Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10 0.5
Massage 19 December, 2020 1528
Ανανεωμένο προσωπικό
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφανιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Ποιότητά μασάζ

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Μετά την αποτυχημένη επίσκεψη στο Κύμης 9 αποφάσισα να επισκεφτώ ξανά το ίδρυμα μιας και είχα πάρα πολύ καιρό να δω τι γίνετε!
Μια έκπληξη με περίμενε μιας και οι διαθέσιμες κοπέλες δεν είναι πια το παλιό γνωστό milf club!! Φρέσκο αίμα με καλά κορμάκια και γλυκές. Δυσκολεύτηκα να διαλέξω μεταξύ των 3 κοριτσιών ( Ρωσίδες ) που πέρασαν και έτσι λέω ας δοκιμάσω την φωτεινή (καστανή). Μετά το μπανάκι η Φωτεινή ήρθε στο δωμάτιο ξεκινώντας ένα πολύ όμορφο και χαλαρωτικό μασάζ το οποίο για περίπου κανένα μισάωρο το οποίο ήταν απόλαυση! Μετά άρχισε τα πιο αισθησιακά και διεγερτικά κάνοντας με TURBO!! Με άφηνε να την χουφτώνω και να την χαϊδεύω αλλά όταν έβαλα το χέρι μου μέσα από το πολύ κοντό φορεματάκι της μου λέει αυτό είναι σε άλλο πρόγραμμα των 80 ευρω. Εγώ έκανα το χαζό και ότι δεν καταλάβαινα μέχρι να μου πει! Στο τέλος μου λέει τι κάνει κάποιος όταν η κοπέλα είναι γυμνή? Οπότε πιθανολογώ ότι το πρόγραμμα των 80 € έχει και μπριζόλα. Επειδή εγώ ήμουν πάρα πολύ καυλωμένος και επειδή τα χεράκια της των αγαλλίαζαν και των χάιδευαν τόσο τρυφερά αποφάσισα να μην δώσω τα +20€ extra και αρκέστηκα σε ένα απαλό και απολαυστικό φραπέ.
Εν κατακλείδι το κατάστημα έχει αναβαθμιστεί και έχει προσθέσει στις τάξεις του αξιόλογο δυναμικό!
Τα 60€ για μασάζ και φραπέ σε ένα καθαρό χώρο με γλυκές και νόστιμες κοπέλες νομίζω ότι είναι μια τίμια λύση!!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
Κοπέλες διαθέσιμες
3
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
April 26, 2011
Κόστος €
60
Βάρδια