Θησέως 27Α Μαρούσι

 
6.1 (2)
1922 0 1 0 0 0

Πληροφορίες

Περιοχή
Μαρούσι

Χάρτης-Μap

Address
Θησέως 27Α
Post Code
151 24
Longitude
23.80
Latitude
38.05

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

2 reviews
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5(2)
Εμφανιση σώμα
 
7.3(2)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
5.0(2)
Συμμετοχή
 
5.0(2)
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.5(2)
Ποιότητά μασάζ
 
6.0(2)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
5.5(2)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
3.3(2)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
View most helpful
Ακριβο φραπατζιδικο βπ
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Το μαγαζί είναι ακριβό φραπατζίδικο. Φίλος τυγχάνει να οηγαίνει συχνά κ πήγαμε μαζι. Η Μαίρη που είναι πορτα είναι λιγο καχυποπτη αλλα μόλις δει μαρούλι αλλαζει τροπάριο. Απλά εκεί μερικες δεν φτάνουν μέχρι φραπέ. Εγώ πάντως οπως κ ο φιλος που παέι πηρα φραπεδακι καλαμωτό. Ελληνιδες μετριες προς καλές. Μασαζ πολυ καλο οπως μου εχει πει κ ο φίλος. Δημητρα στρουμπουλουλα ελληνίδα με μεγάλο βυζο. Κατεχει μασαζ που μου έκανε για μιση ωρα. Μετα γυρισμα κ στην αρχη το επαιζε μασαζακι μπροστά ωσπου της λέω θα προχωρησουμε. Βγαζει φορεμα κ κ μένει μονο με το στρινγκ αρχιζει χαδακια και φιλακια κ να παιζει με την εριοχή. Χουφτωμα κα πασπατεμα ελευθερο. Της λεω κατσε να φερω προφυλαξεις. Μου λεει ναι αλλα μονο πιπα.οκ της λεω. Πιπα καλη αν και σαν να εδειχνε οτι φοβοταν λιγο μηπως της τα δωσω. Φοραω προφ κ συνεχιζει μεχρι που κατεθεσα. Κοστος 100 45 λεπτα. Γενικα κοριτσια νεξτ ντορ που κατεχουν μασαζ.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Δήμητρα
Κοπέλες διαθέσιμες
Νάνσυ Γωγώ
Κόστος €
100
Βάρδια
Απογευματινή
S
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Μας περνάνε για μαλάκες ή για βαθύπλουτους επειδή μένουμε στα Β.Π.
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Πρώτη επαφή με το μαγαζί και γνωριμλια με τη Νάνσυ.

Πρώτη φορά πέπει να έδωσα γύρω στα 80 € για χαμάμ και μασάζ. Μετά το χαμάμ αρχισε το μασάζ, δεν με γυρισε καν ανάσκελα, Ισως έκανα μαλακία που δεν τη ρώτησα χύμα εκείνη την ώρα αλλά ήθελα να δω που θα το πάει η ίδια. Το μόνο που της έλεγα ήταν οτι μου αρέσει το άγγιγμα της οταν αυτό θύμιζε περισσότερο ερωτικό παρά φυσιοθεραπευτικό.... όταν τελειώσαμε μου είπε την επόμενη φορά θα έχει κι άλλο αλλά δεν ένοιωθε άνετα μαζί μου γιατί δεν με ήξερε και αν μπορούσα να της πάω και άλλα αποδεικτικά οτι δεν είμαι μπάτσος εκτός της ταυτότητας μου... μου ήρθε να της την πω αλλά λέω αστο το κοριτσάκι την επόμενη φορά...

Δεύτερη φορά Νάνσυ. Είπα να μείνω στην ίδια μπας και βγάλουμε καμιά άκρη, μην πάρω άλλη και φτου κι απ'την αρχή. Αυτή τη φορά πήρα σάουνα και μασάζ στα 130 €. Της έδωσα 150 € για να πάρει και tip. Δεν ήθελα τόσο να δείξω οτι σκορπάω τα λεφτά μου όσο οτι είμαι διατεθημένος να τα σκάσω για καλή περιποιηση στο μαγαζί τους και να με μετράνε σαν καλό πελάτη. Με έβαλε στη σάουνα μετά το ντουσακι μου, ήρθε κ αυτη μετά απο λίγο με μια πετσέτα γύρω της, όπως και στο χαμάμ την άλλη φορά. Αυτή τη φορά έκανα κινηση όμως. Αφού ήμουν γυμνός, την τράβηξα να κολλίσει πάνω μου και εβαλα το χέρι μου μέσα απ'την πετσέτα και της έπιασα τον κώλο. Δεν τραβήχτικε ακριβώς αλλά μου είπε οτι την αγχώνω γιατι δεν με ξέρει. Τις λέω να είναι ηρεμίσει οτι δεν είμαι μπάτσος, απλά ένας πελάτης που θέλει να γίνει standard της ίδιας της κοπέλας. Την φιλάω στο στόμα με γλώσσα και ανταποκρίθηκε αν και μου είπε οτι βιάζομαι. Πήγα να της πω οτι για τα λεφτά που έχω δώσει μέχρι τώρα και λίγα κάνουμε αλλά είπα πάλι "άσ'το" γιατί αν πήγαινα εκεί την κουβέντα θα ξενέρωνα τελείως (όπως παθαίνω με αποτυχιμένα call girls που δεν τιρούν την αρχική συμφωνια ή δεν είναι καν η κοπέλες που μου είχαν υποσχεθεί απ'το γραφείο) Η βραδιά έκελεισε με "φραπέ" ενώ εγώ έπαιζα με την κλητορίδα της και της έβαζα 2 δαχτυλάκια στο μουνάκι της.

Τρίτη φορα Νάνσυ. Λέω μετά απ'οτι έγινε τη δεύτερη φορά θα κλείσουμε τη συμφωνία επιτέλους. Πήγαμε στο δωμάτιο και με ρωτάει: "θυμησέ μου, μου έχεις δώσει αποδεικτικά (credentials) για το που δουλεύεις?" Έμεινα κάγκελο, είπα αφου κάναμε τέτοια πράγματα την προηγούμενη φορά σίγουρα με έχει κατατάξει στους "ερωτικους" πελάτες της. Μάλλον δεν ξέρει τι τις γίνεται και την είχα περάσει για επαγγελματία με τόσα λεφτά που ζητάει.
Τελος πάντων, μετα από λίγο μπλα-μπλα την έπεισα -ξανά- οτι δεν είμαι της ΕΛ.ΑΣ. και της λέω "κοίτα, δεν ήρθα να δώσο τόσα λεφτά και να μένω στη μαλακία. Αν δεν κάνεις κάτι παραπάνω και κάνει άλλη κοπέλα ας μου στείλεις την άλλη. Αν κάνεις εκτός χώρου (σπιτι ή ξενοδοχείο) τότε ας σου δίνω εσένα την 150αρα και οχι στο μασάζ." Μου λέει δεν κάνει τίποτα εκτός του μαγαζιού και δεν ξέρει τι κάνουν οι άλλες κοπέλες αλλά οτι και αν κανει με η Νανσυ εγώ βιαζόμουν (είχε αρχίσει να μου γυρίζει το μάτι με τις βιασύνες πλέον)
Μου λέει για σάουνα και μασάζ 150 € της λεω 130 μου είχες ζητησει την αλλη φορά και σου εδωσα 150 για να παρεισ 20 € tip. μου λεει υπάρχει το ερωτικο στα 100 € και χαμαμ/σαουνα στα 130 και εχω συν 10 λεπτα στο χρονο του μασαζ. Λεω οκ επιλεγω το ερωτικο μασαζ στα 100€ και της λεω "δεν χρειαζεται να χασουμε πολυ χρονο στο μασαζ ξερεις τι εννοω" και της κλείνω το μάτι. Μου λεει οκ.
Τα ίδια Παντελάκη, τα ίδια Παντελή μου. Φραπες με καλαμάκι αυτή τη φορά και δαχτυλο φουλ στο μουνάκι της. Πλησιαζαμε στην "κατάθεση" και της λεω "στο τζιν μου εχω προφυλακτικά, θέλω να έρθεις να κάτσεις πάνω μου τώρα!" Μου απάντησε οτι στο μαγαζί δεν κάνουν τέτοια (και καλά εγώ ήμουν η εξέρεση, με είδε και έπαθε το κοριτσάκι) και οτι φοβόταν μην ανοίξει η πόρτα και μπεί κανένας μέσα και μας πιάσει.
Ευτυχώς δεν το άργησα το τελείωμα, συκώθηκα, έκανα ντους την χαιρέτησα σχετικά ψυχρά και την έκανα ξενερωμένος και τσαντησμένος για τις μαλακίες που αράδιασε.


Καταλαβαίνω οτι τους κυνηγάνε, όπως και καταλαβαίνω οτι κυνηγάνε τα μαγαζιά που πέφτουν καρφωτές απο ανταγωνισμό κυρίως.
Αν ήμουν μπάτσος, πιστεύω θα είχα πιο πολλά αποδεικτικά οτι δεν είμαι απ'αυτά που θα σκεφτόταν να μου ζητήσει η ίδια αφου θα ήμουν εκει οχι για γρυγορη κατάθεση αλλα για μαγκωμα.
Το να φέρονται έτσι σε απλό κόσμο που θέλει να περάσει καλά με τα λεφτάκια του που έχει δουλέψει για να τα βγάλει το βρίσκω απαράδεκτο. Τι να γνωριστούμε και μαλακίες. Ας βάλουν μια έμπειρη σερίφισσα να κόβει φάτσες εξ'αρχης και στο δεύτερο ραντεβού έστω να περάσουμε στο παρασύνθημα, όχι έτσι όμως ρε παιδιά!Υμαρτον δηλαδη!

Τιποτα, πολυ απογοητευμένος πεταμένα λεφτά, το μασαζ σαν τέχνη πολυ ερασιτεχνικό στο choco spa το κάνουν πολυ καλύτερα αν και εκει μάλλον δεν παιζει καθολου φραπες, και η Νάνσυ ή μεγάλο πουτανάκι που ξέρει να ξαφρίζει κόσμο ή πραγματικά πολυ ψαρωμένη και βρίσκει πάτημα στην ανοχη των πελατών σαν εμένα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
Κοπέλες διαθέσιμες
2-3
Κόστος €
60
Εξτρά €
πολλά
Βάρδια
Απογευματινή
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (1) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *