Φωκαίας 22

 
6.6 (7)
207 0 1 0 0 0
Φωκαίας 22

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Φωκαίας 22
Longitude
23.73
Latitude
37.99

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

7 reviews
9-10 stars
 
0%
 
43%
 
43%
 
14%
1-3 stars
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.2(7)
Εμφάνιση σώμα
 
7.3(7)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
6.1(7)
Συμμετοχή
 
5.9(7)
Καθαριότητα κοπέλας
 
7.4(7)
Καθαριότητα χώρου
 
4.9(7)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
6.2(7)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
6.1(7)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Καλή επαγγελματίας
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.0
Εμφάνιση σώμα
 
7.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή
 
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
7.0
Καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.0
Μήνυμα γύρω στις 23:30 από τον συνονόματο. Μετά από κανά τέταρτο άφιξη της μαύρης κούρσας και κατεύθυνση προς τη Φυλής. Στο Φωκαίας 22, κάτω στο υπόγειο η Αλεξάνδρα, μελαχρινό Ρουμανάκι, στο 1.60, με μικρά βυζάκια και ωραίο κωλαράκι. Παλιά, σε σαλονάρισμα μου είχε ζουλήξει τα αρχίδια σε σημείο πόνου.

Η βόλτα συνεχιζόταν και στην πορεία μας συναντάμε δύο άλλους φίλους. Χαιρετούρες και συνέχεια της βόλτας χωριστά. Αφού αφήνω τον φίλο να σκίσει ξανθό Ρουμανάκι, ξεκινάω το δρόμο της επιστροφής για το αυτοκίνητο. Παιρνόντας ανεβαίνω στο 59 πάνω να δω τι παίζει. Ο ένας φίλος περίμενε τον συναγωνιστή να βγει από την Εμμανουέλα. Κάθομαι δίπλα του και καθώς συζητάμε μου λέει θετικά σχόλια για την Αλεξάνδρα. «Τελείωσε, την κάνω για εκεί» του λέω με ενθουσιασμό.

Πληρώνω την ευγενέστατη υπηρεσία και μπαίνω στο τρισάθλιο δωμάτιο που βρώμαγε ποδαριλά. Στο τσακ ήμουν να φύγω. Το προσπέρασα. Μετά από λίγο μπαίνει η κοπέλα, φανερά χωρίς καμία διάθεση. Προσπαθώ να σπάσω τον πάγο, αλλά μάταια. Δεν γαμιέται, λέω, ας κάνουμε μια προσπάθεια να μην πάει χαμένο το 20άρικο.

Πίπα ακα, με χέρια, μηχανική και γλύφοντας μόνο τη μισή πούτσα, αλλά χωρίς να σταματήσει συνέχισε να γλύφει για πολύ ώρα, χωρίς καμία αντίρρηση ή αίσθηση βιασύνης. Ώρα για μάχη. Της ζητάω να βγάλει τον στρίνγκο, λέει όχι, αλλά μετά από δεύτερη ευγενική παράκληση από την πλευρά μου, το έβγαλε. Άντε να τελειώνουμε, λέω από μέσα μου, της ανοίγω τα πόδια και αρχίζω σφυροκόπημα έντονο και γρήγορο. Πολύ κρέμα στο μουνί της, αλλά και πάλι με καλή αίσθηση. Τα βογγητά της πολύ αληθοφανή (ή ήταν αληθινά ή η κοπέλα είναι για όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου) και μετά από 3-4 λεπτά το τέλος. Σηκώνεται βιαστική και φεύγει.

Μια πολύ τυπική επαγγελματίας. Για μια φορά, σίγουρα πρέπει να δοκιμαστεί από τον κάθε μπουρδελιάρη, αλλά από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω.

Καλά να περνάμε.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Κοπέλες διαθέσιμες
Αλεξάνδρα
Ημερομηνία
April 21, 2012
Τιμή €
20
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Service Style
PSE
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Τυπικά πράγματα!
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
6.0
Εμφάνιση σώμα
 
6.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή
 
6.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
7.0
Καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
6.0
Αρχικά να αναφέρω οτι η παρούσα κριτική αναφέρετε στον οίκο που είναι πάνω δεξιά, καθώς στον χώρο συστεγάζονται 3 οίκοι.

Αφού έκανα μια βόλτα στην άδεια φωκαίας και φυλής κατέληξα στην Αννα. Η Αννα ειναι μελαχρινή, κανονικού αναστήματος. Αδύνατη με κανονικό σώμα και μεγαλούτσικο στήθος. Ωραία περιφέρεια. Αυτά για αποφυγή παρεξηγήσεων καθώς υπάρχει και άλλη Άννα στην τριπλέτα.

Δίνω το 20ρικο και κάνω την είσοδό μου στο δωμάτιο.

Στα ενδότερα:
Μετά απο ολιγόλεπτη αναμονή, καθώς μου έδωσε λίγο χρόνο να ετοιμαστώ, έρχετε η Άννα. Χαμογελαστή και ευδιάθετη με το σωληνάριο ανα χείρας. Γδίνετε και κάθετε δίπλα μου. Στο σαλόνι εμφανίζετε συνεχώς με σουτιέν και με είχε βάλει σε υποψίες καθώς φαίνετε να έχει μεγάλο στήθος. Επιβεβαιώθηκα καθώς είναι ελαφρός πεσμένο. Οχι αντιαισθητικά όμως. Δεν έλεγε οχι σε χουφτώματα στο στήθος της. Με ρωτάει το όνομά μου και ξεκινάει ταυτόχρονα να με χαιδεύει και να με φιλάει στο σώμα, στηθος, λαιμο ενω παράληλα με το χέρι προσπαθούσε να μου τον σηκώσει. Τα κατάφερε. Με ρωτάει πως θέλω στοματικό και ξεκινάει. Μέτριο με λίγο χέρι και μικρής διάρκειας της τάξεως του 1-2 λεπτών. Το επιθυμητό αποτέλεσμα ήρθε. Την ξαπλώνω και πριν μπω μέσα της βάζει λιπαντικό. Πρέπει να έβαλε γεναία δόση καθώς δεν ένοιωθα πολλά. Η συμετοχή της περιορίστηκε σε κοίταγμα στα μάτια μου αλλά και μερικά χάδια στο πάνω μέρος του σώματός μου. Δεν γίνονταν δουλειά έτσι, οπότε της ζητάω να γυρίσει στα τέσσερα για να τελειώσει η κατάσταση, πριν χαλαστώ απο την έλειψη αίσθησης. Εκεί τα πράγματα βελτιώθηκαν λίγο απο άποψη αίσθησης. Μετά απο λίγο οπως είμασταν της ζητάω κώλο και αδιαμαρτύρητα, αφού έβαλε ποσότητα λιπαντικού, μπήκα. Μετά απο λίγο επίλθε και το τέλος. Σε αυτό συντέλεσε ο συνδυασμός της μεγάλης αποχής απο τον χώρο αλλά και απο το οτι ηταν σχετικα στενή καθώς ζορίστικα να μπω! Στο δωμάτιο δεν έκατσα πολύ. Πρέπει να ήμουν γύρω στο 10-12λεπτο

Στα του δωματίου:
Πρώτη φορά στον συγκεκριμένο οίκο. Το δωμάτιο καθαρό σε γενικές γραμμές, φρεσκοβαμένο. Είχε νυπτήρα, σαπούνι και χαρτί. Κρεμάστρα για τα ρούχα δεν είδα αλλά είχε μια καρέκλα στην οποία και τα άφησα. Το σεντόνι στην πανω ακριανή πλευρά είχε εναν λεκέ. Το κρεβάτι καλό, δεν έτριζε αλλά απο ηχομόνωση λίγο πάσχει. Ακούγονταν τα πάντα απο το σαλόνι.


Σε γενικές γραμμές η Αννα δεν ηταν κακή, ηταν ευγενική, δεν διαμαρτυρήθηκε σε τίποτα ούτε απέφυγε κάτι αλλά δεν έκανε και κάτι το εξαιρετικό το οποίο θα με κάνει να ξαναπάω. Στον μέσο όρο θα την κατέτασα!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αννα
Κοπέλες διαθέσιμες
Αννα - Χριστινα
Ημερομηνία
April 11, 2012
Τιμή €
20
Πίπα
  • Με σκούφο
  • Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αλίνα: άρχισε να μαθαίνει
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
7.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή
 
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.0
Καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
Η κριτική αναφέρεται στο μαγαζί που είναι επάνω δεξιά, όπως βλέπουμε τις δυο πόρτες.

Η βόλτα μας ξεκίνησε κλασσικά από τη Φωκαίας. Οι δυο συνοδοιπόροι μου δεν άφηναν κανένα «μαγαζί» που να μην μπουν. Εγώ από την άλλη πιο βαριεστημένος, στα περισσότερα περίμενα απ’έξω. Στο Φωκαίας 22, στο οποίο αρχικά δεν μπήκα, μου είπαν ότι εργάζεται κοπελίτσα, σκέτη «ακτινογραφία», όπως μου αρέσει. Μπαίνω μέσα σχεδόν τρέχοντας και βλέπω την Αλίνα, ένα Ρουμανάκι, χαμογελαστό, ομιλούσα την Αγγλική, σε επίπεδο β’ προκαταρκτικής Στρατηγάκη (για τους πιο παλιούς). Όμορφο προσωπάκι, στο 1.60 – 1.65, γαλάζια ματάκια, μικρό βυζάκι, ωραίο κωλαράκι, ούτε 45 κιλά δεν πρέπει να είναι. Γυάλισε το μάτι μου, αλλά αποχώρησα για να συνεχίσω τη βόλτα με τους υπόλοιπους.

Είχα αφήσει όμως κάτι στη μέση, οπότε μετά από καμιά ωρίτσα επέστρεψα.

Το πεδίο ελεύθερο, αφού η Αλίνα ήταν ελεύθερη. Με υποδέχθηκε με χαμόγελο. Εδώ πάσχουμε, γιατί η οδοντοστοιχία της θέλει επειγόντως βελτίωση. Μπλε εισιτήριο και είσοδος. Δωμάτιο καθαρό, μόλις είχε γίνει αλλαγή υπηρεσίας. Ακόμα και το καλάθι ήταν άδειο. Μόλις γδύθηκα μπήκε και η Αλίνα στο δωμάτιο. Έβγαλε τα εσώρουχα της και όπως ήμουν όρθιος της ζήτησα να έρθει κοντά μου. Ξυπόλυτη, με ένα κοριτσίστικο πέταγμα όλο χάρη ήρθε και με αγκάλιασε. Ξεκινήσαμε στο όρθιο γλωσσόφιλα και αγκαλιές. Φιλάει πολύ ωραία και μπορώ να πω πολύ καλύτερα από Ελλεεινίδες που είχα στο παρελθόν.

Πέρασμα στο κρεβάτι, όπου το χαμούρεμα συνεχίστηκε. Σηκώνομαι όρθιος και η Αλίνα ξεκινάει να με γλύφει, στην αρχή με χέρι, αλλά μετά τις οδηγίες μου χωρίς. Χάϊδεμα στα μπούτια μου, μέχρι τις γάμπες, που ήταν πολύ καυλωτικό. Το τέλος αισθανόμουν ότι ερχόταν πρόωρα, οπότε της ζητάω να ανοίξει τα αδύνατα ποδαράκια της για να τη γαμήσω. Δεν ξέρει να περνάει την καπότα, οπότε τη βοήθησα κι εγώ λίγο. Το άνοιγμα των ποδιών της δεν ήταν καλό, αλλά με τρόπο της τα άνοιξα καλύτερα χωρίς να την πονέσω. Εδώ φάνηκε και η απειρία της.

Ξεκίνησα το σφυροκόπημα, με αναλλαγές ρυθμού, γλωσσόφιλα και γλύψιμο στα μικρά βυζάκια της. Το τέλος ήρθε μετά από λίγο. Το κορίτσι ντύθηκε με ησυχία, με φίλησε και αποχώρησε.

Πάρκινγκ δύσκολο, λόγω Σαββάτου, στην Αχαρνών. Τσάτσος δεν ενόχλησε καθόλου.

Φαίνεται ότι η Αλίνα όσο περνάει ο καιρός μαθαίνει, αφού φίλοι μου είχαν πει ότι δεν είχε και μεγάλη εμπειρία στις δικές τους συνευρέσεις, αλλά έχει ακόμα δρόμο μπροστά της. Πιστεύω ότι αν βελτιωθεί και αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία, θα είναι ένα από τα στανταράκια για όσους προτιμούν petite σωματάκια.

Καλά να περνάμε!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Κοπέλες διαθέσιμες
Μια
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
February 25, 2012
Τιμή €
20
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Μέτρια πράγματα...
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.0
Εμφάνιση σώμα
 
7.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή
 
6.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.0
Καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
6.0
Μετά από μια μικρή βόλτα στα τριγύρω μαγαζάκια της γειτονιάς, κατέληξα στο συγκεκριμένο. Καθώς έμπαινα υπήρχε εργάτης που έκανε μερεμέτια έξω από το πάνω, οπότε κατευθύνθηκα στο κάτω. Η τσατσά είχε βάλει αιρκοντίσιον, οπότε η αναμονή ήταν κουλ. Υπήρχαν άλλοι δυο συναγωνιστές, οι οποίοι μάλλον βαρέθηκαν το περίμενε και την έκανα σχεδόν άμεσα. Μετά από κανά δίλεπτο βγήκε η Άννα, μια Ρουμάνα, σύμφωνα με την υπηρεσία. Μελαχρινή, κανονικό ύψος, μέτριο προς το λεπτό σωματότυπο, με μια υποψία κοιλίτσας. Τα βυζία ήταν μικρά και ο κώλος σχετικά καλός, αν και δεν προσφερόταν. Επειδή βαρέθηκα την βόλτα στη ζέστη και δεν είχε άλλον, είπα "δε γαμιέται" και ενέδωσα στον πειρασμό.

Εκοψα εισιτήριο και μπήκα στο δωματιάκι. Κλασσικά UV light, όπως και κλασσικά τα σεντόνια βρώμικα και ο νιπτήρας μέσα στην μπίχλα. Καθώς έφτανα στο συμπέρισμα ότι δεν θα ξάπλωνα στο κρεβάτι, ήρθε η Άννα. Φόραγε μαύρα εσώρουχα και ψηλοτάκουνες γόβες. Μετά από μια σύντομη ανταλλαγή τυπικοτήτων (μίξη ελληνικών και αγγλικών), γδύθηκε και μου έδωσε ένα-δυο φιλιά στο σώμα και λαιμό. Έκατσα κάτω στην άκρη του κρεβατιού και άμεσα κινήθηκε για πίπα. Βλέποντας την να μην πηγαίνει για καπότα, την διέκοψα, την έβαλε και συνέχισε. Αρκετά καλή, ρουφηχτή και λίγη χρήση χεριού. Μετά από κανένα δίλεπτο, είπα να τιμήσω το μουνάκι της. Την έστεισα στα τέσσερα και άρχισα να την σφυροκοπάω. Ο κώλος της με καύλωσα, αλλά δυστυχώς δεν τον δίνει. Αλλάξαμε μια δυό στάσει και μετά της είπα να τελειώσω στο στόμα της. Τα ρούφηξε μέχρι τελευταίας σταγόνας και γρήγορα πήγε να φτύσει. Φεύγοντας ο εργάτης απέξω είχε αράξει και έσπαγε πλάκα με παρέα παιδιών ηλικίας γυμνασίου που δίσταζαν να μπουν. Δεν ήταν άσχημη εμπειρία, αλλά δύσκολα θα την ξαναπροτιμήσω αφού υπάρχουν αρκετές ανάλογες τριγύρω αυτό τον καιρό.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Άννα
Ημερομηνία
September 17, 2011
Τιμή €
20
Πίπα
  • Με σκούφο
  • Ξεσκούφωτη
  • Τα φτύνει
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Απαρεγκλίτως βάσει εγχειριδίου...
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση πρόσωπο
 
6.0
Εμφάνιση σώμα
 
6.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή
 
4.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.0
Καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
0.5
Κατέβηκα φυλής σήμερα το πρωί για στοχευμένη αναζήτηση μιας και όλες οι κοπέλες είναι γνωστές λίγο-πολύ.
Από τον σταθμό της Βικτώριας οπού υπήρχαν αστυνομικοί, μπήκα στην Φώκαιας, προσπέρασα τα Φώκαιας 17άνω-κάτω λόγω απαράδεκτων υπηρετριών, το Φώκαιας 19 προς αποφυγή των αδιάφορων κοριτσιών (π.χ.Ρωξάνη) με την πίεση χρόνου από τις τσατσάδες και εισήλθα στο Φώκαιας 22 άνω για εθιμοτυπική επίσκεψη.

Αναμμένο κλιματιστικό στο σαλόνι και στο δωμάτιο αριστερά στους 24 βαθμούς.
Εργασίες ανακαίνισης λάμβαναν χώρα σε κάποια δωμάτια όπως είχε γίνει στο
αριστερό δωμάτιο.
Η κυρία της υπηρεσίας παρουσίασε το πρόγραμμα του Κατερινακίου από το Φυλής 66παλαιό.

Έν συνεχεία πήγα στο υπόγειο όπου περίμενα να βρω την Άννα που δεν ξέρει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά.Βρήκα την Νατάσα η οποία επίσης δεν ξέρει.Ξανθιά νταρντάνα "Ρωσίδα" με κάποια παχάκια στην κοιλιά καλυπτόμενα από ολόσωμο ρούχο.Εργάζεται και στο Φυλής 74 αριστερά.
Την είχα γνωρίσει πριν από καιρό στο άνω κατάστημα με το ερώτημα (επιεικώς) της επανεξέτασης.

Η δεύτερη σημερινή πρωϊνή κατάθεση ήρε την οποιαδήποτε αμφιβολία και κατέταξε την Νατάσα στις "απορριφθείσες".
Αναμμένο κλιματιστικό στο σαλόνι και στα δωμάτια στους 25 βαθμούς.Σεντόνι χθεσινής και παλαιότερης ημέρας και έλλειψη υγροσάπουνου.Αντί αυτού είχαν νερό με αφρό μέσα σε ένα πλαστικό μπουκάλι αναψυκτικού τρυπημένου στο καπάκι.

Η Νατάσα μπήκε στο δωμάτιο με...το εγχειρίδιο προγραμματισμένης λειτουργίας ανά χείρας ως "Γερμανός" και επανέλαβε τα ίδια βήματα της πρώτης φοράς.
Αναλυτικότερα:
1.Σύντομα φιλάκια σε στήθος-ρώγες.
2.Καλή υγρή πίπα-όχι deep throat και γλύψιμο όρχεων.
3.Βιασύνη για να βάλει προφυλακτικό:"Σεξ μωρό μου;" επιτακτικά πιάνοντας την καπότα για να την βάλει.Και δεν δεχόταν οδηγίες για συνέχιση των προκαταρκτικών.
Φυσικά έβαλα εγώ την καπότα ενώ η Νατάσα κοιτούσε με την ίδια διαδικαστική απάθεια.Και κατ'ευθείαν με ρώτησε όπως την πρώτη φόρα:
4."Πισωκολλητό;"

Απέπνεε μια αύρα υποβόσκουσας βιασύνης χωρίς να καταφεύγει στα γνωστά "έλα μωρό μου, τελείωνε".
Ενώ στην αρχή είχα κάνει κέφι, μετέπειτα ξενέρωσα λίγο με αυτήν την συμπεριφορά της.
Στήθηκε στα τέσσερα και άρχισε τα "κόντρα λεκάνη" με δύναμη.Το κρεββάτι έτριζε εκνευριστικά ως ετοιμόρροπο.
Της έλεγα να μην κάνει "κόντρα" αλλά δεν καταλάβαινε.Μετά από λίγο το κατάλαβε και το σταμάτησε ενώ ο διττός εκνευρισμός (κόντρα λεκάνη και τρίξιμο κρεββατιού) είχε κάψει την κατάθεση.

Με την καπότα φορεμένη της λέω να γλύψει τ'αρχίδια, για να τελειώνω χειρωνακτικά και απαντάει για ακόμα μία φορά "Οχι μωρό μου".
Πλην όμως το έπραξε όμορφα και τελείωσα.Χρόνος πράξης χρονομετρημένος 12 λεπτά.
Η υπηρέτρια την φώναξε στα 12 λεπτά μόλις τελείωσα.Αγενές το ύφος της για να επισπεύδω στο δωμάτιο μετά την πράξη.
Βγαίνοντας της υπέδειξα να βάλει υγροσάπουνο και όχι νερό αντί για σαπούνι.
Απάντησε οτι θα το πει στο αφεντικό!

Τσιγκουνιά !!!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Νατάσα
Ημερομηνία
June 20, 2011
Τιμή €
20
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Απο βυζια - βυζαρες!
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
9.5
Συμπεριφορά κοπέλας
 
3.5
Συμμετοχή
 
2.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
7.0
Καθαριότητα χώρου
 
4.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Επισκεψη 28-5 μετα την εξοδο του τελικου και ποτου κατα τις 5-6 παλι ειχα δεν ειχα κατελιξα στον γνωστο δρομο

Λοιπον αρκετα ανοιχτα φωτακια για την ωρα, εδαξει λεω σημερα θα εχεις και επιλογες!
Αρχιζοντας ανηφορικα την φωκαιας και γενικοτερα βλεποντας καλο υλικο, φτανω στο νουμ 22
να δω και την ανακαινηση που λεει και ο SPEED που να πω την αληθεια δεν την καταβα (ηταν πολλα τα ποτα..)

Καθομαι και στο 3 λεπτο περναει ενα μωρο.. Πηγαινω στη φυλης περιπου 5 χρονια τωρα, για τον τυπο της
ειναι οτι καλυτερο εχω δει, μελαχρινο μωρο, αδυνατο με απιστευτες βυζαρες (ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ) τσιγγανα θα την
εκανα. Ονομα και μαλακιες που ειπαμε στο δωματιο εννοειται οτι δεν θυμαμαι..

Σε αυτα που θυμαμαι τωρα, δυστυχως απο τα χειροτερα πουτανακια, οχι οτι ηταν βιαστικη η κατι απλα πραγματικα φαινοταν οτι βαριοταν και ασε που ειχε νευρα κιολας! Με λιγα λογια συμμετοχη και αρνητικη θα την ελεγα (Γιατι παρολο που τρεφω τεραστια αδιαφορια για τα γουστα της πουτανας και δεν με ενοχλει ακομα και να κοιμαται οταν γαμαω εγω, αυτη καταφερε και να με ξενερωσει) τελοσπαντων γαμησα και λιγο κολο με θεα τα απιστευτα βυζια της και το πολυ ομορφο προσωπακι της , την εχυσα και εφυγα σχετικα χαρουμενος μιας που οπως ειπαμε κατε με σε κατηγορια Petit ειναι οτι καλυτερο εχω δει.
Σιγουρα θα την ξαναδοκιμασω αν την πετυχω μπας και την κανω να με συμπαθησει!!!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
*****
Ημερομηνία
May 28, 2011
Τιμή €
20
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
23 Ετών! Χωρίς τα καλοκαίρια!
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή
 
7.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
7.0
Καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
6.0
Επισκεψη στις 22-05-2011 και ωρα 03.20 τσαρκουλα παρεα με τον Μεγιστο CHEYENNE!

Το προσφατα ανανεωμενο μπουρδελακι αυτο (Δεν εχει 2 βδομαδες ανακαινησης),
ειχε (και εχει ακομα) ενα ωραιο γκομενακι το οποιο το ειχα βαλει στο ματι,
εδω και αρκετο καιρο!

Ετσι λοιπον εκτος απο το ματι το εβαλα και στον πουτσακο μου!

Η Νατασσα! Εκ Ρωσιας ορμωμενη!

Εμφανισιακα χαρακτηριστικα της Νατασσας:
Στο Σαλονι την εκανα περιπου στα 35, απο κοντα ειναι λιιιιγο νεοτερη!
Η ιδια δηλωνει 23!
Το στηθος της ειναι ΠΟΙΗΜΑ! 3αρι με κατηφορικη διαθεση απο το βαρος!
Βεβαια με αυτο το μαυρο φορεματακι που φοραει δεν φαινεται και μεγαλο!
Οι ρογες μακρυες και ευλιγιστες!
Σωμα με πιασηματα!
Ασπρο ασπρο το δερματακι! Πολυ καβλωτικο!
Ξανθια με μακρυα μαλλια και ισως αν διεκρινα σωστα ανοιχτου χρωματος ματια!

Πρασινη σημαια με πιπα!
Πολυ καλη περιπτωση καθως γλυφει αργα σταθερα και με δοσεις Deep!

Συνεχεια με DoggyStyle οπου η θεση του σωματος της
βοηθαει στο να μπαινει ολο το "περγαμοντο" μου μεσα!

Καρο σημαια σε κλασικο ιεραποστολικο οπου οι ματιες και τα φιλακια (Οχι στομα),
εδιναν και επαιρναν!

Φιλοτιμη λυση για τη Φυλης οταν δεν υπαρχει κατι καλυτερο εκει κοντα!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
May 22, 2011
Τιμή €
20
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα.

Αφήστε μια απάντηση