Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 6 10 0.5
Bourdela 09 December, 2020 5150
Ξανθό στριπτιζοκοριτσο
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Έχοντας πρωινό επαγγελματικό ραντεβού στο κέντρο, είπα να αλλάξω την Σαββατιάτικη μου περατζάδα και να κατηφορισω προς το πορνοχωριο. Τα περισσότερα είχαν τις γνωστές αγουροξυπνημενες φάτσες στη Φυλής, αλλά ήταν ακόμα κλειστά, όποτε κατέβηκα στον κάτω μαχαλά της Φωκαίας. Είναι ένας δρόμος που μετά την απομάκρυνση της Αθηνάς (Φωκαίας 27 ισόγειο) αποφεύγω διοτι φορτιζομαι συναισθηματικά από την απώλεια της πιο αγαπημένης μου κορασίδας στην είκοσι πεντάχρονη καριέρα μου σε οίκους ανοχής. Τεσπα, αντε μη με πάρουν και τα ζουμιά, στον διπλανό χώρο από εκεί που η Αθηνούλα μεγαλουργούσε, εντόπισε το ραντάρ τη Τζανινα και λοκαρα στόχο. Ψηλή ( 1.70), κορμί λαμπάδα, μακρύ ξανθο μαλλί ( αυτό ήρθε μετά, η μάνα της πιο σκούρα τη γέννησε), με πρόσωπο που θες να σοβατησεις, άνετα θα μπορούσε να δουλεύει σε στριπ ή μπαργούμαν στο Μπουρνάζι. Με υποδέχθηκε στο σαλόνι και προς μεγάλη μου έκπληξη πέταξε έξω δυο σκούρες λαχταριστές ρωγες και με έβαλε να τις θηλασω! Το παράβολο δωθηκε και πέρασα στα ενδότερα. Ήμουν πρώτος πελάτης και μετά το μπαλαμουτι τόλμησα και κατέβηκα χαμηλά να γευτώ το ρουμανικό άτι. Μοσχομυριστό μουνακι με ωραία αίσθηση. Γύρισα 69 και συνεχίσαμε μέχρι που λέω μαλακα τραβηξου μπας και γαμησεις. Ούτε τέσσερα ούτε τίποτα, κατευθείαν οι πατούσες της να κοιτάνε το ταβάνι, οι γάμπες της στους ώμους και σφυροκόπημα είναι ρούφαγα τις ρώγες της σαν τρελός. Σκέφτηκα να αδειάσω πάνω της αλλά δε πρόλαβα, σφήνωσα όσο πιο βαθειά μπορούσα και απόλαυσα το κορμί της. Με καθάρισε με μωρομαντηλο, με φίλησε, λιγο μπλα μπλα και έφυγε. Το μονο μείον της συνάντησης, που το είπα και σε εκείνη, το έντονο της άρωμα. Και καλά, εγώ μετα είχα δουλειές, και δε με ένοιαζε. Όμως όλη μέρα το είχα πάνω μου, άμα πάει κανείς μετά απευθείας σπίτι, θα μυρίζει γαμηδιλα από μακρυά . Κατά τα αλλά, πολύ καλή περίπτωση .

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τζανινα
Κοπέλες διαθέσιμες
Τζανινα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
January 12, 2018
Τιμή €
20
Φιλί