Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 2 10 0.5
Call Girls 04 December, 2020 1240
συναντηση με νικολ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

3.2
Εμφάνιση πρόσωπο

3.5
Εμφάνιση σώμα

5.0
Συμμετοχή

4.0
Συμπεριφορά/Social time

2.0
Καθαριότητα κοπέλας

1.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

1.5
προβληματικη, πιθανες σεξουαλικες αρωστιες, πλαστικο κουνελακι, ξεπετα. κριμα τα λεφτα διαβαστε σο φορουμ και θα καταλαβετε

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 16, 2011
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
500
Service Style
PSE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Fetish
οχι
Extra ball
Οχι
Πλαστικές επεμβάσεις
  • Στο στήθος
  • Στα χείλη
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με αρκετό photoshop
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 April, 2011
Είναι η Μίνα Ιορδανίδου αυτό το κουνελάκι που έβγαινε σε διάφορα και κάποια φάση την έπιασαν για μαστρωπεία. Ίσως να πέρνει και λίγα ναρκωτικά (έτσι την έχω κόψει κάποιες φορές). Ζητάει γενικά πολλά λεφτά που δεν αξίζουν πλέον αλλά αν της κάνεις εξήγηση μπορεί και να έρθει ... Ξεπέτα πάντως εμένα δεν μου φαίνεται ... και επίσης όσες φορές έχω πάει (αρκετές) ήταν πολύ καθαρή ...
M
mpourdeliaris
17 April, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ειναι η ιδια. Μονο που δεν ειναι πια η ιδια που ηταν καποτε. Περνανε και τα χρονια. Δεστε το φορουμ εδω και θα καταλαβετε οταν διαβασετε για το χριστιανο που αρπαξε σκουλαμεντο και πως την περιγραφει για τη καθαριοτητα. Ειχα και γω τις ιδιες κακες εμπειριες, διαφορετικες απο παλια. Το μονο που αλλαξα ηταν η μερα συναντησης για μη καταλαβει, αλλα ηταν Φεβρουαριο/Μαρτιο τη τελευταια φορα που τη συναντησα και ποτε ξανα.
C
costasfun
19 April, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Παλια που την επαιρνα ηταν καθαρη και αξιζε. Τωρα τελειωσε. μαλλον εγκαταληψε τον εαυτο της. Δεν ειναι καθαρη και στο φορουμ θα βρειτε οτι καποιον κολησε αρρωστια και ψεκαζοταν συνεχεια με αντισηπτικα. Γιαυτο και δεν την ξαναπαιρνω πια. Τη πατησα μια φορα προσφατα
C
costasfun
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση