρωσε πάντως , κατέφθασε στο χοτέλι . Ανοίγοντας τη πόρτα , λίγο σάστισα , περίμενα κάτι διαφορετικό σύμφωνα με αυτά που είχα δει στις φωτογραφίες . Μετά βίας 1.60 , και αρκετά πλεονάζοντα κιλά , τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια . Πρόσωπο νεανικό μεν , αλλά χωρίς κάτι να ξεχωρίζει . Με λίγα λόγια , μια απλή , νέα , καθημερινή κοπέλα με όλα τα ελαττώματα του γυναικείου Ελληνικού σωματότυπου , που δεν θα γύρναγα καν να τη κοιτάξω σε ένα μπαρ . Παρόλα αυτά , είπα να δοκιμάσω .

Αφού πήγε για ντουζάκι , ήρθε στο κρεβάτι με τα εσώρουχα της , ούτε αυτά μου άρεσαν , και τις ψηλοτάκουνες γόβες . Προφανώς τη κοίταξα κάπως , και με μια μαγκωμένη κίνηση τις έβγαλε . Προσπαθώντας να σπάσει το πάγο , μου πρότεινε μασάζ , που αρνήθηκα . Δεν κρύβω πως εκείνη τη στιγμή ήταν που σκεφτόμουν αν θα μου σηκωθεί ή όχι .

Η Έλενα , ήταν αυτή που προσπάθησε να σώσει τη παρτίδα . Αρκετά επιθετική , για το νεαρό της ηλικίας της , άρχισε τα φιλιά και τα χάδια . Αλλά αυτά που τελικά τη έσωσαν , ήταν τα βυζιά της . Μεγάλα και στητά όπως ήταν , βούλιαξα πραγματικά μέσα τους . Τα υπόλοιπα μέρη του σώματος είχαν θέματα …δίπλες στη κοιλιά , τρεις παλάμες μέγεθος το κάθε κωλομέρι , και αλά Πλευρώτους μουνόχειλα . Στις δακτυλοσκοπήσεις άνετη εκατέρωθεν , με τη πίσω πόρτα να δέχεται τα δάχτυλα ασάλιωτα . Όταν αφήσαμε τα παιχνίδια , υπήρξαν εναλλαγές στάσεων , που δεν λέει όχι σε τίποτα , και αντέχει και στα ζόρικα και στις ανηφόρες , με αρκετά καλή συμμετοχή από τη πλευρά της . Γενικά , σου δίνει την αίσθηση ότι το απολαμβάνει .

Στο ημίχρονο , ξάπλωσα δίπλα της αμίλητος & σκεπτικός , πράγμα που τις έκανε εντύπωση και με ρώτησε το γιατί . Επειδή εκεί κατάλαβα πως είχα γίνει πολύ κουραστικός με τη κακοκεφιά μου , το γύρισα και πιάσαμε χαλαρή κουβέντα . Είναι ευχάριστη , έξυπνη και έχει και χιούμορ . Εκεί πραγματικά με κέρδισε …και ενώ δεν είχα σκοπό για δεύτερο γύρο και είχα αφήσει το χρόνο να κυλήσει , σχεδόν εκτός ορίων της συνάντησης , ζήτησα παράταση όπου και μου δόθηκε .

Για να συνοψίσω λοιπόν , η Έλενα είναι μια νέα, καθημερινή κοπέλα , με όρεξη για αυτό που κάνει και προσπαθεί να ευχαριστήσει το πελάτη της . Σαφώς και έχει θέματα με το βάρος της , αν και σε αρκετούς μπορεί αυτό να αρέσει . Θεωρώ ότι οφείλει να αλλάξει τις φωτογραφίες τις αγγελίας της , ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν είναι απλά παλιές ή αν είναι δικές της .

Εγώ πάντως , ενώ συνάντησα μια κοπέλα που δεν μου άρεσε εμφανισιακά , πέρασα καλά , λόγο του ευχάριστου χαρακτήρα της και της προσπάθειας της να με ευχαριστήσει .

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 11, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Παλιές
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα..

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση