Χ-companion ex-Zuzana

Updated 03 April, 2023

Πληροφορίες

Όνομα Γραφείου

>Βαθμολογίες αξιολογητών

3 reviews
Βαθμολογία
 
6.3(3)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
View most helpful
Χρειάζεται βελτίωση
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Πολυ καλό site και πολυ βολικό το online booking. Συνεννόηση αρκετά καλή με sms. Αυτά είναι τα θετικά. Τα αρνητικά είναι οτι με εξαίρεση 2-3 κοπέλες, οι υπόλοιπες δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε.
Συμπερασματικά, αν ανέβει το επίπεδο των κοριτσιών (ή μειωθεί το κόστος), θα είναι μια πολυ καλή επιλογη.

Πληροφοριες

Ημερομηνία
February 16, 2011
Πόλη
Αθήνα
Επικοινωνία- συνενόηση
Πολύ εύκολη
Οι φωτογραφίες ειναι
Πραγματικές με αρκετό photoshop
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες;
Ναί
Τηρήθηκε το κόστος;
Ναί
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
ΗΤΑΝ ένα από τα καλύτερα πρακτορεία...
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Έχω πάρει πολλά κορίτσια από το Zuzana και η γνώμη μου είναι ότι ήταν ένα από τα καλύτερα πρακτορεία.
Το on line συστημα booking με είχε βολέψει μια χαρά και ποτέ δεν είχα καμία δυσκολία επικοινωνίας η συννενόησης με το πρακτορείο.
Σε αντίθεση με όσα έχω ακούσει από άλλους συναγωνιστές, εγώ δεν αντιμετώπισα ποτέ - ούτε την πρώτη φορά που ζήτησα συνάντηση - καμία δυσκολία, ενώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με ασυνέπια, αλλαγή ραντεβού κλπ.

Πολύ μεγάλο αρνητικό ήταν ότι το τελευταίο διάστημα άρχισε να χρεώνει σαν extra βασικές υπηρεσίες που πάντα συμπεριλαμβανόντουσαν στην τιμή (CIM, CIF κλπ) και αυτό χάλασε το ικανοποιητικό μέχρι τότε VFM ...
Αντί λόγω κρίσης να χαμηλώσουν τις τιμές, αυτοί τις ανέβασαν έμμεσα.
Τους έχω τιμήσει πάρα πολλές φορές, αλλά από τότε που άρχισαν να χρεώνουν σαν extra βασικές υπηρεσίες, τους μαύρισα κανονικά.

Μικρό αρνητικό αποτελούσε για μένα το στάνταρ ξενοδοχείο που χρησιμοποιούσαν. Σε αυτό το επίπεδο χρέωσης έπρεπε να διαλέξουν κάτι καλύτερο.

Είναι πλήγμα ότι πρόσφατα τους έκλεισαν, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα επανέλθουν - ίσως με άλλο όνομα ή με κάποια από τις θυγατρικές τους. Θα αξίζει τον κόπο όμως μόνο αν μπουν στη λογική της εποχής και συνδυάσουν καλές υπηρεσίες, σωστές κοπέλες και λογικές τιμές.

Πληροφοριες

Ημερομηνία
February 10, 2009
Πόλη
Αθήνα
Επικοινωνία- συνενόηση
Πολύ εύκολη
Οι φωτογραφίες ειναι
Πραγματικές με λίγο photoshop
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες;
Ναί
Τηρήθηκε το κόστος;
Ναί
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
Καλό site - ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΤΙΜΕΣ
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Πρώτη εικόνα ενός πρακτορείου είναι το site που διαθέτει. Όσο αφορά αυτό οι λειτουργίες του site με τη δυνατότητα του online booking και του ότι μπορείς να βλέπεις το πρόγραμμα της κοπέλας είναι από τις πιο εύχρηστες λειτουργίες που διαθέτει...

Στα μείον όμως το ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΦΩΤΟΣΟΠΑΡΙΣΜΑ των φωτογραφιών των κοριτσιών όπου πολλές φορές κάποτε σώζει την κατάσταση και βοηθάει στην δημιουργία περισσότερων κρατήσεων-bookings αλλά και ορισμένες φορές έρχεται boomerang καταστρέφοντας το image... και η κοπέλα φαίνεται καλύτερη στην πραγματικότητα παρά στις φωτογραφία. Κάτι τέτοιο συμβαίνει με τις φωτογραφίες της Lauryn όπου στην φωτογραφία που υπάρχει ως βιτρίνα φαίνεται τουλάχιστον ξινή ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι. Εάν δεν έβλεπα και άλλες φωτογραφίες της Lauryn από αλλού και στηριζόμουν μόνο στις φωτογραφίες του πρακτορείου με τίποτα δεν θα έκανα κράτηση μαζί της.

Όσο αφορά επικοινωνία πολύ βολικό έχουμε πει το online booking αλλά επίσης και το ότι υπάρχει φόρμα όπου μπορείς να ζητήσεις εσύ ποιές ώρες και πότε μπορούν να σε καλέσουν με sms/email και αυτό προσθέτει στα point διακριτικότητας. Στα email/sms απαντάει σχετικά γρήγορα και όταν είναι να περιμένεις αριθμό δωματίου της κοπέλας στο στέλλει μια μέρα πριν έγκαιρα. Όντως η επικοινωνία είναι λίγο απρόσωπη αλλά είναι διακριτική και ευγενική, έγκαιρη. ***Κάποτε όμως αυτή η διακριτικότητα μπορεί να ανατιναχθεί στον αέρα όπου για τους νέους πελάτες μπορεί να ζητήσει πιστωτική κάρτα(τρόπος να προφυλαχθεί για τυχόν δεσίματα)αλλά και του ότι σε δένει και αν η κοπέλα δεν σου αρέσει δεν σου δίνεται η επιλογή να φύγεις καθώς έχεις προπληρώσει***.

Όσο αφορά τις τιμές... είναι τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και εκτός πραγματικότητας για Ελλάδα με τέτοια κρίση τέτοιες τιμές ενώ αλλού να δίνονται πιο φθηνά. Δεν νοούνται τόσο ΑΚΡΙΒΕΣ τιμές με τόσο ΑΚΡΙΒΑ ΕΞΤΡΑ τέτοιες εποχές όπου κάθε επίσκεψη να κοστίζει σχεδόν όσα ένα Playstation 3 με ένα ή μπορεί και 2 παιχνίδια. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ εκτός εάν τα έχεις ΜΠΟΛΙΚΑ.

Επίσης μείον η τελευταία μόδα που ξεκίνησε προηγούμενη βδομάδα που πλήττει την αξιοπιστία του πρακτορείου είναι ότι διαφημίζονταν τα κορίτσια σαν upcoming tours και τελικά 2 από αυτές τελευταία στιγμή δεν ήρθαν. Αυτό έγινε και παλαιότερα που η Φραντζέσκα θα ερχόταν Ελλάδα αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε και πήγε Ολλανδία αλλά παρόλα αυτά η αγγελία στο escortnews έμεινε τουλάχιστον 2-3 μέρες.

ΥΓ: όπως έχω καταλάβει το ξενοδοχείο που συνεργάζεται το πρακτορείο είναι standard αλλά πιστεύω πως είναι ενημερωμένο. Κατά την είσοδό σας μπορεί ο γκρουμ να σας ρωτήσει (για λόγους ασφαλείας την δουλεία του κάνει ο άνθρωπος) "Πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω?" αλλά εσείς απαντήστε του απλά ότι ήρθατε για μια επίσκεψη μιας φίλης και δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει περισσότερο.

ΥΓ2: Θα ήταν καλό για το site να εξέδιδε και ΑΠΛΕΣ φωτογραφίες της κοπέλας ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟΣΟΠ

Πληροφοριες

Ημερομηνία
November 08, 2010
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Επικοινωνία- συνενόηση
Εύκολη
Οι φωτογραφίες ειναι
Πραγματικές με αρκετό photoshop
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες;
Ναί
Τηρήθηκε το κόστος;
Ναί
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0