Αναζήτηση

25ης Μαρτίου 25 Νέα Σμύρνη

 
7.9 (3)
597 0 0 0 0 0

Πληροφορίες

Περιοχή
Νέα Σμύρνη

Χάρτης-Μap

Address
25ης Μαρτίου 25
Post Code
171 21
Longitude
23.71
Latitude
37.95

Map

Swap Start/End

User reviews

3 reviews
Overall rating
 
7.9
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.3(3)
Εμφανιση σώμα
 
8.0(3)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
9.0(3)
Συμμετοχή
 
8.0(3)
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.7(3)
Ποιότητά μασάζ
 
7.5(3)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0(3)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.3(3)
Already have an account? or Create an account
View most helpful
Ευχάριστη έκπληξη
Overall rating
 
8.8
Έχοντας τουλάχιστον ένα χρόνο να επισκεφτώ αντίστοιχα ιδρύματα, αποφάσισα να επισκεφτώ κάποιο μιας και θα ήμουν Αθήνα για κάποια δουλειά.
Αφού το έψαξα λίγο αποφάσισα να επισκεφτώ το SOYFI SPA όπου παλαιότερη επίσκεψη δεν με είχε ενθουσιάσει, αλλά είπα να κάνω μια δοκιμή.
Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη μιας και είναι πάνω στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Αν δεν βρεις να παρκάρεις έχει πάρκινγκ πολύ κοντά.
Ανέβηκα στο πρώτο όροφο όπου με υποδέχθηκε η υπεύθυνη του χώρου. Της ζήτησα τις ασιατικές υπηρεσίες (είχαν βγάλει αντίστοιχη αγγελία στην ΧΕ) αλλά μου είπε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι σε άδεια τώρα. Έτσι λοιπόν της ζήτησα να κάνω καλό μασάζ και βέβαια τις τιμές. Μου πρότεινε την Αλεξάνδρα και δεν έφερα αντιρρήσεις. Η Αλεξάνδρα είναι μια μιλφ από τον Πόντο και από Ρωσίδα μητέρα. Ξανθιά μετρίου ύψους και κανονικού σωματότυπου με μεγάλο στήθος. Πολύ πρόσχαρη και κοινωνική και σε κάνει να νιώθεις άνετα.
Στο μασάζ τώρα μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Τέτοιο μασάζ μόνο σε πολύ καλά σπα έχω κάνει και παλιά με την Λίντα από την Δεριγνύ.
Βέβαια η Αλεξάνδρα μου είπε ότι έχει κάνει σπουδές αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα.
Στο μενού υπήρξε και η εκτόνωση δια του φραπέ όπου η τεχνική μου θύμισε Σολωμού 33.
Η συνολική διάρκεια πρέπει να ήταν γύρω στην ώρα ίσως και περισσότερο.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι βγήκα ξανανιωμένος από εκεί μέσα και επίσης το σίγουρο είναι ότι θα ξαναπάω σίγουρα.
Άλλες κοπέλες υπήρχαν και κυκλοφορούσαν αλλά δεν ξέρω τι ρόλο είχαν.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αλεξάντρα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
July 08, 2013
Κόστος €
60
Βάρδια
Πρωινή
Υπηρεσίες
  • Μόνο μασάζ
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
F
21 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Για μία δοκιμή
Overall rating
 
8.2
Αγγελία στην εφημερίδα.τηλέφωνο και πληροφορίες απο Ειρήνη.Επίσκεψη και διάλεξα την Τόνια,ελληνίδα,ξανθιά,συμπαθητική και πολύ ευγενής.Πρόγραμμα με χαμαμ και μασάζ.20 λεπτα χαμαμ και 40 μασάζ.Επίσκεψη της κοπέλας εντός.Φορούσε μαγιό.Επαλειψη με κάποια κρέμα και μετά απο λίγο μπάνιο και στο μασαζοκρέβατο.Πολύ καλό μασαζ χωρίς πετσέτα αλλά και χωρίς προσπάθεια για κάτι άλλο!Πιθανώς σε άλλη επίσκεψη να γίνει κάτι οπως αναφέρει και ο προηγούμενος φίλος.1 ωρα συνολικά,πιθανώς νέα επίσκεψη στο μέλλον...

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τόνια
Κοπέλες διαθέσιμες
Δεν είδα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
July 27, 2011
Κόστος €
80
Εξτρά €
οχι
Βάρδια
Πρωινή
Υπηρεσίες
  • Μόνο μασάζ
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
K
7 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Και ναι και όχι
Overall rating
 
6.8
Επίσκεψη αρχές Αυγούστου. Δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία.
Το Soufi Spa είναι πάνω στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης στον πρώτο όροφο. Κλασικά ένα μεγάλο διαμέρισμα διαμορφωμένο για Spa.
Πήγα χωρίς ραντεβού κατά τις 4 το απόγευμα. Ίσως έπρεπε να είχα δοκιμάσει κάποια άλλη ώρα γιατί είχε πολύ κόσμο και έπρεπε να περιμένω. Επίσης είχαν βγάλει και κάποια προσφορά εκείνη την περίοδο. Έπρεπε να περιμένω κανά μισάωρο όπως μου είπαν για να αδειάσει το τζακούζι το οποίο ήθελα να κάνω σε συνδυασμό με μασάζ. Εκμεταλλεύτηκα αυτό τον χρόνο για να τσιμπήσω κάτι και επέστρεψα. Όντως γυρίζοντας ήταν έτοιμο. Με οδήγησαν σε ένα δωμάτιο σχετικά προσεγμένο και καθαρό το οποίο περιείχε και ντους. Μετά το ντους ήρθε μια κοπέλα ονόματι Ελβίρα (Πολωνέζα) μέτριου αναστήματος με πολύ λεπτό σώμα μικρό στήθος και γλυκό πρόσωπο. Με ρώτησε αν ήθελα να μείνει ή να φωνάξει και τις άλλες κοπέλες. Λόγω του προχωρημένου της ώρας (δεν μπορούσα να αργήσω πολύ) της είπα να μείνει.
Με οδήγησε στο τζακούζι και μετά από λίγο αφού, έβαλε το μαγιό της, ήρθε κι αυτή μαζί. Η ώρα κύλησε σε social time χωρίς παραπάνω πράγματα. Ήταν και η φάση που την ρώτησα για το nourou μασάζ που διαφημίζουν αλλά μου έλεγε άλα ντάλον. Την ρώτησα τι περιλαμβάνει το μενού μετά το τζακούζι και μου είπε μασάζ και μετά στοματικό. Αφού μούλιασα καλά της είπα να πάμε μέσα για μασάζ.
Στο δωμάτιο παρέμεινε με το μαγιό της και ξεκίνησε το μασάζ. Μπορώ να πω ότι το προσπαθούσε αλλά δεν το είχε το θέμα του μασάζ. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι ήταν άσχημα.
Το τελείωμα ήταν με προστατευμένη φραπεδιά με καλαμάκι. Στην φάση αυτή της ζήτησα να βγάλει το top όπου δεν έφερε αντίρρηση. Μάλιστα μου είπε να της το βγάλω εγώ ενώ αυτή χτύπαγε φραπεδιά. Δέχτηκε άνετα πιασίματα ακόμα και στο νινί της.
Μετά του ντουζάκι με έβγαλε έξω όπου ήθελα να ρωτήσω την σερίφισα για το nourou αλλά δεν μπόρεσα γιατί είχε πολύ κόσμο μαζεμένο και κυρίως γυναίκες.
Έφυγα με μια ανάμεικτη αίσθηση. Το όλο σκηνικό θα μπορούσε να έχει πάει πολύ καλύτερα αλλά μάλλον έπαιξε ρόλο η πολυκοσμία. Ίσως να δοκιμάσω κάποια άλλη στιγμή που δεν θα υπάρχει πολύς κόσμος και εγώ θα είμαι λίγο πιο χαλαρός. Επίσης έχω μια αίσθηση ότι μπορεί να δίνονται περισσότερα από στοματικό. Επίσης θέλω να δω αν όντως προσφέρουν nourou.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ελβίρα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
August 11, 2011
Κόστος €
100
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
  • Μόνο μασάζ
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα.
F
21 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 1 0