Λεπτομέρειες αξιολόγησης

Bourdela 05 December, 2010 390
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ! ! !
Γενική βαθμολογία 
 
3.9
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
6.0
Εμφάνιση σώμα 
 
7.0
Συμπεριφορά κοπέλας  
 
3.0
Συμμετοχή 
 
1.0
Καθαριότητα κοπέλας 
 
4.0
Καθαριότητα χώρου  
 
3.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας 
 
4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
1.0
Βολτίτσα χτες στα στενά σοκάκια της ηδονής στην περιοχή της Φυλής αργά το βράδυ. Το τοπίο μαγικό, οι κάδοι και οι δρόμοι γύρω τους γεμάτοι σκουπίδια και μια εσάνς από κάτουρο διακατείχε ολόκληρη την περιοχή!

Άνοδος στο Φωκαίας 25 Α, η τσατσά παρουσιάζει δυο φραουλίτσες, την Τζούλια και άλλη μία. Η Τζούλια είναι μια ξανθιά κοπέλα, ψηλή, με κανονικού μεγέθους στήθος, ίσως και λίγο μικρό. Αδύνατη με τα μαλλιά της να φτάνουν μέχρι τους ώμους. Για την δεύτερη φραουλίτσα είπε πως είναι νέα κοπέλα αλλά την έχω πετύχει στο παρελθόν στο ίδιο μαγαζί. Χαρακτηριστικό της είναι το γλυκό πρόσωπο και το μεγάλο στήθος για τον σωματότυπό της. Η Τζούλια είναι αυτή που είχε πάρει ο SPEED σε κριτική λίγο παρακάτω.

Αφού δεν είχε τίποτα άλλο η περιοχή και η Νάντια που έψαχνα δεν δούλευε πήγα στην Τζούλια η οποία κάνει φουλ πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό χωρίς πρωκτικό όμως. Την προηγούμενη φορά που δούλευε με την Νάντια δεν τα έκανε.
Στα ενδότερα τώρα. Δίνω το μπλέ παράβολο και εισέρχομαι στο δωμάτιο. Τίποτα το αξιόλογο, το σεντόνι φαίνονταν καθαρό αλλά δεν έκατσα να το διαπιστώσω και δεν ξάπλωσα κιόλας. Μια μικρή μυρωδιά υπήρχε στον χώρο. Το μόνο θετικό στοιχείο είναι ότι είχε detol στον νιπτήρα. Μετά από λίγο έρχετε και η Τζούλια, με το καλησπέρα με ρωτάει αν μιλάω αγγλικά, της απαντάω θετικά και σε ερώτησή μου εάν δεν μιλάει καθόλου ελληνικά αυτή βγάζει το πορτοκαλί στίνγκ της και στήθηκε στα 4. ΟΚ λέω από μέσα μου, χάλια θα περάσουμε. Δεν διαψεύστηκα, το σουτιέν ΔΕΝ το έβγαλε. Με ρωτάει αν θέλω στοματικό με ή χωρίς προφυλακτικό. Της λέω το ίδιο που είχα πει και στην Νάντια. Στοματικό με προφυλακτικό αλλά τελείωμα από μια μικρή απόσταση γιατι δεν θέλω επαφή. Όταν το ακούει αυτό μένει σαν χαζή, με κοιτάει και με ρωτάει γιατι από απόσταση. Την ρωτάω τι δεν καταλαβαίνει και αυτή εκεί να με κοιτάει λές και είμαι από άλλο πλανήτη. Εκεί δοκιμάστηκε η υπομονή μου καθώς ήμουν στο τσάκ να φύγω. Έμεινα όμως. Αφού το χωνεύει αρχίζει το στοματικό, καλούτσικο με κάποια διάρκεια. Μετά στήσιμο στα 4 αλλά με λάθος κλήση για να μην μπορώ να μπω αφού έκανε την πλάτη της προς τα πάνω. Αρκετά στενή μου φάνηκε πάντως. Είδα ότι δεν το έχει και την γύρισα σε κλασική θέση, με τα πολλά τα καταφέραμε, έκανε ότι μπορούσε για να μην μπείς μέσα. Μετά από κάποια ώρα, όπου και απόρησα πως δεν είπε κάτι, φτάνω στο τελείωμα. Στήνετε αλλά με λάθος τρόπο για να φύγουν όλα στο στρώμα. Της πιάνω το κεφάλι και το πηγαίνω σιγά σιγά στην σωστή θέση. Τελευταία στιγμή όμως κουνήθηκε με αποτέλεσμα να τα πάρει στο πρόσωπο. Χωρίς να έχω τελειώσει καλά καλά σηκώνετε να καθαριστεί ενώ εγω ακόμα εκεί χωρίς να πεί τίποτα καθώς κατάλαβε την μαλακία που έκανε. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ λοιπόν. Λυπάμαι τον επόμενο σε περίπτωση που δεν άλλαξε τα σεντόνια η τσατσά!

Η Νάντια ήταν πολύ καλύτερη από αυτήν. Ο SPEED που την είχε πάρει με προειδοποίησε αλλά μιας και τα γούστα μας διαφέρουν είπα να δοκιμάσω και εγώ! Το 20ρικο πήγε χαμένο αλλά τι να κάνουμε. Εδώ έχουμε πετάξει 50ρικα, στα 20 θα κλάψουμε;

Αν θα την ξαναέπαιρνα; Με τίποτα. ΜΑΚΡΙΑ!!!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Ναι
Ημερομηνία
December 18, 2010
Τιμή €
20
Πίπα
  • Με σκούφο
  • Ξεσκούφωτη
  • Τα φτύνει
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση